Koh Samui rejseguide

Et pragtfuldt ferie-paradis med svajende kokospalmer og hvide, jomfruelige sandstrande. Koh Samui er et rigtig godt bud på en dejlig, afslappende ferie, som kan kombineres med en af vore mange spændende rundrejser i Thailand.

”Glæd dig til synet af de titusindevis af flotte kokospalmer, der svajer blidt i den svage havbrise. Og tænk på fornemmelsen af det varme, hvide sand mellem tæerne og alt det andet, der fuldender billedet af din tropiske ferie. Så er du allerede godt på vej til Koh Samui.

Turismen er endnu så ny på øen, at de fleste restauranter og barer er præget af den lokale atmosfære. Prisniveauet er meget lavt, mens stemningen derimod er ganske høj. For det er her, du også kan møde mange af de lokale indbyggere, der meget hjerteligt og med store smil på læberne, byder dig velkommen.

Aktiv ferie eller afslappende stunder, du kan få det hele på Koh Samui, som er et af de bedste dykkersteder i Thailand. Brusende vandfald og små idylliske fiskerbyer er lokkemaden, der sender dig øen rundt på knallert eller i bil. Hvis altså ikke lige du foretrækker at tage turen til fods, for afstandene er ret så overkommelige.
Koh Samui
Der er fly fra Bangkok til øens Don Sak Lufthavn. Adskillige færge og jetboat selskaber opererer fra Surat Thani: Express både tage to og en halv time og jet bådene tage en og en halv time.