Barcelona

Billige flybilletter til Barcelona

Smukke by Barcelona, hovedstaden i Catalonien (en Spaniens provins), ligger på på bredden af Middelhavet & omkranset i hver ende med 2 floddeltaer. Barcelona er den næststørste by i Spanien efter sin hovedstad Madrid. Barcelona har en befolkning på 1,5 millioner, over 4 millioner inklusive forstæder. Den varierede, begivenhedsrig historie af byen går 4.000 år tilbage til de første bosættelser fra gamle landmænd. Senere blev det et romersk koloni, Visigoth hovedstad, så det kom under maurisk herredømme. Det gik igennem belejringer ødelæggelser og erhverv, for endelig at blive en selvstændig demokrati 1975. Barcelona har altid spillet en vigtig rolle i det politiske og kulturelle liv i Spanien & det er godt afspejlet i de mange forskellige og kvaliteten af historiske bygninger, museer, masser af andre turistattraktioner.

I dag er Barcelona er et af de mest forskelligartede europæiske byer med særprægede kultur og rige traditioner.
Du kan finde her en formidabel balance af de traditionelle ting & avant-garde.
En kosmopolitisk storby, Barcelona giver de besøgende en varm & hjertelig velkommen, idet aknowledged verden over som en af de bedste turist-venlige byer i Europe. Barcelona ‘s organisation af olympiaden i 1992, forudsat regenerering af denne dynamiske by, gav en frisk start til dens udvikling af infrastruktur. Hvad skal man se og HVOR: Points Of Interest –

La Rambla er en træ-fodgænger-boulevard fyldt med gademusikanter, levende statuer, mime og omrejsende sælgere af alt fra lotterisedler til smykker. Fortovscaféer & stativer sælger håndværk, gadekunstnere omgivet af nysgerrige tilskuere, en støjende fugl marked, Palau de la Virreina, en storslået 18. århundrede rokoko palæ, Gran Teatre del Liceu, den berømte 19. århundrede operahus-disse er alle farverige dele af La Rambla mosaik.
La Rambla ender ved det ædle Monument a Colom (Monument til Columbus) & havnen.

Barcelona

Barri Gotic – også kendt som gotiske kvarter, det er den gamle del af byen. Picasso boede & arbejdede i Barri Gotic fra 1895 til 1904 & Joan Miro blev født & boet her i sin ungdom. Gotiske kvarter ligger på højre side af La Rambla, det indeholder en mængde af middelalderlige høje gotiske bygninger (14-15. århundrede) på smalle brostensbelagte gader og nu er hjemsted for en stor del af byens natteliv. La Sagrada Familia – La Sagrada Familia er en af de mest berømte og storslåede blandt Barcelonas vartegn. Det livsværk af Barcelonas berømte arkitekt Antoni Gaudi, den storslåede spir af ufærdige katedral aftryk sig dristigt mod himlen med svulmende konturer inspireret af det hellige bjerg Montserrat.
Over hver facade er der to tårne, 12 i alt, der er dedikeret til apostlene. Tårnet i midten, den højeste af alle på 170 meter., Er dedikeret til Jesus Kristus. Omkring disse er der tårnene af de to evangelister, og tårnet over apsis er viet til Jomfru. de er encrusted med et virvar af skulpturer, der synes at puste liv i stenen.
Gaudi døde i 1926 før hans mesterværk var afsluttet, og siden da har kontroverser løbende plagede det byggeprogram. Ikke desto mindre er den sydvestlige (Passion) facade, gjort, og skibet, der blev indledt i 1978, skrider frem. La Pedrera – Casa Mila (Mila House) er en højhus, det sidste eksempel på Gaudis civil architecture.It er en af hans fineste og mest ambitiøse kreationer, ekstraordinært innovativ i sin funktionelle, konstruktive, og dekorative aspekter. Besøgende kan tage på rundtur i bygningen og gå op på taget, hvor de kan se en spektakulær udsigt over Barcelona.

En etage under taget er et beskedent museum dedikeret til Gaudi arbejde. Montjuïc – den største åbne plads i byen, dens vigtigste attraktioner er de olympiske anlæg, fransk Village & bakketop fæstning. Montjuic, bakken med udsigt over byen fra sydvest, er hjemsted for nogle fine kunstgallerier, fritids, rolige parker og den vigtigste af OL 1992 sites. Montjuic er dækket i prydhaver med vand funktioner og er den mest populære sted i Barcelona om søndagen. Tibidabo – er det højeste bjerg i det skovrige område, der danner baggrund for Barcelona.

Det er en fantastisk udsigt over hele Barcelona, en fantastisk katedral, og en pårørende Fun Park Parc d’Atraccions med gammeldags rides tilbyder betagende udsigt. Et glas elevator på parken går 115m (383 ft) op til en besøgende observation område på Torre de Collserola telekommunikation tårn. Modernisme – spektakulære modernista arkitektoniske kreationer spredt rundt i byen med berømte Antoni Gaudi & hans samtidige. Camp Nou – home of F.C. Barcelona, en af Europas førende fodboldhold, med en kapacitet på 100.000 tilskuere. The Seu Cathedral – Bygget i middelalderen på stedet af et romersk tempel, La Seu er en af de store gotiske bygninger i tyskland. Parc de la Ciutadella – Barcelona foretrukne park & en søndag eftermiddag mødested for familier, venner og ænder The Sardana – traditionel catalansk dans, udført uden for katedralen og på nationalt festivaler, med alle opfordres til at deltage i.

Museums i Barcelona – The Barbier-Mueller Museum of Pre-Columbian Art-det eneste museum i Europa, der udelukkende tager sig præcolumbianske kulturer. Placeret i en gotisk palads, dets samling er en af de fineste af slagsen & giver besøgende et indblik i den rige verden af de tidligste kulturer på det amerikanske kontinent. Denne lille museum indeholder et hundrede stykker, herunder træ og sten skulpturer, keramik, gobeliner, jade, der ofte findes i internationale udstillinger og prestige publikationer. Udstillingerne repræsenterede Olmec, Maya, Aztec, Chavin, Mochica & Inca civilisationer. Palau de la Musica Catalana – en af verdens mest ekstraordinære musik haller, er det en Barcelona vartegn. Fra sin polykrome keramiske billet vinduer på Carrer de Sant Pere Mes Alt side til sine faste buster af Palestrina, Bach, Beethoven, & Wagner, er det Palau flagskibet i Barcelonas Moderniste arkitektur. Museu Picasso – er Barcelonas mest besøgte museum. 3.500 udstillingsgenstande udgør den permanente samling. Picasso tilbragte adskillige år (1901-1906) i Barcelona, og denne samling, er stærk på hans tidlige arbejde. Displays omfatter barndom skitser, billeder fra den smukke Rose & Blue perioder, og de berømte 1950’erne kubistiske variationer på Velazquez Las Meninas (Ladies-in-Waiting). Gaudi Casa-Museu – Gaudi levede i denne lyserøde, Alice-in-Wonderland hus fra 1906 til 1926, som nu huser et museum for Gaudi-designede møbler, dekorationer, tegninger og portrætter & buster af arkitekten. Fundacio Miro – det var en gave fra den berømte kunstner Joan Miro til sin fødeby. Museet åbnede i 1975, og nu er det en af Barcelonas mest spændende showcases for moderne kunst.

Hvornår vil du rejse til Barcelona, VEJRET i Barcelona: De bedste tidspunkter at besøge Barcelona er sent forår og tidlig efterår, når vejret er stadig behagelig varm, omkring 21-25 ° C. Somrene er normalt varmt & fugtigt, med temperaturer i gennemsnit 30 (+ 86 Fahrenheit). undgå “døde” i august måned, hvor masser af butikker, barer & restauranter i nærheden for måneden som masser af lokale indbyggere hovedet ud af byen. Vintrene er kølige med gennemsnitlige dagtemperaturer omkring 12 C (+59 Fahrenheit), lejlighedsvis regnfulde.

STRANDE I Barcelona – En af Barcelonas største trækplastre er unægtelig sine smukke strande. Udover verdensberømte Costa Brava & Costa Dorada, som er inden for 1-hr drev tid fra Barcelona, er der også flere dejlige strande over 4 km lang inden for byens grænser, vil de liste flere af dem her: Nova Icaria-Tættest på den olympiske marina , altid overfyldt, denne brede sum af ru gyldne sand er fantastisk til mad fest. Der er to perfekte strandbarer og syv meget populære restauranter på promenaden (Mango & Chiringuito de Moncho) & utallige barer & restauranter er en kort gåtur væk. Bogatell-Denne strand er syv gange længden af tilstødende Nova Icaria & omkranset af en strækning af sten gangbro perfekt til jogging, rulleskøjteløb og kører. to store uformelle restauranter på promenaden. Mar Bella (Metro Ciutadella Vila Olimpica, plus 20-minutters gåtur) – Barcelona eneste naturist strand tæt på en fredelig park – nice for en picnic eller siesta under træerne. Barceloneta-dækkende & lang, en traditionel og populær strækning med lokalbefolkningen, overfyldt, støjende og meget munter.
Barcelona
Hvordan man kommer til BARCELONA
Ved et direkte fly til Barcelona, eller gennem Madrid eller via en anden stor europæisk by fra alle større lufthavne i verden. De højeste takster er fra maj til september, det laveste i marts-april, oktober-november & Dec-feb (ekskl. Jul & gamle år, når priserne er skruet op). Bemærk også, at flyve i weekenden kan øge din billet pris. Hvis rejser til Barcelona fra Europa, kan du også vælge tog, bus eller bil, selv om disse tage meget længere tid end et plan og ofte arbejder ud ikke billigere. masser af Middelhavet krydstogter omfatter Barcelona som en anløbshavn.

Hoteller i Barcelona
Hoteller i Barcelona kan tilbyde dig en vifte af valgmuligheder. Du kan vælge ferieboliger i Barcelona startende fra $ 125 USD for et dobbeltværelse i et 4-stjernet lejlighedshotel. Eller du kan vælge hoteller fra $ 65 USD for et dobbeltværelse i et 3-stjernet hotel. Overnatning priserne ikke ændre meget i løbet af året på grund af den stadige helårsbrug strøm af besøgende på dette populære turistby & omkringliggende resorts.

Restauranter i Barcelona: Ud restauranter du kan spise på barer, hvor du ville have en række tapas (små snacks-to eller to bidder af fisk, kød eller grøntsager, eller salat, som traditionelt bruges til at blive serveret gratis med en drink) eller raciones ( større dem). Baren option kan være en meget mere interessant, så du kan gøre det runder & prøve de lokale specialiteter. Generelt vil den gennemsnitlige pris for et måltid bestående af syv retter & dessert komme til omkring 25 euro. Rejsende på et limite