Rejseguide Agadir

Faktisk sydende sommersæsonen lover en masse spændende overraskelser, men mest for folk, der er i konstant ser ud til det. Det er den tid på året, hvor vi er nødt til at trække sig ud fra vores garderobe disse kufferter og bikinier til at tjene deres formål at gøre os se godt samtidig have det sjovt under solen. Men vent, du stadig ikke har en fantastisk beliggenhed, hvor du kan bygge sandslotte på? Hvis du søger efter en blanding af fine Marokko indkvartering og dragende hvid-sand resorts, så ramte Agadir hoteller og strande. Agadir hoteller og strande venter på at opfylde din drøm om et perfekt sommer getaway!

Men når reserveret på en af de mange Agadir hoteller i Marokko nær byens fantastiske kystlinje, ikke bare tilfredsstille dig selv med at bygge sandslotte og slikke under solen. I stedet kigge efter bedre måder at spice-up dit ophold i denne fortryllende sydvestlige marokkanske by. Nedenfor er tre fantastiske ting at gøre i Agadir, der kan føre til en perfekt sommerferie:
Agadir1
1.Ride Agadir bølger


Kystlinjen omkring Marokkos Agadir område er fyldt med store pletter, hvor du kan ride din surfbrætter på. I 2006 spillede Agadir kyster vært for store surfing talenter såsom Billabong s WCT fagfolk Taj Burrows og Shaun Cansdell. Den verdensklasse surfing betingelser, der findes i kystlinje Agadir trække mange surfing fanatikere, især om sommeren, når små bølger er omkring. Disse milde bølger er perfekt for begyndere rettet mod en pro titel en dag eller bare ønsker at have det sjovt. Rejser uden surfbræt på hånden? Må ikke bekymre dig. Nogle Agadir hoteller tilbyder surfing faciliteter, som du kan benytte når du ikke kan modstå at ride de fristende Agadir bølger.

Agadir i Marokko

2.Tage til New Talbourjt

Rejsende, der kører lav på budget, men stadig lang tid at have overdådige måltid, mens du nyder sommeren på Agadir, har ingen frygt. The New Talbourjt restauranter er der for at gemme dine brummende maver fra sult. For så lavt som 35 dirhams, kan du få et behageligt måltid, der er nok til at få dig klar til mere sjov under solen. Mange rejsende i Marokko kan ikke hjælpe, men kommer tilbage til New Talbourjt grund af de overdådige måltider serveret foran dem der koster meget lidt. Selv om restauranter i denne mad haven tjener hovedsagelig marokkanske køkkener, kan du også få øje på franske og andre europæiske retter, der appellerer til vestlige kunder. Dette er en god mulighed for rejsende, der ønsker at gå ud af deres Agadir hoteller og grab lækker mad til halv pris, de betaler i hotellets in-house restauranter.

3. Besøg Valley of the Birds

Hvis du medbringe børn i dine rejser, og du også ønsker at nyde deres ophold i Agadir, så hovedet lige til Valley of the Birds. Mere populært kendt i byen som Vallée des Oiseaux, denne by zoo er vært for en række interessante fauna lige fra eksotiske fugle til yndig pattedyr som lamaer. Igen, hvis du er stram i budgettet endnu trang til en sommerferie fyldt med gys og dikkedarer, så Vallée des Oiseaux er den perfekte attraktion at udforske. Indgangen gebyr til denne lille zoo er omkring tre dirhams til børn og fem dirhams for voksne. Se, vil det ikke sikkert ødelægge dit budget og kan få dine børn til at gøre mere end bare at bygge sandslotte eller spille frisbee i byens strand. Denne Agadir attraktion er blot et par minutter ride fra Agadir stranden korrekt, og hvis du er heldig nok til at have booket i et af de strategisk beliggende Agadir hoteller, så du kan få der hurtigere.