Istanbul

Billige flybilletter til Istanbul

Istanbul den bedst kendte by i Tyrkiet er uden tvivl Europas mest eksotiske by, og er det ideelle sted at rejse til på en storbyferie eller en romantisk ferie.

Lang weekend i Istanbul

Tag til Istanbul og stå med et ben i Europa og et ben i Asien. Det er her øst møder vest. Her kan du opleve det bedste fra begge kontinenter.

Tag på shopping i bazaren, bliv født på ny med et tyrkisk bad eller tag på opdagelse blandt moderne kunst på Istanbul Modern.

Rejs over en weekend eller tag fri et par dage midt i ugen, hvor priserne ofte er mere fornuftige.

Istanbul ligger fordelt på hver side af Bosporusstrædet, som adskiller Europa fra Asien.

Den asiatiske bydel er proppet med stemning, charme, ro og fred og det er her de lokale tyrkere bor. Den europæiske side af Istanbul er delt i to af strædet -Det Gyldne Horn.

Nord for Det Gyldne Horn ligger Istanbuls moderne centrum hvor du finder museer og fantastisk shopping i kendte designer-forretninger og flere af Istanbuls ca. 50 indkøbscentre.

Syd for Det Gyldne Horn finder du det gamle centrum i Istanbul med historiske seværdigheder, basarer og moskéer.

I Istanbul finder du shopping i verdensklasse, eksotiske caféer og et hektisk natteliv – men også nogle af østens kulturelle højdepunkter og kunstneriske dybder, ældgammel mystik og topmoderne business.

Et absolut must på en rejse til Istanbul er den berømte Blå Moské og Hagia Sophia, der først var katedral, derefter moské og nu museum. På rejser til Istanbul vælger de fleste også at opleve en sultans hverdag i det smukke Topkapipalads og gå på eksotisk shopping i Den Store Basar.

 

Forår og sommer arrangementer i Istanbul
Med strædet Bosporus i mellem, er det selv divideret med Golden Horn (Halic) i den gamle by mod syd, og Beyoglu og andre moderne distrikter mod nord. Istanbul hele året byder på mange events og underholdning til sine besøgende og borgere. Selvfølgelig, hvis du har begrænset tid den gamle by er, hvor du skal gå først, da det indeholder alle de vigtigste seværdigheder i byen.

I april International Istanbul Film Festival byder på events og fremspring i mange biografer i Beyoglu. Næsten 200 film, der kører i konkurrencedygtige og no-konkurrencedygtige sektioner fra fiktion til dokumentar eller animationer vil animere Istanbul og dine nætter!

I maj og juni, hvis du tilfældigvis at være omkring, gå ikke glip af spændende International Theatre Festival på sin 16. udgave arrangeret af Istanbul Foundation for Kultur og Kunst. Forskellige steder vil være vært for internationale kunstnere og forskellige sektioner dedikeret til fransk teater også. Billetter kan nemt købes på internettet hjemmeside Biletix. Det er vigtigt at bemærke, at billetter købt på nettet kan fås ved præsentationen af kreditkortet på spillestedet mindst to timer før forestillingen begynder. Også for at undgå køer på udførelsen aften er det tilrådeligt, at kunderne får dine billetter fra en af de Biletix detailbutikker mindst én dag før forestillingen. Efter anmodning kan billetterne blive leveret til at løse på bekostning af adressaten. Du kan også se den officielle hjemmeside: iksv_org.
Istanbul
Istanbul klima
Vejret i Istanbul er præget af den lange udvidede sommer som løber mellem maj og oktober med temperaturer fra den lave 20 ° Cs ved begyndelsen og slutningen af ​​sæsonen, op til midten af ​​30 ° Cs i de varmeste måneder juli og august.

I samme periode mellem maj og juni Fujifilm World Music Days og International Istanbul Puppet Festival er organiseret. Denne ene i særdeleshed i 8 dage på forskellige spillesteder vært for mange berømte nationale og internationale dukkeførere fra bogstaveligt talt overalt. Tidligere udgaver oplevede dukkeførere fra Tyskland, Østrig, Brasilien, Spanien, Schweiz, Italien, Rusland og Taiwan!

Hvis du ønsker at kombinere underholdning, kultur og en afslappende ferie på Tyrkiets pragtfulde strande, juni er den perfekte periode væk fra den touristy sæson! Den Internationale Istanbul Music Festival og Den Internationale Bosporus Festival kick off i juni. Den tre-dages H2000 Festival er også afholdes i juni. Hvis musik er uimodståelig så Tyrkiet sommersæsonen behøver ikke at gå glip af!
Den verdenskendte International Istanbul Jazz Festival afholdes hver juli tiltrækker hundredvis af kendte udøvende kunstnere og musikere fra hele verden! Så Efes Pilsen Blues Festival med en historie på 10 år nu, den interkulturelle Akbank International Jazz Festival og ikke mindst han Yapi Kredi Art Festival, byder Rock and Roll, pop til klassisk musik og jazz spredt over hele året!
Bortset fra sommersæsonen, hvor priserne er relativt høje, i andre perioder Tyrkiet er meget overkommelige. Det vil ikke være svært at finde billige overnatningsmuligheder til at opfylde alle budgetter, især hvis du er ok med en vandrehjem indkvartering, hvor de giver dig med en køjeseng og et rent internationalt miljø! Der er mange vandrerhjem for backpackere eller rejsende byder tyrkiske interiør design, mosaikker og tyrkiske bade til overkommelige priser. Der er mange on-line bookere også, der vil gøre dit liv meget lettere, så du kan sammenligne priser, vælg din destination, din bolig og book direkte throu nettet! Vi fandt nogle på denne hjemmeside (flashbooking), hvor mange vandrerhjem og hoteller har restaurant udsigt over Istanbul Old City.
Turkish Airlines udvider antallet af afgange fra Aalborg Lufthavn til Istanbul
På dag ét af din weekend getaway til Istanbul bør tage i Den Blå Moské, Hagia Sophia og Hippodrome efter kontrol til din Istanbul bolig, og dit hotel i Istanbul behøver ikke at være dyrt. Der er en stor mening i reservation af et hotel i hjertet af det historiske gamle Istanbul, kaldet Sultanahmet, så når du planlægger din weekend getaway så er det her du skal kigge efter din bolig. The Four Seasons ville være en førsteklasses Istanbul Hotel især for en weekend pause.

[sibling-pages]

Din første eftermiddag efter lunching i en af de mange restauranter i denne del af Istanbul, skulle være til fods, med en walking tour i Sultanahmet, men begrænse dig selv til ovennævnte Blå Moské, Hagia Sophia og Hippodrome, og muligvis den sunkne Palace cisterne, som alle er i tæt gåafstand, eller i værste fald en to eller tre stop med sporvogn.

Din anden dag i din weekend storbyferie bør omfatte Topkapi Palace, som er lige udenfor døren, og Grand Bazaar.

Du skal være på Topkapi Palace, før den åbner og gå til Harem at booke din plads på eskorteret tour, inden du udforsker resten af paladset. Frokost i Konyali Restaurant med udsigt over Bosporus og Marmarahavet er den ideelle mid dages pause, hvorefter du kan tage den korte sporvogn tur til Grand Bazaar for en uforglemmelig shopping oplevelse. En virksomhed nej tak virker, men være fair over for de erhvervsdrivende ved ikke foregiver interesse, når ingen interesse er der.

Du kunne tage en taxa til Church of the Holy Saviour i Chora, den Kariye Muzesi, hvor der er udestående byzantinske mosaikker.

Walk drikke og spise i aften langs Istiklal Caddesi ellers kendt som La Grande Rue de Pera, provoding det er en fredag eller lørdag, og du vil finde masser af små familiedrevne taverner, caféer og barer.

Deres tredje dag kunne være en sejltur på Bosporus antager det er en lørdag eller en søndag, og på din sidste dag besøge de Arkæologiske museer, Museum of tyrkiske og islamiske kunst, den egyptiske marked eller tage færgen over Bosporus og tilbage igen så du kan sige du har været på to forskellige kontinenter på samme dag!

Istanbul er sådan, er to helt forskellige kontinenter i én og bare et perfekt valg for en romantisk weekend storbyferie getaway.
Istanbul Ferie, Istanbul, Tyrkiet, Istanbul Hotel, Istanbul indkvartering, weekend byen pause