Rejseguide Burundi

Burundi er et land i De Store Søers region i det sydøstlige Afrika , omkranset af Rwanda mod nord, Tanzania mod øst og syd og den Demokratiske Republik Congo mod vest. Det betragtes som en del af det centrale Afrika. Burundis hovedstad er Bujumbura. Selvom landet er indlandsstater , meget af den sydvestlige grænse støder op til Lake Tanganyika .

TWA , hutu og tutsi- folk har boet i Burundi i mindst 500 år , og for over to hundrede år blev Burundi regerede som et kongerige. I begyndelsen af ​​det tyvende århundrede, dog , Tyskland og Belgien besatte regionen og Burundi og Rwanda blev en europæisk koloni kaldet Ruanda – Urundi . Sociale forskelle mellem Tutsi og Hutu har siden bidraget til politisk uro i regionen , hvilket fører til borgerkrig i midten af ​​det tyvende århundrede. I øjeblikket er Burundi styres som et præsidentvalg repræsentativt demokratisk republik .
burundi Lake Tanganyika
Burundi er et af de fem fattigste lande i verden.

Burundi er et bjerrigt land, hvis landskab præges af Great Rift Valley, en stor højslette. Det højeste bjerg, Mont Heha, er 2760 meter højt. Den østlige del udgøres af savanne. Det meste af jorden er dog opdyrket. Burundi har ingen adgang til havet, men det ligger ved Tanganyikasøen.

Områder i Burundi
Bubanza
Bujumbura
Bururi
Cankuzo
Cibitoke
Gitega
Karuzi
Kayanza
Kirundo
Makamba
Muramvya
Muyinga
Mwaro
Ngozi
Rutana
Ruyigi

[display-posts tag=”Burundi”]