Thailand

Thailand er muligvis den mest besøgte land i Sydøstasien. Den uimodståelig kombination af fine strande, fortidsminder og civilisationer og berømte køkken gør en ferie her et absolut must.

Hvor er Thailand?

Thailand er i det sydøstlige Asien, der grænser op Malaysia i syd, Myanmar (Burma) mod nord, og Cambodja og Laos mod øst. Det nyder godt af kyststrækninger både i Det Indiske Ocean og Golfen af ​​Thailand.

Thailands fem bedste strande

Thailands fem bedste strande

Hvor kan jeg bo i Thailand?

Thailand er et populært land at besøge – Bangkok er en 24-timers by med hoteller for at matche, mens mindre byer og kystområder resorts har også gjort mest ud af den konstante turist handel. Rejsende bliver mere og mere sofistikerede, men som har resulteret i en række af boutique hoteller åbner for at tage højde for den kræsne gæst. For dem, der elsker stranden, kan du prøve den luksus Aleenta, en lille, privat strand hotel, der huser blot 17 suiter og 2 private villaer. Med uspoleret strand lige uden for døren, en infinity pool og romantisk morgenmad og middag indstillinger, sjældent strand-liv bliver bedre. Alternativt kan du tage for lys og lyde i Bangkok, hvor man kunne bo på Ibrik byen, en meget chik hotel højre midt i forretningskvarteret og ved siden af ​​den berømte “Blue Elephant” madlavning skole. Med blot tre værelser, er dette en moderne endnu hjemlig hotel og gode transportforbindelser betyder, at dette boutique hotel er den ideelle base for dage og nætter i Bangkok.

Hvad kan jeg se i Thailand?
Billigst til paradisstrande i Thailand!

Thailand er kendt for sine fortidsminder, stupaer og templer. Fra det store arkitektoniske glæde af Phimai templet, en hinduistisk / buddhistisk tempel, til de gamle stupaer i Sukothai Historical Park, er der meget at lære om civilisationer hundreder og tusinder af år gamle og den måde de påvirker folk i Thailand i dag. Gå ikke glip af de travle og farverige markeder enten, og sørg for, at du bruger tid prøveudtagning den fabelagtige fødevarer, som Thailand er så kendt. Venture væk fra strandene til floder og bjerge i Thailand interiør til at prøve en enklere måde at leve på, eller tage i energien af ​​Bangkok med et besøg i byen.

Hvordan kommer jeg rundt i Thailand?

Du kan leje en bil for at komme rundt Thailand, men det kan være nemmere at tage toget. Bangkok by er serviceret af en Sky tog og båd service, så der er ikke behov for nogen anden transport til at få dig rundt. Udenfor Bangkok og tættere på kysten, skal du bruge busser og tog for at komme omkring. Togene kan være langsommere end du er vant til, men de er komfortable. På den anden side er busserne hurtigt og rasende, men de er billige og har aircondition.