Delhi

Rejseguide til Delhi, Indien – en blanding af gammelt og nyt

Ligesom mange byer i Indien, Delhi pakket til gæller med mennesker. Delhi er unik, men fordi det blander det gamle med det nye.

New Delhi

Hvis du flyver ind i Delhi, vil du uvægerligt ende i New Delhi. Denne del af byen er meget moderne i forhold til resten af ​​landet. Vejene er brede og organiseret med noget andet end et kaos tema. Du vil faktisk være i stand til at gå uden at føle sig som en ko i en hørt, hvilket er meget unikt i Indien. På den anden side, bare New Delhi har ikke så gamle indiske charme findes i andre byer. Det er et godt sted at få et hotelværelse, men du bliver nødt til at vove sig ind i byen korrekt at få en smag af Indien.

Old Delhi

Old Delhi er, hvor handlingen er, hvis du virkelig ønsker at opleve Indien. Gaderne er en kaotisk masse af markeder, overbygget gader, skiltning, der ville gøre Las Vegas blush og monumenter til fortiden. Den bedste måde at se Old Delhi er at fange en auto rickshaw til Red Fort og så bare begynde at vandre rundt i basarer og gamle markeder. Hoteller vil forsøge at leje dig knallerter, men det er ikke tilrådeligt, hvis du rammer Old Delhi. Det kaos vil overvælde dig, og du absolut ikke ønsker at løbe ind i en hellig ko.

Ting at se i Delhi

Uanset hvor du hovedet, Delhi har en masser af attraktioner til at holde dig beskæftiget i et par uger. Den store pacifist, Mahatma Gandhi, blev myrdet i Delhi og du kan besøge det sted på Birla House samt betale din respekt på sin sorte marmor grav. At overveje denne store mand, kan du følge op på besøget med en spadseretur gennem Lodi Gardens, som er fredeligt tilgroet.

Delhi er hjemsted for forter, moskeer og paladser i massevis. Den Qutab Minor Complex er et godt sted at se Mughal arkitektur. Safdarjang grav er en fattig mands Taj Mahal med den samme grundlæggende struktur. The Red Fort og India Gate er gode steder at tage billeder.

Når det kommer til sport, Indien er gal om cricket. Børn kan ses spille det over det hele. Hvis du ønsker at se de professionelle, så prøv spillene på Coronation Dunbar.

Delhi er uden tvivl den mest komfortable af de store byer i Indien. Denne komfort, dog kommer med en pris. Man har tendens til at få den følelse, du ikke kan se den reelle Indien. Delhi er et godt sted at besøge, men sørg for du ser andre steder i Indien.

New Delhi rejseguide

Top 5 seværdigheder i Delhi

Her er et pluk af de fem bedste turistattraktioner i Delhi:

Qutub Minar
En mammut minaret (238 meter høj) bygget fra resterne af 27 hinduistiske og Jain templer i årene 1193-1369, mindes sejr Qutab-ud-Din over byens sidste hinduistiske kongedømme, Qutub Minar er en af ​​Delhis ældste monumenter. Dekoreret med kalligrafi repræsenterer vers fra Koranen, det tilspidser fra en 50-fødder diameter ved bunden til kun 8 meter i toppen. De første tre etager er bygget med røde sandsten, og de to øverste med hvid marmor.

New Delhi rejseguiden

I samme kompleks står en mystisk Iron Pillar, idet fjerde århundrede Sanskrit indskrifter fra den periode, kong Chandragupta II, der har fascineret forskerne at ingen ende, fordi den har modstået århundreders klimatiske omvæltninger og forblev rust-fri indtil i dag. En populær legende siger, at hvis du kan omslutte den med armene, mens stående med ryggen røre ved det, vil ethvert ønske opfyldes.

Red Fort

Populært kendt som Lal Quila og bygget af Shah Jahan i years1618-1647, Red Fort, med sine massive sandsten vægge og udsøgt arkitektur, er den ultimative påmindelse om den store rigdom, pragt og magt Mughal Empire. Der er mange must-see steder i fortet, prangende med indviklede udsmykning med separate værelser og balkoner for kvinderne, swimmingpools og naturlig aircondition. Det huser også et arkæologisk museum.

Jantar Mantar

Bygget i 1724 af Maharaja Sawai Jai Singh II, denne esoteriske, ærefrygtindgydende laksefarvet sten-og-blokstrukturen er et observatorium, der anvendes af kongen til at måle tid og beregning placeringen af ​​de stjerner og planeter, og for forudsigelse af solformørkelser . Det huser flere bygninger med unikke arkitektoniske kombinationer af geometriske former, hver beregnet til en specialiseret formål astronomiske målinger.

Purana Qila (Old Fort)

Menes at have været bygget på ruinerne af den antikke originale by Delhi (Indraprastha, grundlagt i 3. eller 4. århundrede f.Kr.), den afghanske hersker Sher Shah i årene 1538-1545, den gamle Fort med sine massive vægge og tre indførelse gateways giver en rimelig idé om sin tabte storhed. Det huser en lille ottekantet rød sandsten tårn, der anvendes af kong Humayun som et bibliotek, Qila-i-Kuhran moskeen og en lille arkæologisk museum.

India Gate

Bygget i sandsten, India Gate er et krigsmindesmærke for at mindes ofringen af ​​indiske soldater under Første Verdenskrig I. Alene storhed af arkitekturen af ​​den nærliggende Parliament House og Rashtrapati Bhawan må ikke blive savnet, enten.