Sevilla

En rejseguide til Sevilla i Spanien

Komme til Sevilla er som at se Spanien på parade.

Tapas. Flamenco i Spanien. Tyrefægtning. Art. Poetry. Keramik. Arkitektur. Style. Historie. Cervicitas * Det er her alle sammen -! I pragt.

Sevilla, i den sydlige spanske region kaldet Andalusien, er, hvad mange mennesker beskriver som “den mest spansk af alle spanske byer”. Det var hjem til Carmen og Don Juan og både grand plazas, skulpturelle haver og flowerbox-fyldte balkoner. Walking gennem Sevilla ‘s håbløst smalle, brostensbelagte gader, kan du slå op når som helst og beglo pink-turreted kirker, allestedsnærværende, prangende fliser, og værter for andre visuelle godbidder, som er arven fra både maurisk og Colonial arkitektur.

En by, der lukker ned mellem kl 2 og 5 pm, det gør den perfekte ferie destination. Hvorfor? Fordi i Sevilla, er det umuligt at gøre noget i 3 timer hver dag undtagen relish i to af de levende kunst det spanske har perfektioneret: spise og nyde livet. Hvis du bo længe nok, vil det ikke vare længe, før du finpudse den nyder livet kunst til den endnu finere kunst at tage en eftermiddagslur. (Ah, det siesta! En glæde skrækkeligt ignoreret af flertallet af verden).

[sibling-pages]

Hvor man kan bo i Sevilla

‘El centro’, det historiske centrum af byen, er, hvor øl og tapas evigt flow og hvor du vil føle sig tvunget til at leve halvdelen af dit liv socialisering i gaden ligesom alle immaculately klædt locals.

Restauranter og barer

Sevilla er tapas bar himlen. Her er et udvalg værd at tjekke ud:

Coloniales – berømt for store, billige tapas. Meget populært sted, du måske endda mødes med nogen!

La Alameda er den lokale ord på det rette sted at gå for natteliv i denne by. La Alameda er faktisk en lille, træ-fyldte område, som er fuld af barer og mennesker. Enhver aften i ugen er en god nat her. La Madrasa på Calle P Mencheta er pluk af steder i dette område for tapas.
Sevilla1
Mad skal FORSØG

Du befinder dig i Spanien, så gentag efter mig: 1) Jeg er ikke bange for olie, eller noget (og alt) stegt i det. 2) Jeg vil ikke få sulten til frokost før 2 eller 3 pm, heller ikke til middag indtil 11:00. Når du endelig får at spise, to fantastiske faktorer er i din favør. Én, fødevarer er ikke dyre og to, den spanske kærlighed mad. Prøv de lokale, Sevillano specialiteter som mojama (tørret tun fisk er kendt som skinke af havet) og salmorejo (tyk gazpacho). Og, selvfølgelig,. Den klassiske, spanske Tortilla

SKAL SER

* Real Alcázar. Dette fortryllende bygning var en fæstning fra den muslimsk-tid og senere skiftede hænder til at blive hjemsted for kristne royalty i mange århundreder. I dag haver, vægtæpper og varieret arkitektur stadig nogle af Sevilla ‘s mest tiltalende skatte.

* Plaza de España. En virkelig spektakulær plads, lige med nogen i landet. Det var kernen i 1929 spansk-Amerika Fair og er en bue af flisebelagt herlighed og historiske håndarbejde. Across the træ-foret vej fra plaza er den fortryllende Parque de María.

* En Flamenco Show. Sevilla er en af de legendariske hjem flamenco. Du kan vælge en turist-gearet spektakulære eller en mere intim café indstilling. Anbefalet spektakulære: El Tablao Flamenco Los Gallos.Recommended café: La Casa del Carmen

* Domkirken og Giralda. Katedralen er den største gotiske bygning i verden og stolthed Sevilla. Logoet af Sevilla er Giralda, vejrhanen, der sidder på toppen af katedralen. Du kan klatre Giralda, der er i form af en kvinde, der repræsenterer Tro, for spektakulære udsigt over byen.

* Plaza de Toros de la Real Maestranza Museum (Sevillas tyrefægterarena). Dette er en af de ældste bullrings i Spanien. Check out museum og absolut se en tyrefægtning, hvis muligt.

* Museo de Bellas Artes (Museum of Fine Art) er kategoriseret som en væsentlig worldscale museum og anses for at huse nogle af de største malerier i hele Spanien.

I Sevilla, opsluger ånd Spanien jer. Da jeg besøgte jeg følte mig nøgen uden en flamenco kjole på og et par kastagnetter i min hånd. I denne by, er Spaniens berømte smag tingene meget vanskelige at modstå. Og hvorfor i alverden ville du vil?

NYD!

* Cervecita: en social lille glas øl tages enten til frokost eller til middag, eller, sødmefyldt, på begge.