Rejseguide Port Ghalib

Port Ghalib ligger i Marsa Alam langs den sydlige Røde Hav Coral Coast i Egypten, 67 km syd for Quseir City. Det er en international destination, en premier integreret udvej samfund af skelnen, aktivitet og sort, indstilling adskiller den fra andre udvej samfund i regionen.

Port Ghalib

Port Ghalib

Spredt over et samlet areal på 8 millioner m² og med 2 milliarder dollars for investeringer, vil den udvej tilbyder overlegen indkvartering og boligområder boliger, et levende bymidte, omfattende marine-og sportsfaciliteter, og en verdensklasse marina – alle sat i arkitektoniske stilarter fra Egyptens 7000 års historie

I Port Ghalib kan du udforske de vidundere i Det Røde Hav gennem den brede vifte af akvatiske aktiviteter, som omfatter parasailing, bananbåd, windsurfing, jetski og især dykning. Faktisk har Port Ghalib er blevet licenseret af den egyptiske regering som den eneste South Røde Hav marina, hvorfra safari både kan foretage direkte ture til nogle af Det Røde Hav – og verdens – mest berømte marine parker, herunder Daedalus Reef, Brothers Island, Zabargad Island og Rocky Island.

Eventyrere og sport fanatikere kan udfordre sig selv i et spil tennis, cykle eller tage en spændende safari ørkenen ride for en ægte beduin oplevelse.

Underholdning kan findes i bowlingbaner, VIP diskotek, hest akademi og fuld arkade center for børn.

For ultimativ afslapning kan gæsterne forkæle sig selv i den verdenskendte Six Senses Spa.

Soma Bay Guide

Soma Bay Guide

Billige rejser til Rødehavet i Egypten

Billige rejser til Rødehavet i Egypten