Tangier

Rejseguide til Tangier i Marokko

Tanger var engang en legeplads for de rige og berømte søger en fashionabel café kultur samt et skatteparadis. Da Spanien gav afkald Tangier tilbage til Marokko i 1960, sin toldfri status gik med det, sammen med den fashionable crowd. Den henfaldet storhed i dag stadig har meget at tilbyde, og langsomt Tangier at genvinde sin pragt som et attraktivt turistmål.

Grand Socco: Socco betyder Souk i spansk og det er opkaldt så på grund af sin spanske arv. En Souk er et marked for os og er et interessant sted at se forbi Rif folk i farverige kostumer sælger grøntsager og frisk mynte. Det begynder ved en sprænge torv og medinaen er optaget fra pladsen, gennem en stor buet indgang.

American Lagation Museum: er placeret i midten af medina. Det er en amerikansk kulturelt center, museum og konferencecenter samt et bibliotek. Museet har til huse i den amerikanske ambassade, bygget i 1777, da Marokko blev den første magt til at anerkende USA som et selvstændigt land!

[sibling-pages]

Kasbah: daterer sig tilbage til det 17. århundrede, og det er interessant at spekulere gennem sine små gyder, terrasser og skjulte terrasser. Kasbah Mosque byder på en usædvanlig ottekantet minaret.

Sultan Have, Rue Riad Sultan, lige nord for Kasbah-moskeen, er et behageligt sted at besøge og se de lokale håndværkere på arbejde mens sipping mynte te og nyder udsigt over Gibraltarstrædet til Tarifa på den spanske kyst, kun 14,5 km væk .

Dar el Makhzen: Dette er et 17. århundrede palads indeholder og imponerende samling af kunst fra alle regioner i Marokko.

Forbes Museum: Dette er placeret i den Marshan Villa-distriktet, omkring 20 minutters gang fra medina. Museet er tidligere palads USA multi-millionær og medier magnat, Malcolm Forbes. Huset er åbent for offentligheden og huser Forbes ‘samling på 8.000 miniature soldater!