Oversigt

På denne side finder du links og information til forskellige populære sider på Din-Rejseguide.

Kykladerne – Der er ikke mindre end 220 fantastiske græske øer i Kykladerne. Her får du en oversigt over de vigtigste af øerne i Kykladerne.

Rostock – Med færge fra Gedser er denne smukke gamle tyske by ikke langt væk. Nogle tager til Rostock en enkelt dag, mens andre tager en weekendtur til Rostock. Rostock byder på mange spændende oplevelser og seværdigheder. Så gør dig en tjeneste og tag en weekend til Rostock og oplev noget af det dejligste område i Nordtyskland.

Seværdigheder Sjælland – Øen der blev gravet ud af Sverige af gudinden Gefion – Sjælland byder på mange smukke og spændende oplevelser. København er et mekka af seværdigheder og oplevelser, men på hele Sjælland er der fyldt med spændende ting og steder at besøge.

Udvekslingsstudent – Her kan du læse om livet som udvekslingsstudent, og hvilke muligheder der er som udvekslingsstuderende. At være udvekslingsstudent er både relativt dyrt, og det er ikke alle destinationer, der er mulige som udvesklingsstudent! Du kan i denne guide få hele vores introduktion til det at være udvekslingsstudent.

Ystad Saltsjöbad – Ystad er en smuk historisk by, og det er et yndet mål for mange danske turister. Det er ikke bare byens arkitektur og historie, men i høj grad også Ystad Saltsjöbad, der trækker. Ystad Saltsjöbad har eksisteret siden slutningen af 1800-tallet, og de har leveret fantastiske spa og wellness oplevelser for danskere og svenskere i massevis.

Øster Hurup – For os der nyder at rejse og opleve østkysten i Jylland, der er Øster Hurup en perle. Øster Hurup har en af Danmarks mest børnevenlige strande uden mange sten, og med meget lavt vand til langt ud. Til de dårlige vejrdage har Øster Hurup også badeland. I sommeren sker der i øvrigt en lang række happenings som koncerter og lignende i Øster Hurup.

Den side opdateres løbende!