Pattaya

Fritidsaktiviteter Pattaya Thailand
Pattaya Er nok Thailands mest berømte feriested. Pattaya var for nogle år tilbage kun en lille fiskerlandsby, men bl.a. på grund af de utrolig flotte kilometerlange strande udviklede byen sig til det ferieparadis, det er idag.
Her findes tusindvis af forretninger, restauranter, barer, diskoteker og de berømte barer med meget let påklædte piger og hvad det indebærer.
Pattaya var for 3-4 år siden mere berygtet end berømt, men nu er der renset ud og byen er ved at genopbygge sit renommé.

Udover strande, indkøbscentre og natteliv tilbyder Pattaya en lang række interessante sport og andre aktiviteter.
Pattaya
Vandsport såsom parasailing, sejlads, snorkling, dykning og svømning.

For parasailing, vil bådene samle dig op fra Bali Hi Pier og tage dig ud til de pontoner, hvor de giver undervisning til både nybegyndere og eksperter.

Snorkeling og dykning er blandt mest populære aktiviteter i Pattaya.

Golf kurser i Pattaya

Pattaya har et tropisk klima og er derfor ideelt til udøvelse af udendørs aktiviteter. Men for en indendørs sund livsstil, er Pattaya også blandt de bedste. Det store antal af 5 stjernede sundhed massage organisationer, skønhed ynkelige, spa og fitness-centre betyder, at Pattaya virkelig er det rette sted at forbedre dig generelt og ser

Andre aktiviteter i Pattaya

The Pattaya Bridge Club for mere afslappet.

Vandrer langs Walking Street og dens mange øl barer, gogo barer, spillesteder, kabareter og restauranter.

Dagsture til Tiger Zoo, alligator og elefant gårde, safir miner, orkidé haver og kultur landsbyer på Mini Siam og Nong Nooch Village, utallige andre seværdigheder i Pattaya området.

Seneste Hollywood-film en Big C og Royal Garden shopping centre eller købe dvd’er på udsalg fra gadesælgere.

Hvis du er kreativ, bygge et studie til at skrive, male, eller opfinde ting eller deltage i en forfattere gruppe og skrive om dine rejser.

Deltag en international konvention på et af de store hoteller.

Talrige steder af religiøs tilbedelse: templer, kirker og moskeer.