Albufeira

Rejseguide til Albufeira i Algarve Portugal
Albufeira ferie kombinerer den vidunderlige gamle landsby, et pulserende natteliv scene og helt fantastiske strande. It `s ikke undre, at Albufeira er en af ​​de mest populære feriesteder på Algarve, der tiltrækker par, familier og grupper hvert år.

Beliggende vest for Faro, Albufeira prale ikke mindre end 7 fantastiske strande, som er adskilt af outcrops af klipper og består af blødt gyldent sand. De mere energiske ferierende kan prøve kræfter med mange former for vandsport på tilbud fra strandene, samt masser af aktiviteter for at nyde på land.
Den Albufeira vejr tilbyder behagelige vintre og lange varme somre, hvor temperaturen kan nå de 30 `s, perfekt til solbadning og svømning. Hvis du kan trække jer væk fra stranden finder du et stort udvalg af butikker at vælge imellem, herunder markeder, modebutikker, supermarkeder og butikker med kunsthåndværk, hvor du kan købe nogle gode billige ferie souvenirs.
Albufeira
Når det kommer til at spise, kan Albufeira tage højde for enhver smag. Friske fiskeretter er meget populære, især `caldeirada` der er forskellige typer af fisk, peberfrugter og tomater lavet til en fisk gryderet. Restauranter, barer, caféer og fastfoodrestauranter også serverer internationale retter, såsom italiensk, kinesisk, indisk, thai og engelsk mad. Britiske pubber annoncere hele dagen morgenmad, søndag stege, burgere, fisk og chips.

Albufeira natteliv tilbyder dig det bedste fra begge verdener, og i den gamle by, du kan slappe af i de traditionelle portugisiske barer når solen går ned, eller ramte `vigtigste striben` af Albufeira for en vild aften med dans og sjov på diskotekerne, pubber og barer, åbne indtil de tidlige timer. Hvis du føler dig heldig afprøve kasinoet i nærliggende Vilamoura.v