Rejseguide Alexandria

Alexandria er Egyptens næststørste by ( 3,5 millioner mennesker ), dens største havn og landets vindue til Middelhavet. Det er en falmet skygge af sin tidligere glorværdige kosmopolitisk selv, men stadig et besøg for sine mange kulturelle attraktioner og stadig – håndgribelige glimt af sin fortid værd .

klima i Alexandria
Alexandria
Alexandria har middelhavsklima med varme fugtige somre og milde regnfulde vintre . Dagtimerne kan fugtigt om sommeren, med sommertemperaturer i gennemsnit 31 ° C (88 ° F) , men om aftenen er som regel køligere og blæsende , specielt ved Corniche . Vintrene kan få kolde , med dagtimerne højdepunkter ned nogle gange til 12 ° C (53 ° F) , med ocassional regn og til tider hagl . Luftfugtigheden er høj hele året. Det bedste tidspunkt at besøge Alexandria er i foråret (marts – juni) og efteråret ( september til november ) , da det er på sit travleste i sommeren, når egypterne strømmer ned for at undslippe den brændende varme i Cairo.

Alexandria guide

Alexandria guide


historiske monumenter
Citadel of Qaitbay Et af ikonerne i byen på en smuk beliggenhed, fæstningen udsigt over Middelhavet og selve byen. Bygget af Mameluken Sultan Abdul- Nasser Qa’it Bay i 1477 e.Kr. , men jævnet og genopbygget to gange since.This citadel blev bygget i 1480 af Sultan Qaitbay på stedet af Pharos Lighthouse, for at beskytte byen fra korsfarerne , der bruges til at angribe byen ved havet. Citadellet er beliggende ved indgangen til den østlige havn på den østlige punkt i Pharos øen.

Den blev opført på den nøjagtige stedet for den berømte Lighthouse i Alexandria . Fyret fortsatte med at fungere , indtil det tidspunkt, hvor den arabiske erobring, da flere katastrofer indtraf og formen af ​​fyret blev ændret til en vis grad , men det fortsatte med at fungere. Under 11thcentury ødelagde et jordskælv i toppen af ​​fyrtårnet og bunden blev brugt som et vagttårn . En lille moské blev bygget på toppen. Omkring 1480 e.Kr. stedet blev befæstet som en del af de kystnære defensive bygningsværker . Senere borg søger citadel blev bygget som et fængsel for prinser og state- mand. Nu er det et Søfartsmuseum. LE 25 , LE 15 ( studerende) .

Kirkegård af Mostafa Kamel . Kirkegården omfatter fire grave stammer fra det andet århundrede f.Kr. , som alle er i fremragende stand og smukt indrettede . Kirkegården bærer navnet Mostafa Kamel , en af ​​Egyptens største politiske tyvende århundrede legender. Det var ham, der udtalte den berømte sætning : ” . Hvis jeg ikke blev født som en egyptisk , vil jeg gerne være en egyptisk ”

Kom el – Shouqafa , Karmouz . Kom el – Shouqafa er den arabiske oversættelse af den antikke græske navn , Lofus Kiramaikos , der betyder ” bunke skår ” eller ” potteskår “. Dens egentlige gamle egyptiske navn var Ra – Qedillies , og det ligger på det sted, hvor landsbyen og fiskerihavn i Rhakotis , den ældste del af Alexandria , der er ældre Alexander den Store , var placeret.

De underjordiske tunneller i katakomberne ligger i tætbefolkede distrikt Karmouz øst for Alexandria . Katakomberne blev sandsynligvis brugt som et privat grav , for en enkelt velhavende familie , og senere omdannet til en offentlig kirkegård . De består af en jordoverfladen konstruktion, der formentlig tjent som en begravelses kapel , en dyb spiral trappe og tre underjordiske niveauer for begravelses ritual og entombment . Katakomberne er unikke både for deres plan og deres udsmykning , som repræsenterer en integration af kulturer og traditioner egyptere, grækere og romere . ” Catacombs -LE 35 , LE 20 ( studerende) ..

Pompejus ‘Søjle , Karmouz . En gammel monument , blev denne 25 – meter høje granit søjle bygget til ære for kejser Diocletian i AD 297 . Den begrænset område, hvor kolonnen står også har andre ruiner og skulpturer såsom Serapium orakel . Også ved siden af ​​dette område er et meget stort indkøbscenter for klud og møbler kaldes ” El – Saa3a “, hvor du kan finde mange typer af klud eller tøj. LE 20 , LE 15 ( studerende) .

Romerske teater , Kom El – Dikka , ☎ +20-3-3902904 . Bygget i det 2. århundrede e.Kr., denne romerske amfiteater har 13 halvrunde tiers lavet af hvid og grå marmor , med marmor plads til op til 800 tilskuere , gallerier og dele af mosaik – gulve . I ptolemæiske tider var dette område Park af Pan, en lysthave omgivet af romerske villaer og bade. LE 15 udlænding / 2 egyptisk .

Montazah Palace, El Montazah , ☎ +20-3-5477153 eller +20-3- 5.473.056 . Bygget i 1892 af Abbas II i Egypten Abbas Hilmi Pasha , den sidste Khedive i Egypten. En af slottets bygninger, Haramlek , indeholder nu et kasino i stueetagen og et museum for kongelige relikvier på de øverste niveauer, mens den Salamlek er blevet omdannet til et luksushotel (se Sleep ) . Dele af de store haver (over 200 acres) er åbne for offentligheden. Der er en entré til parken. LE 5. .

Tomb Den Ukendte Soldats , Mansheya . Egypten har en Tomb Den Ukendte Soldats ære det er militær .
Ras el -Tin Palace, Ras el -Tin . Ikke åben for besøgende, desværre.
Præsidentpaladset Montazah .

Museer i Alexandria
Alexandria Nationalmuseet, Latinerkvarteret , ☎ +20-3-4835519 eller +20-3- 4.838.035 . . History Museum med mere end 1800 arkæologiske stykker udstillet kronologisk : kælderen er afsat til forhistorisk og Pharonic gange , første sal til den græsk -romerske periode anden sal til den koptiske og islamiske æra , der fremhæver artefakter rejst i de seneste undersøiske udgravninger .

Græsk- romersk Museum, Latinerkvarteret , ☎ +20-3-4865820 eller +20-3-4876434 . Lukket. Et historisk museum med en stor samling hovedsagelig stammer fra det 3. århundrede f.Kr. til det 3. århundrede e.Kr. , der spænder over det ptolemæiske og romerske perioder. Lukket for renovering siden 2008

Museum of Fine Arts, Moharram Bey , ☎ +20-3-3936616 . Den indeholder en masse af kongelige og dyrebare juveler.

Nationale Institut for Oceanografi og Fiskeri , Anfoushi ( ved siden af ​​Qait Bey ) , ☎ +20-3-4801499 . Akvarium og museum viser .

Royal Jewelry Museum , zezenia , ☎ +20-3-5828348 . Den indeholder en masse af kongelige og dyrebare juveler. Det er blevet genåbnet for offentligheden for nylig efter renovering.