Egypten Dykning

For mange europæere er at rejse til Det Røde Hav for dykning ligesom mange nordamerikanerne går til Caribien. For en dykker med base i Nordamerika eller andre steder uden for Europa eller Afrika, en rejse til Det Røde Hav anses for en af de mere eksotiske scuba diving ture. Ligesom andre oversøiske rejser, er at komme til den endelige destination den sværeste.

Det Røde Hav kan dykkede fra havne i både Egypten og Israel, men de fleste internationale dykkere gøre det fra den egyptiske side.

Der er to store dykning områder i Egypten, Sharm El Sheikh og Hurghada. Sharm El Sheikh på den nordlige del af Det Røde Hav er det mere etablerede centret har været et populært feriested område som både egyptere og europæere har husfæller her i mange år.

Den lokale dykke voksede sammen med den overordnede stabil vækst i classy feriesteder, butikker og andre turistmæssige ydelser i Sharm El Sheikh. Hurghada, en gang bare en søvnig fiskerby langs vestsiden af Det Røde Hav, er begyndt at vokse, efterhånden som dykkere opdager dette alternativ til Sharm El Sheikh.