Spanien

RejseGuide til Spanien

Rejsebøger til Spanien

 

Først og fremmest har i tankerne Spanien er ikke én, men så mange: så mange steder, klima, kulturer, sprog og så videre. Så her er nogle tips til at forsøge at opdage det mindste nogle dele af nogle af disse Spanien.

I første omgang bør du beslutte, hvilken type af rejser vil du: storbyer, landet og historiske byer, katolsk erfaring, bjerg, sne, kysten, feste, museer … der er en meget rig tilbud om alt dette nogle af så afhængig af sæsonen.

Madrid er en god base for rejser gennem Spanien årsag er tæt på sin geometriske centrum og er virkelig meget godt forbundet med bil, bus, tog og fly. Madrid har tre af verdens mest betydningsfulde maling museer (El Prado, Reina Sofa og Thyssen) blandt andre dem, skønheden i den gamle downtown, Marcha (feste specielt om natten), en sand egyptisk tempel i downtown nær til den kongelige paladset og er meget tæt på historiske og arkitektoniske byer at lade en dag besøg i Segovia, vila, Cuenca, Toledo, Aranjuez (du kan vælge el tren de la Fresa-jordbær tog-), Alcal de Henares og El Escorial. Er svært at lave detaljerede forslag til dette placerer fordi de er fulde af dem.

MadridJeg skulle foreslå dig at besøge Andalusien. Cadiz, måske den mest amerikanske af de spanske byer (La Habana er ligesom Cadiz, men med sorte små mennesker, er Cadiz ligesom La Habana, men med mere `Salero«). Cadiz er det mere antikke by i Europa. Sevilla er velkendt af sin skønhed som Cordoba. Granada er et must. Du bør besøge Granada i foråret, og jeg kraftigt foreslå at læse først Washington Irving har Tales of Alhambra. Resten af Andalusien er masser af ekstraordinære steder i landsbyer, små byer og land. Den velkendte af Hollywood og TV Almera ørken kan interessere dig og de nære beachs i Cabo de Gata er et must, hvis du elsker kysten og dykning. The Alpujarras, mellem Granada og Almera, er en helt anden landskab af grønne og bjerge og hvide byer.

Nyhed billige flybilletter fra Københavns Lufthavn til Alicante i Spanien

Husk måske halvdelen af landets byer i Spanien har deres messer i august. Så det kan være en stor mulighed. Større byer som (specielt) Mlaga og Almera har deres messer i august også.  Vil du finde inspiration til flere spændende rejsemål? Så kik forbi Timelesstravel.dk

En anden rute kan være de universitetsbyer: gamle smukke byer med stor betydning i deres økonomier, hvilket indebærer unge byer fulde af aktiviteter: Santiago de Compostela, Salamanca og Granada er et must.

Et vigtigt tip kunne være aktiviteter relateret til Don Quixote. I år fejrer det 4. århundrede af deres første udgivelse, og der er et enormt beløb af aktiviteterne, specielt i Castilla-La Mancha.

Ligesom øer? Lanzarote i De Kanariske Øer (med en dejlige vejr hele året) og Formentera i De Baleariske Øer siges at være meget rart. Ceuta og Melilla er to spanske byer på den nordlige del af Afrika med deres egen personlighed, blanding af kulturer og historie. På en eller anden måde dette byer er øer i land.

Spaniens land side

Ligesom Atlanterhavskysten? Billeje Spanien anbefaler besøger Galicien, Asturias, Santander og Baskerlandet er masser af steder og Landskaber.

Ligesom Middelhavet? Fra den franske grænse til Catalua til Tarifa (hvor Atlanterhavet og Middelhavet mødes og skabe den windsurfing paradis) finder du hundredvis af kyst med beachs og nice byer til at besøge: Barcelona, Tarragona (den gamle græsk-romerske by), Valencia, Alicante (med deres vigtigste messe på juni måneds 23th magisk nat i Saint John) og Almera og Mlaga. I midten kan du opdage enhver slags steder, fra de mest kommercielle turistmæssige til de mest typiske.

Flere steder? Cceres i Extremadura er en meget flot middelalderby. Len og Teruel, i Castilla y Len og Aragn henholdsvis er andre gamle smukke byer.

Glem ikke Lisboa er tæt på Madrid, og at byen og den sydlige del af Portugal kan være et rart supplement til et besøg i Spanien.

Og den sidste tip: enhver tips liste for at besøge Spanien er altid ufuldstændig. Hav det sjovt.

Rejsemål i Spanien

[pagelist_ext show_first_image=”1″]