Egypten – Faraoernes Land

Da tiden mindesmærke Egypten anses for at være det land mysterier og myter. Overraskende Egypten er ikke velsignet med den karismatiske aspekt af moder natur, men det er paradigme for manuelt arbejde på sin ekspertise.
Egypten

pyramider i Egypten  og andre monumenter, deres atmosfære, kunst og arkitektur har notched en fornem plads på jorden. Egypten er også kendt for sin arkaiske civilisation, den unikke egyptiske kultur og kulturarv og for enkelhed egyptere.


Denne varme jord af ørkener har altid været bejlen utallige besøgende hvert år. Det har nestled noget for folk i alle aldersgrupper og fra ethvert erhverv. Mens næsten hver historiker er fascineret af den egyptiske historie og civilisation, der er en af de største gamle civilisationer i verden i dag, for ingeniørerne at det er ikke mindre spændende at udforske vidundere i verden her. En rejse til Egypten er ganske informativ for børnene også. Dette skyldes, at Egypten bedst instantierer eller er et perfekt spejl til sin fortid. En gåtur i gaderne af egyptiske byer vil gøre dig bekendt med det arbejde og andre rester af forskellige dynastier, der herskede her. Det er en oplevelse for livet at besøge den jord, der var stolte af fremtrædende magthavere såsom Alexander, Napoleon og Mohammed Ali Pasha.


[display-posts tag=”egypten”]
Hvis vi navigere gennem de egyptiske byer, vi finder, at Egyptens hovedstad Cairo er den største storbyområder i Afrika. Det er en ideel amalgam af etnicitet og modernitet. Fra de ældgamle kupler og minareter, livlige markeder til højhushoteller bygninger og pulserende natteliv, har Cairo det hele. En vidunderlig træk ved Cairo er, at den luksus samt budget rejsende kan få en fantastisk ferie her. For mens der på den ene side er der enkle og billige overnatningsmuligheder på den anden Cairo har en hel del fremragende luksus resorts og hotels.The tempel by af Amen-Ra er også et sted værd at besøge i Egypten. Det ligger i nærheden af landsbyen Karnak og er hjemsted for den store Luxor Museum. Folk kommer også til at se den storslåede Temple Complex af Amen-Ra og templet for gudinden Mut, hustru til Amen-Ra. Hvis du ønsker at se den eftertragtede 13,5 meter høj velklædt kalksten statue af Farao iført en weatherworn krone, gør et besøg i den gamle by Memphis. Ud over denne statue af Colossus of Ramses II de andre lokker af Memphis omfatte en lille open-air Museum, den smukke Alabaster Sphinx og den Balsamering Site of Apis. Webstedet af Apis er berømt for den hellige dyr af gud Ptah, den Apis-tyren, der blev mumificeret her forud for begravet sit væsen.

Ikke at glemme, er den globalt anerkendte spektakulære pyramider i Giza. Pyramiderne ligger vest for Cairo og deres konstruktion kan spores tilbage til midten af tredje årtusinde f.Kr. Du kan observere disse pyramider til fods eller via kamel ride. Besøgende kan også glæde i svømning, koralrev og andre undersøiske vidundere på den populære Sinai-halvøen. Aqua Adventures kan også nydes i Hurghada, der ligger på den sydlige del af Suezkanalen. Hurghada er berømt for svømning og dykning

hvad man skal se i Egypten

1. Pyramiderne ved Giza.

Det lyder måske indlysende, men besøger dem er ikke den eneste mulighed. Du kan gå ind i dem, ride kameler rundt om dem og måske mest spektakulære af dem alle, besøge dem og nat og se den awesome Sound and Light Show på pyramiderne. I nattens mørke, er Sfinksen lyser op og fortæller historien om pyramiderne. Desuden en fantastisk soundtrack spiller og lasere danse hele pyramiderne. Dette show er et must.

2. Kings Tuts Mask.

Masken af barnet konge, blot skal ses i person at blive troet. Den indviklede arbejde er én ting, men der er blot en forbløffende “aura” af fred omkring denne artefakt. Ord kan simpelthen ikke beskrive, hvad du vil føle, når du står foran det.

3. Abu Simbel.

Dette er en sand fortid og nutid undren. Fortiden er indlysende, men som en dag undren, indser ikke alle, at hele denne struktur blev flyttet for at gøre plads til Lake Nasser. Det alene gør det værd at turen ud fra Aswan at se den.

4. Valley of the Kings.

Jeg personligt elsker Luxor og Kongernes Dal er et sandt sted at se. På trods af sine tætte forbindelser til døden, er der en virkelig fredelig følelse der. Det bør nævnes dog, at ikke alle gravene er værd at se. Du billetter får dig i 3 af gravene, og du kan betale ekstra for andre og for Kong Tuts grav også. De 3 foreslår vi besøger er Ramses I, Tuthmosis III og Ramses VI.

5. Luxor Temple. Dette tempel ligger lige ved bredden af floden Nilen og er et godt sted at slentre i fritiden. Ironisk nok en fantastisk udsigt over dette sted kan også ses fra anden sal af McDonalds modsatte – undskyld det er sandt!

6. En Felucca sejlads på Nilen. Bedst træffes i Luxor (overfor indgangen til Luxor templet) dette er en enkel, men fantastisk fornøjelse. Vi foreslår vej ud tidligt på eftermiddagen, dels fordi floden giver en velkommen pause fra den dag varme, men først og fremmest fordi hjemrejsen vil se indstillingen solen over Nilen og det er noget bare ikke må gå glip af.

7. Karnak Templet. Dette tempel kompleks kan besøges enten ved dag eller nat. Hvis du kan gøre begge dele, gøre begge dele, men hvis du kun kan gøre det én gang, så gør det om natten. Karnak templet er en enorm sted og lyser smukt og som du vandre rundt og historien om dens historie udfolder sig, er du virkelig transporteret til en anden tid og sted. Den endelige retsakt finder sted med udsigt over en sø, hvor templet er fantastisk tændt og afspejles i stadig farvande foran dig.

8. Dykning i Det Røde Hav. Dykning i steder som Hurghada, Dahab og Sharm el Sheikh er nogle af de bedste i verden, og hvis du er nybegynder, hvor bedre at lære at ved Rødehavets riviera!

9. En Nile Dinner Cruise (i Cairo). Formentlig lidt kliché, men hvis du kan komme forbi det, så en Nilen krydstogt i Cairo er værd at gøre. Den skyline er smukt oplyst, og som din krydstogtskib hoveder ud i det mørke vand, er du sikker på at have en romantisk aften, som du aldrig vil glemme.

10 Ridning en kamel. Det skal bare gøres! De bedste steder er på pyramiderne på Vestbredden af Nilen i Luxor. Her kan det gøres pænt i forbindelse med en tur på Nilen ved felucca (stopper for en kamel ride i løbet af eftermiddagen).