Goa

Goa, den mindste af de indiske stater, ligger på den vestlige kyst af Indien. Det er en af ​​Indiens største turistmål, over en million turister, primært fra udlandet, Goa besøg årligt. Denne tilstand med et areal på lidt over 3000 kvadratkilometer. har en kystlinje på mere end 100 km. Dens vestlige flanke, kystlinjen, åbner til Det Arabiske Hav og om dens østlige flanke er en bjergkæde.

Find guides til Goa via dette link på Bog&Ide

Besøgende tiltrækkes af de frodige bakker, strande, kølig turkis blåt vand og kokos lunde af solrige Goa. Den mystik i Indien med sin struktur i mange religioner, forskellige sprog, og frem for alt sin livlige ånd og dens varme, venlige mennesker tiltrækker folk verden over.

Anjuna strand i det nordlige Goa

Anjuna strand ligger nord for de store feriebyer Calangute og Baga og er det perfekte sted til dig, der ønsker at sætte tempoet lidt ned. I Anjuna finder du en rest af den afslappede og glade stemning, som halvfjerdsernes hippier kom med. Her er spredte snackbarer med liggestole og parasoller, et par køer og nogle smykkesælgere. Herudover er her smukt, fredeligt og hyggeligt. Nogle af strandbarerne er mere livlige med den populære Goa-trance dunkende ud af højttalerne og en uformel og glad stemning.

Goa

Om onsdagen afholdes Goas mest berømte loppemarked i Anjuna, hvor hundredvis af sælgere faldbyder en overflod af kunsthåndværk, souvenirs, tekstiler, musik og tingeltangel. Markedet har åbent fra solopgang til solnedgang og er en oplevelse for alle. Mod stranden kan du sætte dig og nyde en kold øl eller drink og høre live-musik, når du har fået nok af den livlige handel – eller du kan tage de få skridt ned til sandstranden og tage en tur i bølgerne.

Nord for de store feriebyer i Goa ligger flere smukke bugter, hvor tempoet er roligt, og hvor du kan bo næsten direkte på stranden. Ashvem og Morjim ligger i forlængelse af hinanden, og på Ashvem strand afholdes strandfester i højsæsonen. Her er fint sand, og bugten brydes af klipper. Her er få restauranter og butikker, og stedet anbefales til gæster, der gerne vil bo i rolige og simple omgivelser med fokus på afslapning og strandferie.

Calangute er Goas største ferieby og er mod nord nærmest vokset sammen med feriebyen, Baga. Calangute er hektisk med intens trafik og mange restauranter og hoteller på hovedgaden. Her ligger også mange restauranter på vejen langs stranden, der forbinder Calangute og Baga. Her finder du også et lille tipetansk marked, hvor du kan købe smykker, tæpper og tibetanske souvenirs. I Baga ligger ”Tito’s Lane”, hvor du finder Goas livligste natteliv. Baga slutter for enden af Baga Road ved floden. Her er mere roligt.

Calangute strand er en lang og bred sandstrand med god plads og mange mennesker. Her ligger strandbarer, de såkaldte ”beach shacks” side om side, og her er liggestole og parasoller, så langt øjet rækker. Her er et stort udbud af både vandsportsaktiviteter og strandsælgere. Tempoet er højt, og om aftenen afholdes store strandfester. Baga strand, der ligger i forlængelse af Calangute strand mod nord anses for at have det fineste sand. Her står liggestolene tæt, og vandsport og souvenirs udbydes i lind strøm af de lokale sælgere. Men stranden er fantastisk, og man forstår dens popularitet. Vandet er klart, sandet er fint, og her spiser du godt.

Candolim er væsentligt mindre end Calangute og består af en hovedvej med sidegader ned mod stranden, hvor de fleste hoteller og et stort udvalg af internationale og indiske restauranter ligger. Tempoet her er væsentligt roligere både i byen og på stranden. Mod syd går hovedgaden til Sinquerim strand, og her er butikker, restauranter og hoteller på hele strækningen samt barer og engelskinspirerede pubs. Ved Sinquerim strand kan du besøge Fort Aguada, der ligger i den sydlige ende af byen, og som blev bygget af portugiserne i 1600-tallet for at beskytte byen mod fjendtlige angreb.

Candolim strand er en bred sandstrand, hvor der på trods af de mange ”beach shacks” med liggestole og parasoller i flere rækker er god plads og relativt roligt strandliv med få vandsportsaktiviteter. Her er en del strandsælgere. Stranden er den mest populære blandt vores gæster i Goa.

Klima i Goa

Bortset fra perioden fra juni til august, når Goa Vejret er fastgjort ved kraftige regnskyl, for resten af ​​året Goa er varmt og fugtigt med temperaturer på mellem 28 ° -33 ° C. (gennemsnitlige maksimale temps). De måneder mellem november og februar er normalt tørre.

Menneskerne i Goa

Åben og sjov kærlig, Goans har en passion for musik og dans. Stort set alle restaurant eller bar har en live band, selvom det er ikke mere end en enkelt spansk guitar! De har en misundelsesværdig afslappede livsstil. Goan køkken er en inspireret ægteskab af lokale Konkani mad stil og portugisiske fødevarer stil, det består af brændende karryretter og gryderetter med oksekød, svinekød og fisk med generøs brug af cocoanut i det. De fleste restauranter serverer lokale specialiteter samt andre indiske regionale køkkener. Du kan få autentiske internationale køkkener i store hoteller og restauranter.

Strande

Goa har mange gyldne sandstrande langs dens 105 km lange kyststrækning. Disse gyldne sandstrande er fri af forureningen i byerne og giver afslapning og ro. De fleste af de strande som Dona Paula, Caranzalem, Calangute, Candolim, Sinquerim, Baga, osv. har små restauranter, der leverer sodavand, øl og snacks. Generelt indkvartering nær strandene er til rådighed. På nogle af disse strande liggestole og parasoller samt vand-scootere og andre vandsportsfaciliteter er tilgængelige. Hos Baga Beach Dolphin Rides er meget populært blandt turister, en båd tager dig i havet til områder, hvor du kan se delfiner glide langs.

Natur og dyreliv

Goa har været meget bevidst om sin økologi og natur. Det har en række af dyreliv helligdomme og fuglereservater. I det sydlige Goa, er Bhagwan Mahavir Sanctuary den største dyreliv bevare, hvor du kan se flokke af hjorte, indisk bison og sorte pantere. Bondla Wildlife Sanctuary ligger i den nordlige del af Goa. Dette er en lille forbeholdt hvor du kan se den indiske bison, sjakal, sort-konfronteret langur, vildsvin og forskellige arter af hjorte.

Berømte Dudhsagar Waterfalls er i den østlige del af Goa. Her vand i store mængder falder fra højden af ​​hundredvis fødder, og dette er et malerisk syn, som er meget populært hos naturelskere, vandrere og vandrere.
Kirker

Katolsk religion har stærke rødder i Indien, og der er mange kristne kirker i Goa, der er berømt. For at nævne et par stykker: det 16. århundrede Basilica Bom Jesus har de balsamerede jordiske rester af St. Francis Xavier nedfældet i en sølv kiste her siden 1553, og det er berømt blandt katolikker i verden og både kristne og hinduer kommer for at hylde her. Cathedral of St. Catherine, som har en 80m lang midtergang og 14 altre er den største kirke i Asien,.

Turistindkvartering

Der er mange 4 & 5 stjernede hoteller i forskellige byer i Goa. Bortset fra, at mange beskedne hoteller appellerer til backpackers og vandrere.

Rejser til Goa – den fantastiske kystlinje i Indien

Goa nyder at være en stressfri arrogance, hvor den tropiske strand er mødestedet og gør det til en trendy mål for turisten.

Den epikuræiske ikon af Goa på i mange udlændinge, der kommer der søger sol, sand, hav, og af sti den berusende hold division. Mange er overrasket over at opdage, at Goa ikke er et sted, men er infact Indiens mindste og mest frigjorte statelige. Det var faktisk en portugisisk koloni indtil 1961, og en stærk portugisisk indflydelse stadig.

Goas kyststrækning for omkring 100 og byder på alt fra fjerntliggende strande med flot bluff toppe, at fuld med, butikker og. Den ekstra nord eller sydpå man kommer, jo mere afkølet passagen bliver. Vælge det bedste sted at bo, vil blive påvirket af den slags erfaring, du vil have.

Den meget udviklede Baga og Calangute, beliggende tæt på midten af ​​Goa, men på den nordlige side, den mest kommercielle er. Disse strande tiltrækker Fix pakke turister og vand underholdning entusiaster. Hvis lazing på en hele dagen, mens tjenere effekt du cocktails eller kold Kings øl er din idé om nydelse, behøver du ikke lede mere end Baga og Calangute.

Den eneste ulejlighed, du har, er at beslutte, hvilken strand for at finde dig selv på, da disse er nøjagtigt væg til væg med optioner. Prøv dem alle eller finde en favorit! Hvis du har lyst at hengive dig selv med nogle fine mad og vin, Baga og Calangute også motion lokkende klassiske restauranter.

Arambol i langt mod nord, og Palolem i det fjerne, er Goas mest afsidesliggende strande. Disse strande har hurtigt vokset i beundring i moderne år, og er de nuværende favoritter af backpackers, der har våbenhvile og ro væk fra folkemængderne.

Anjuna, den tidligere hjem af Goas hippier og vært til den legendariske onsdag loppemarked, tilbyder en god fusion af handling og mindskelse. Mens det er set spidse udvidelse så godt, er det lykkedes at fastholde en langt mere laid back miljø. Vagator og Chapora, en ubetydelig tilføjede op langs kysten fra Anjuna, også fastsætte relativt laid-back, men livlig scener.

Der er ingen tvivl om, at det bedste natteliv er i polar Goa. Den store er alle placeret i lokalområdet omkring Calangute. Club Cubana er i Arpora, Club West End er i Saliago, Titos og Mambo er i Baga, Anjuna er hjemsted for Paridiso, og Vagator har Nine Bar.

Men de berygtede boheme dage af 1970 har længe gået og primeren af ​​love over sent nat protester har privilegeret delegationen vista.

Goa søvn har nægtet at dø dog med de fleste barer nu begynder deres sent i nat og afgående før den uangribelige træde i kraft mellem 10:30 og de små timer.

Den Anjuna beach loppemarked har i størrelse og tiltrækker borgere fra hele staten. Det er nu kommet over 500 boder og er stadig knopskydning.

Efter en dag med, gøre din vej over til curlies strand hytte, i den sydlige ende af stranden, og tage i solnedgangen ballade der.

Hvis et marked ikke er rigelig for dig, Saturday Night Bazaar i Arpora er også substans en social opkald. Dette er ikke blot et marked, men et sted, der tilbyder kabaret så godt.

En normal på 15.000 offentligheden kommer i løbet af natten, ikke bare for at shoppe, men at have en god tid. Her kan du tester eklektisk mad, nyde en drink, og agt at leve global musik.

Hvis du kan betjene at trække dig væk fra stranden og den varme klam havluft, Goa har også nogle smukke udsigt værd at se. Vandfald, fredelige, rismarker, bemærkelsesværdige og bleg-vaskede villaer føje til sin heldige stykke. Leje en motorcykel eller bil og carter og se på på R & R.

Goa er godt forbundet til resten af ​​Indien med fly, bus og tog. Dog kan bussen være langsom og ubehageligt, så det anbefales at tage toget, hvor sandsynlig.

Tog på Konkan Railway kan dække kulde fra Mumbai til Goa i mindre end 10, med de bedste tog bevidsthed den Konkankanya Express. De fleste tog vil standse ved Margao (Madgaon), der er Goa hovedbanegård. Nogle, såsom Konkankanya Express, standser ved en anden stationer også.

Find guides til Goa via dette link på Bog&Ide