Hurghada

Rejseguide til Hurghada i Egypten

Rejseguide til Hurghada i Egypten

Mange mennesker fra hele Egypten bor i Hurghada. Det er blevet ændret fra en landsby nogle få mennesker ind i en blomstrende by af tusindvis af mennesker. På grund af turisme, har der været en usædvanlig vækst. Hurghada offentlige strande er fjernt, hvor de bedste marine liv er langt offshore.

Billige rejser til Egypten med Apollo rejser

Selv om betingelserne for dykning, dyb – havfiskeri, windsurfing er stor, prisen er høj med de gode tilbud er begrænset til indkvartering. Som tour grupper kommer året rundt, er der ingen “off” sæson dermed billige hoteller er mest efterspurgt i løbet af vinteren, når turisterne bruger Hurghada som en rejse punkt mellem Nildalen og Sinai. At bruge tid i Hurghada er meget interessant og underholdende, og der er nogle grundlæggende du bør vide om. De omfatter:

Se Hurghada pyramider

Rundture i Hurghada

Hurghada er kendt i Egypten som Ghardaga, var på et tidspunkt bare en simpel fiskerby. Men nu, med sit krystalklare vand, uberørte koralrev og et væld af skibsvrag, er den blevet en af de bedste egyptiske turistmål. Den lille bymidte med dens basarer, moskeer og livlig atmosfære afspejler typisk egyptiske liv. Længere inde i landet ligger de Desert Mountains, ideel til ørken ture. Mest af alt Hurghada byder på solskin og afslapning – alt kunne ønskede for din ferie.

Også kendt for den omfattende natteliv, Clubland giganter Ministry of Sound Egypten og Hed Kandi Beach Bar begge arbejder uhyre succesrige partier syv nætter om ugen, og åbnes fra midten af juni 2008, det nye Hurghada Marina Boulevard vært over 80 butikker, 15 restauranter og 7 barer, ikke at forglemme landets eneste Bungee Rocket stående stolt på Marina indgang …

Med mere end 20 km af hoteller langs stranden, kan Hurghada opfylde behovene hos alle besøgende, fra scuba-dykning til windsurfing til ørkensafari. Man kan vælge mellem de fineste 5-stjernede hoteller til simple gæstehuse, og alt ind imellem. Hurghada er verdenskendt som et center for nogle af verdens bedste dykning. Inden for et par timer fra dit hotel, kan du være blandt en gruppe af øer, der er hjem for at dykke steder garanteret at forbløffe selv de mest erfarne dykkere.

De øer friste dykkeren til opdagelsen. Selvfølgelig mange andre fritidsaktiviteter er tilgængelige. Temperatur hele året Hurghada har en varm og tør ørken klima med en jævn brise. Somrene er meget varme – sørg for at beskytte dig selv mod solen. Om vinteren temperaturen ligger mellem 20 ° – 25 ° Celsius og vandtemperaturen når 20 ° – 22 ° Celsius. Nyd en dejlig ubåd ride i nærheden, for at se den undersøiske liv i en unik måde.

For sundhedssektoren i hurghada finder du en masse hospitaler og medicinske centre.

Andre nærliggende øer og destinationer omfatter Shadwan Island (Dykning, snorkling, fiskeri, men ingen svømning), Shaab Abu Shiban (Dykning, snorkling og svømning), Shaab el-Erg (Dykning, fiskeri og snorkling), Umm Gammar Island (Dykning og snorkling ), Shasb Saghir Umm Gammae (Diving), Careless Reef (Diving), Abu Ramada Island (Diving), Shaab Abu Ramada (Fisker), Dishet el-Dhaba (Strande og svømning), Shaab Abu Hashish (Strande, dykning, snorkling, badning og fiskeri), Sharm el-Arab (Dykning, svømning og fiskeri og Abu Minqar Island (Strande og svømning).

* Forskellen i tid

Hurghada tid er to timer foran GMT (3 timer mellem den sidste fredag i april og den sidste fredag i august).

* Sprog

Det officielle sprog tales i Hurghada er arabisk selvom engelsk og fransk er udbredt. Hurghada er den 3. mest populære destination for franske rejsende.

* Sundhed

Sørg for at du beskytter din hud mod det stærke solskin med en høj faktor solcreme og ved opholder sig ud af solen. Drik masser af vand for at undgå dehydrering men sørg for at det er vand på flaske som en levering ikke er op til de standarder, som mange besøgende er vant til. Som med enhver rejsedestination, at du har nok rejse forsikring til at dække enhver udgift, som du erhverver i tilfælde af en medicinsk nødsituation.

* Lokale Told
Hurghada, da det er en stor del af Egypten, er et konservativt samfund og nogen besøger området bør være opmærksomme på de lokale traditioner og skikke. Du bør klæde sig ydmygt og respektere religiøse skikke, såsom Ramadan.

* Safety Information
Hurghada er sikkert, men det betyder ikke, du skal lade dine vagt ned. Lad værdifuld smykker derhjemme og kun bære så mange penge som du har brug for, mens resten sikkert låst væk i dit safeboks. Sikkerhedsstandarder på offentlig transport er ofte ignoreret, så holde sig til organiserede ture hvor det er muligt, hvor du vil være sikker på garanteret sikkerhed.