Valencia

Valencia Spanien Hvilken stor rejseoplevelse
Valentia, der går helt tilbage til 137 f.Kr., er det, vi nu kender som Valencia, Spanien. Hvis der var nogen forvirring om, hvor Valencia er, eller hvad det er kendt for, byens renovering med betagende arkitektur forvandlet til museer, akvarier og Imax biografer plus hosting af den verdensberømte Americas Cup 2007 har helt sikkert sætte det på landkortet. Valencia har været igennem alle mulige kulturer, der udnytter hver sine bidrag, fra romerne gennem araberne, de katolske konger med Ferninand og Isabel, diktatur Franco op til den demokratiske Spanien, som nu foreligger. Alt dette og alt det der sker i dag er hvad der har gjort Valencia, Spanien, hvad det er i dag, og hvad det vil være i morgen.

Begyndende i 70, denne middelhavsby begyndte hosting vigtige kongresser, nu endnu bedre rustet med den nye fortrop Music Auditorium and Congress sal, bygget i 1988 i den gamle flodleje af Turia-floden. Lidt længere nede af floden-seng, vil du finde en imponerende gruppe af fire hvide moderne bygninger, hver ét eneste offer skønhed for øjnene udefra, og en aha-oplevelse på indersiden. Dette er den største kulturelle fritid resort i en by i hele Europa.

[sibling-pages]

The City of the Arts and Science består af:

1.Den Oceanographic Park
En spektakulær åbenbaring af de forskellige faser af livet i havet, hvilket bringer hvad der engang var langt borte og ukendte, tæt på det menneskelige øje.

2.Hemispheric Planetarium
Bragt om, så der endnu en gang, kan beskueren eksperimentere selv de attraktive fornemmelser af, hvad rummet handler om. Gennem den mest moderne teknologi med Imax biografer og laser shows, bliver du bragt så tæt på det ydre rum gennem påvirker billeder og lyde.

3.Det Prince Philip Science Museum
Det var designet til at huse permanente videnskab tema relaterede udstillinger og moderne teknologi.

4.Det Arts Palace
Denne bygning vil snart blive afsluttet, og vil være bestemt til produktion og formidling af de naturskønne kunst.

Dynger af sjov for alle i Valencia

Der er så mange andre attraktioner for alles likings, alle placeret inde i byens centrum og meget let at komme til med bus, metro eller billeje, såsom IVAM (Valencia Institute of Modern Art), Guillen de Castro Street no. 118, åbent tirsdag til søndag fra 10 am indtil 8 pm Det er normalt koster 2 euro, men søn-og helligdage er gratis. Palace af Marquee i Dos Aguas, der findes i et smukt indrettede alabast bygning på ydersiden og typiske valencianske keramik og hestevogne på indersiden. Den findes på Poeta Querol Street no. 2, åben tirsdag til lørdag fra 10 til 2, 4 til 8, men søn-og helligdage kun 10 til 2. Lørdag eftermiddag og søndag morgen er det gratis, og på de andre dage koster det 2,50 €. Men du behøver ikke stoppe her, kan du besøge en af ​​de mange turistbureauer i byens centrum og få gratis information og tidsplan for alle.
Valencia1
Las Fallas, den mest populære gade fest i Valencia går tilbage til det 16. århundrede er noget af en begivenhed. Det bliver fejret perioden 15. marts til 19. hvor der i fem lange dage og nætter du kan nyde at se over 350 store karton monumenter på næsten hvert hjørne, religiøse parader bestående af lokale lads og Lassies klædt i smukke brokade vestiments, der tilbyder buketter af blomster til Virgen Mary. Alt dette kan ses i og omkring Basilica Square hvor blomsterne er kunstnerisk lavet i Virgen kappe, med Jesusbarnet holdt i sine arme. Men hvis du ikke kunne planlægge dit besøg eller flyvning for disse dage, er der en fantastisk Fallas Museum i Monteolivete Square no. 4, som er hjemsted for de mest nyttige tal, der er blevet reddet fra at blive brændt, hvilket er højdepunktet i denne fest.

Valencia, Spanien og dens hav eventyr

Alt, hvad der er blevet nævnt før har været og vil fortsat være en del af denne bys liv i lang tid, men det Americas Cup 2007, vil den vigtigste sejlsport og sejler begivenhed i verden kun ske én gang. Så hvis du planlægger stadig nogle fantastiske ferier og ønsker en masse nye gys, fange et fly til Valencia og booke dit hotel tidligt at sørge for, at jeres ferie bliver problemfri sejlads!