Alicante

Alicante rejseguide – Alicante ligger i det østlige Spanien nær storbyen Valencia. Alicante er omgrænset af Murica mod syd, Valencia mod nord, bjergene mod nordvest og Middelhavet mod øst. De populære rejsemål i Alicante-provinsen omfatter Alicante, Torrevieja, Benidorm, Alcoy og Elche.

Alicante er den næststørste by i regionen Valencia. Det er et populært turistmål, især om sommeren. Omkring seks millioner mennesker besøger Costa Blanca hver sommer. Langt de fleste kommer via Alicante Lufthavn. Alicante bliver ofte kaldet den bedste all-round by i Spanien.

alicante rejseguide

Vejr og Klima i Alicante

Området omkring Alicante har et typisk middelhavsklima. Somrene er tørre og varme. Vintrene er tempererede. Der er sjældent nogen sne i de kystnære områder. Vejret er behageligt både sommer og vinter, hvilket gør dette område til et godt valg til ferier på alle tider af året. Forår og efterår kan have en tendens til at bringe regn storme, så vær opmærksom på dette, når du vælger datoer for din rejse.

Indkvartering og hoteller i Alicante

Hotel muligheder er rigelige i denne by. Der er mange hoteller af alle slags, fra grundlæggende indkvartering til luksushoteller. Sammenlign hoteller og priser på internettet eller gennem et rejsebureau. Hvis du planlægger at rejse til området i højsæsonen, skal du sørge for at planlægge tidligt. Nogle hoteller fylder hurtigt, så gør dine reservationer tidligt.

Udlejning af ejendomme er et godt alternativ til et hotel for nogle mennesker. Hvis du planlægger et forlænget ophold eller rejser med børn, kan du overveje at leje en lejlighed. Du kan være mere komfortabel og føle sig hjemme i en privat bolig. Derudover kan du spare penge ved at nyde nogle måltider i hjemmet, snarere end i en restaurant.

Forslag til aktiviteter

Strandene er den største drage i sommer rejser sæson. Costa Blanca har den længste sommer sæson i Spanien. Efter at have nydt solen, tage en tur langs promenaden i skyggen af palmerne. Fortovscafeer er et fantastisk sted at stoppe til frokost i løbet af din tur. Kunsthåndværkere fra hele verden kan findes langs havnefronten.

Overveje at tage en færge til øen Tabarca. Denne lille ø har en kolonistil landsby og en smuk strand. Øen er et populært sted for snorkling. Finner og snorkler er et almindeligt syn i farvandet ud Tabarca.

Hvis du nyde golf, er der flere kurser i og omkring byen. Greenfee spænder fra 35 til 80 euro. De gebyrer afhænger af det kursus, du vælger, og den tid af året. Gør dine reservationer tidligt, da nogle fylder hurtigt i sommersæsonen.

Alicante byder på masser af muligheder for sight seeing. Katedraler og kirker er populære sightseeing pletter. Den Concathedral af San Nicholas de Bari er en smuk katedral og hjemsted for den lokale biskop. Denne katedral er et af de vartegn for byen.

The Castle of Santa Barbara er en af de største middelalderborge i hele Europa. Den oprindelige struktur blev bygget af maurerne i det niende århundrede og tilføjelser blev foretaget i det elvte og trettende århundrede. Slottet har udsigt over byen og byder på en betagende udsigt. Slottet er rig på lokale historie. Artefakter helt tilbage til bronzealderen er blevet opdaget omkring det sted, hvor slottet. Slottet er også hjemsted for moderne kunst. En stor samling af moderne spansk skulptur kan ses under dit besøg på slottet.

Der er flere museer i byen for din nydelse. Fødselskirken Museum er et unikt sted at besøge. Museet indeholder hundredvis af Nativity scener fra hele verden. Der er gratis adgang til dette museum.

Hvis du elsker nattelivet, kan du besøge Barrio Santa Cruz. Dette er den gamle bydel. Området har en middelalderlig følelse. Barer og pubber er rigeligt i dette område, der tilbyder en bred vifte af valgmuligheder i nattelivet. Musik fra klubberne tilføjer til erfaringen.

Sightseeing i Alicante

Alicante
Sammendrag:
Alicante er den anden største by i Valencia Province. Byen er en stor turistattraktion, og der er mange muligheder for sightseeing i Alicante. Over seks millioner turister besøger Costa Blanca regionen hvert år. Mange af dem ind i regionen gennem Alicante lufthavn og tilbringe nogen tid i byen.

Sightseeing i Alicante: Seværdigheder

Den gamle bymidte er hjemsted for mange museer og historiske bygninger. Der er så meget at se og gøre i dette område for at opleve spansk historie og kultur. Det tager dage at se alt, hvad området har at byde på. Planlæg at tilbringe et par dage af din tur i dette område, idet der i alle seværdigheder.

Den Nativity Scene Museum ligger på San Augustin Street. Museet har hundredvis af Nativity scener på skærmen fra hele verden. Børn og folk, der elsker julen vil elske dette museum. Der er gratis adgang. Denne attraktion er populær selv om sommeren turistsæsonen.

Den Concathedral af San Nicolas de Bari er en fantastisk gammel katedral. Den store blå kuppel på kirken er et vartegn i byen. Der er en stor sort marmor skulptur af Sankt Nikolaj i indgangen til kirken. Det er også hjemsted for biskoppen af provinsen.

Den Avenida del Teatro er en enorm teater. Det har store, romerske stil søjler ved indgangen. Teatret er et fantastisk sted at gå til aften underholdning. En række shows og skuespil kan ses i denne teater.

The Castle of Santa Barbara er en af de største middelalderlige fæstninger i Europa. Det blev bygget af maurerne i det niende århundrede. Der er en fantastisk udsigt over byen fra tårnet. Slottet er fuld af lokale historie. Artefakter helt tilbage til bronzealderen er blevet fundet på stedet. Der er en forbløffende visning af spansk skulptur inde i slottet.

Alicante har masser af muligheder for at nyde nattelivet. Barrio Santa Cruz, også kendt som den gamle kvartal er et fantastisk sted at opleve byen om natten. Området har en middelalderlig stil følelse. Der er en masse af barer og pubber i området. Hvis du nyde musik og rigelige natteliv, skal du sørge for at besøge den gamle bydel mindst én nat af dit ophold i byen.

Sightseeing i Alicante: Shopping og strande

Strandene er den største attraktion i Alicante. Costa Blanca har den længste sommersæsonen i Spanien og er det bedste sted at nyde solen. Der er en promenade nær stranden, der er foret med palmetræer. Der er flere fortovscafeer her til at spise og nyde det smukke vejr.

Tag din golfbag gratis med Til Alicante fra aalborg lufthavn

Tag din golfbag gratis med Til Alicante fra aalborg lufthavn

The Plaza Nueva Alicante er en lille akvarium i dette område af byen. Det er omgivet af palmer og en moderne display. Akvariet er et fantastisk sted at slappe af og tage en pause fra sightseeing.

Der er mange små og store butikker for shopping hele byen. Havnen og gamle by område har en overflod af små butikker samt El Corte Ingles, som er en stor varehuskæde. Derudover er der lokale håndværkere langs havnefronten sælger en bred vifte af håndværk.

Alicante har også et stort indkøbscenter. Den Panoramis Shopping Mall ligger i nærheden af havnen. Det svarer til indkøbscentre findes i Amerika, med et stort udvalg af butikker for shopping. Ud over den store shopping, tilbyder mall en smuk udsigt over havneområdet.

The Real Club de Regatas, eller Royal Regatta Club ligger i dette område. Medlemmer af den spanske kongefamilie har været kendt for at besøge klubben. Du kan få heldige og få et glimt af royalty under dit besøg.