Costa Blanca

Costa Blanca er en af de mest populære feriemål i Spanien.
Dens ‘vidunderlige strande er en af de vigtigste attraktioner og ideel til vandsport for det meste af året. Denia og Javea er begge beliggende nord for Alicante og er vidunderlige byer fundet på bunden af et bjerg. Feriebyen Moraira er også en favorit valg. Nogle af de kystnære byer som Gandia, Denia, Alicante og Cartagena har dejlige gamle bydele, som er værd at besøge. Et af de vigtigste resorts i den nordlige del af Costa Blanca er feriestedet Benidorm. Det har tiltrækning af Terra Mitica forlystelsespark, samt strandene og den meget livlige natteliv.

Valencia er Spaniens tredjestørste by og ligger blandt en slette af appelsinplantager. Sammen med byen Murcia de har begge universiteter, maleriske katedraler og et væld af museer.

Den sydlige del af Costa Blanca strækker sig til Torrevieja og La Manga del Mar Menor. Torrevieja, som er ca 45 minutters kørsel syd for Alicante, er meget udvidet og før turismen byens vigtigste indtægtskilde var havsalt fra de store saltsøer som omgiver området. Der er et stort udvalg af overnatningsmuligheder at vælge imellem langs denne kyst fra luksus Costa Blanca villaer med udsigt byerne Denia og Javea i nord, moderne ferielejligheder i Benidorm i hjertet af nattelivet til mere landlige cortijos og fincaer lige inde i landet fra kyst, men alligevel tæt på alle aktiviteter.
Costa Blanca
En Costa Blanca ferie tilbyder så meget at gøre, at området er kun anden til Costa del Sol i antallet af golfbaner har det, og vi har et stort udvalg af golf ejendomme på Villamartin golf resort og på La Manga. Kurserne på Villamartin, Las Ramblas og Campoamor tilbyde spændende fairways med hver golfbane inden for 5 minutters kørsel af den anden. Den anden berømte golfbane på La Manga ligger lige syd for den Mar Menor tæt på havet mens golf resort i Ciudad Quesada ligger inde i landet fra Torrevieja.

Alicante er den vigtigste internationale lufthavn med mange afgange om dagen, og den mindre lufthavn i Murcia, ved siden af Mar Menor er godt tjent med fly fra England.