Bangkok

Bangkok RejseGuide

Med over 8 millioner indbyggere er Thailands hovedstad Bangkok en af verdens mest fascinerende og eksotiske byer. En perfekt blanding af det traditionelle og det ultra-moderne. Det første indtryk er den hektiske trafik og de store skyskrabere, men man opdager hurtigt de mange afskygninger af den gamle kultur så som skinnende templer og imponerende kon gelige paladser. Bangkok er også stedet for de handlende. Enten i de store eksklusive varehuse, på store markeder eller hos de mange gadehandlere, hvor prisen på et kopi-Rolex-ur med lidt held og talent kan handles ned til det halve af den første oplyste pris!

Bangkok natteliv

Om aftenen åbner en hel ny verden sig i Bangkok. Her er der mulighed for at få en kulinarisk oplevelse uden sammenligning samt at opleve store flotte shows og casinoer. Man kan besøge det berømte Patpong område med ga dehandlere, som sælger alt af kopivarer, eller man kan nyde en Singha beer på en af de mange barer med meget let påklædt servering. Men uanset, hvor man færdes i Bangkok eller Thailand for den sags skyld, bliver man mødt med Thailands varemærke -SMILET!

Chinatown I bangkok.
Glæd jer til at opleve en kulørt bydel, der med sine meterhøje, farverige skilte, kunstfærdige facader og velduftende gade-køkkener giver området sit særpræg og strejf af orientalsk mystik. Det er ganske vist mange år siden de sidste opiumshuler slukkede deres grønne lamper i Chinatowns sidegader.
Bangkok
I dag er fortidens søvnige gader forandret. Dagen igennem syder Chinatown af liv og tusindvis af bath skifter hænder, mens alskens nips, guld, tøj og elektronik skifter ejermænd. Vi skal naturligvis også opleve Bangkoks fantastiske templer, og undervejs bliver der tid til shopping og måske et besøg hos optikeren eller skrædderen.

Samtidig den geografiske, kulturelle og politiske centrum af Thailand, Bangkok vrimler med spændende natteliv, charms med fortryllende historie, og sooths med sin blomstrende afslapning industri. Derfor kan verden opdagelsesrejsende finder, at rejse til Bangkok er en altomfattende oplevelse af moderne Sydøstasiens mange forskelligartede tilbud. Og heldigvis, at finde flybillet til Bangkok lige her på cFares er ikke nær så mystisk som at navigere i charmerende, men snoede gader og kanaler i selve byen.

Bangkok er officielt kendt som Krung Thep, “City of Angels” på thai, og Bangkok er faktisk kun et lille distrikt, der er hjemsted for den oprindelige landsby beliggende langs Chao Phraya-floden.

Oplevelser i Bangkok
Efter en god nats søvn og et solidt morgenmåltid fra hotellets omfangsrige morgenbuffet skal du ud og opleve Bangkok. Hvad er mere nærliggende end at begynde med selve nerven i det thailandske samfund, den buddhistiske tro. Vi skal opleve 3 af de vigtigste templer i millionbyen samt det ultimative Grand Palace. Vi begynder ved Wat Po med den 45 meter lange liggende Buddha. Herefter tempelkomplekset Grand Palace. Det er svært ikke at blive imponeret over, hvor utrolig smukt området er. Bygningerne og statuerneer fantastisk detaljerede. Det er simpelthen indbegrebet af thailandsk kultur og religion, der bliver forenet her. Paladset blev grundlagt af Kong Rama d. I i 1782, men er ikke blevet brugt som kongelig residens siden 1946. I dag benyttes paladset til kongelige ceremonier, statsbesøg osv.

Inden frokost kan du besøge det smukke Marble Temple fra begyndelsen af 1900-tallet opført i italiensk marmor. Vi har ikke mere travlt, end at der er tid til at fornemme byens stemning og gøre nogle spændende indkøb undervejs. Vi spiser en lækker frokost inden dagens sidste tempelbesøg, Wat Trimitr med sin 5,5 tons tunge Buddha i 18 karat guld. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen. Overnatning: Grand China Hotel (M/F)

Dinner Cruise arrangement på Chao Phayafloden.
En antik teaktræspram, der for små 80 år siden transporterede ris på Thailands floder, er nu bygget om til en spændende restaurant, hvor maden serveres under stjernehimlen, mens vi vugger op ad floden. I kan tilmelde jer arrangementet på dagen. Prisen for at deltage er ca. kr. 300,- pr. person.

Prøv en Sejltur på floden, Ayutthaya og byen Tak.
Efter morgenmaden checker vi ud fra hotellet og går ombord på det luksuriøse skib ”Pearl of Siam”, der sejler os nordpå til Thailands gamle hovedstad, Ayuttahya. Undervejs spises frokost på dækket mens storbyens hektiske liv afløses af landlig idyl. Nogle timer senere ankommer vi til Ayuttahaya, en spændende ruinby med en gribende historie. Efter en rundvisning fortsætter turen i bus ca. 300 km mod byen Tak, porten til nogle af landets smukkeste landskaber.

Bangkok1

Tak ligger ned til floden Ping, der tidligere var den eneste farbare vej for de tungtlastede handelsbåde, der skulle til nabolandet Myanmar (Burma) med deres varer. Glæd dig til et hektisk marked og Taks maleriske gamle bydel. Der bliver serveret aftensmad på en lokal restaurant. Overnatning: Vieng Tak Riverside Hotel med flodudsigt.

Naturoplevelser i Mae Sot og omegn.
Efter en god nattesøvn i landlige omgivelser byder dagen på store naturoplevelser. Kan du kører 80 km til Mae Sot, et bjergrigt område med brusende floder, vandfald og bambusskove. I dette fjerntliggende naturmekka, der grænser op til Myanmar (Burma), gør vi holdt og besøger områdets farverige og gæstfri minoriteter i deres små landsbyer i bjergene. Vi skal vandre en god time mellem kæmpebambus, for herefter at sætte os behageligt tilrette og lade strømmen føre gummiflåderne ned ad floden gennem den storslåede natur. Kort sagt, I kan se frem til en oplevelsesrig dag fjernt fra de gængse turistområder. Der er aftensmad på en lokal restaurant.