Inspiration

inspiration til rejsen
Et fly i en pære – Symbolet på rejsens inspiration

Hvor skal man tage hen? Mange rejser afsted for at dase på lange sandstrande, andre skal bare have et par ski på fødderne og så er alt i skønneste orden! Så er der også os andre, der gerne vil ud og opleve spektakulære steder, gamle ruiner, vandre dagevis for at komme til en smuk udsigt. Nedenfor er der nogle guider over seværdigheder og oplevelsesbaserede rejser.

Østrig Seværdigheder – Østrig er meget mere end ski og tyrolermusik. Wien er en kulturel og historisk højborg, og med det fantastiske bygningsværk Stephansdom som symbol på Østrigs stormagtsdage, så er tonen lagt an for kunst og kultur fra en anden tid. Mozart, operaer, teatre og smukke gamle storbyer pryder Østrigs seværdigheder. Selv maden er en seværdighed i sig selv og så er der naturligvis de panorama oplevelser man kan opleve i Østrigs bjerge.

Gardasøen Seværdigheder – Gardasøen er et yndet mål for specielt børnefamilier. Det er et dejligt sted med god mulighed for at bade og slappe, men omkring Gardasøen er der mange spændende områder og seværdigheder man kan besøge. Det være sig på den ene side forlystelsesparker, og blandt andet Italiens største badeland ligger op ad Gardasøen, men også historiske byer som Verona, der blandt andet er kendt fra Romeo og Juliet og klostre der ligger på afsidesliggende bjergsider.

Highway 1 Seværdigheder – Tag en rundrejse i Californien via Highway 1. Sådan en tur lader dig komme i kotakt med nogle af USA’s største seværdigheder som Yosemite Nationalpark og Surfing i Santa Cruz.

Seværdigheder Sjælland – Rigtig mange familier holder sommerferien hjemme i Danmark på camping eller i sommerhuset. Vi har lavet en oversigt over seværdigheder på Sjælland både til når det er varmt og når det står ned i stænger, som det jo kan hænde at ske i løbet af den danske sommer. Vi har også tilføjet lidt seværdigheder som er i meget kort afstand fra Sjælland.

Singlerejser – I et land hvor skilsmisser er mere regelen end undtagelsen, der er det meget naturligt, at der er udviklet et helt rejsemarked for singlerejser. Der er her udviklet en rejseguide til dig, der er single, men som gerne vil rejse uden at være alene. Der er både fokus på singleforældre, der rejser med børn, såvel som seniorer og selv temaet single dating er blevet berørt. Læs denne artikel og find inspiration, når du som single skal ud og rejse uden at være alene om oplevelserne.

Udvekslingsstudent – Er du mellem 14 og 18 år, så har du nogle af de fedeste muligheder for at komme ud og opleve verden. At være på udveksling er en af de største oplevelser som vi kan tilbyde vores børn. Det er dog relativt dyrt! Her kan du læse Din-Rejseguides store guide til livet som udvekslingsstudent!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts

Afbudsrejser til en fantastisk kultur 

At finde billige afbudsrejser til Tyrkiet kan være nøglen til at opleve en fascinerende blanding af kultur, historie og naturskønhed til en overkommelig pris. Tyrkiet,