London

Billige flybilletter til London

Rejseguide til London med masser af informationer

London er Berømt for sin kultur og pubber, elskere af intellektuelle af slagsen eller lowbrow underholdning er lige hjemme i London. Det er et site for turister øjne og en grundpille for Hvad er det næste i kulturelle, mode og underholdning cirkler. Der er masser af muligheder for logi, fine restauranter, aktiviteter, begivenheder og steder. Vidste du, at London er blandt de førende centre for den globale finansverden?

Her er nogle forslag til, hvor man kan bo, hvor du kan spise, og hvor man kan spille på fortovene i London. Uanset om du er en del af den stive overlæbe eller den smidig hofte cirkel, Londons kaldelse og alle er velkommen her!

Luksus Hoteller i London

Sofitel St James London er et femstjernet hotel i Piccadilly, der har et prisbelønnet fransk restaurant, Brasserie Roux, og er en fem minutters gang fra Trafalgar Square. The St. James Bar og Rose Lounge er skal ser. Edwardian dekadence på sit fineste er fundet nær West End mellem Sloane Square og Knightsbridge på Cadogan London opkaldt Suites efter berømte gæster omfatter Oscar Wilde, Edward VII, og Lillie Langtry. Gucci, Tiffany, Harrods og Harvey Nichols er i nabolaget. Nogle af de victorianske perioder mest diskrete øjeblikke fandt sted på Cadogan. Den Stein Group Hotellet er medlem af de førende Small Hotels of the World.

Bedste Restauranter i London

Gastro pubs er den nyeste spisested bølge cirkulerer byen. Med ye ole pubber forsvinde ind i London tåge, der pubber purveying ole engelsk charme også tjener op epikuræiske niveau køkkener. The Duke of Cambridge hævder at være verdens første certificeret økologisk gastro pub. Fødevarer er sæsonbestemt, vine er økologiske, og de ales er brygget lokalt. Restauranter ejet af Gordon Ramsey er blandt Britains fineste restauranter. Prisvindende kok Gordon Ramseys virksomheder er så populært, at bordbestilling skal foretages to måneder i forvejen. Men der er otte restauranter i Storbritannien ejet af Mr. Ramsey.
Mosimanns er en eksklusiv fint spise erfaring, der overskrider selve måltidet. Chef og ejer Anton Mosimann er en institution blandt gourmands. Restauranten er en restauratøren til Prinsen af Wales. Ud over de vigtigste rum, er der seks private spisesale sponsoreret af prominente selskaber, såsom Davidoff og Bentley Motors, og dekoreret tematisk.

London i England

At gøre i London

London har utallige muligheder for at indgive en besøgende rejseplan. Elskere af levende musik måske ønsker at tjekke ud Chelseas 606 Club. Det er kendt for top
hak jazz, blues, og soul handlinger. Der er også tidspunkter, hvor improviseret optræden af musikere i huset viser sig en koncert værdig til en cd-udgivelse. Bar Rumba er fantastisk musik klub i det centrale London nær Piccadilly Circus. Musik featured løber fra jazz fusion til funk til R & B til reggae til hip hop. Det er en kælder bar med en kapacitet på 450 plus kapacitet. Dens intime, svedig, og højt. Nye musikmiljøer er featured natten. Milk & Honey er en bar åben for offentligheden indtil 11 pm Det er kun for medlemmer derefter natlige. Minutiøse detaljer sættes i hver drink, som friske frugter og andre ingredienser og hånd pressede i løbet af dagen. Baren har regler, der fremmer ultra høflighed og smarte raffinement på alle tidspunkter. Ambiance og sømmelighed er de vigtigste attraktioner her. Det er arten af det sted, som enten helt elskede eller hadede, da der ikke er midtpunktet her.

Deltag i et show på den verdensberømte Royal Albert Hall. Daytime udflugter og udstillinger tilbydes samt aften underholdning, der spænder fra musikalske koncerter til ballet til teater til film debuterer. Beliggende i den fornemme Kensignton Gore område, er det et stort område for almindelig sightseeing også. Hallen fik en større makeover i 2000.

Mange museer har nu dagen og aftenen timer med udstillinger, foredrag og særlige begivenheder. The Victoria & Albert Museum har 27.000 vises værker. Der er samlinger centreret om arkitektur, smykker, kunst af Asien, Mellemøsten og Storbritannien for blot at nævne et par stykker. The Science Museum i South Kensington er en del af NMSI familie af museer. Der er fire forskellige museer.

Bemærkninger om London

Hvis shopping på de fineste butikker er en del af din ønskede London erfaring, kan mange fornemme butikker, butikker og skræddersyede Clothiers findes på Regent, Piccadilly, Oxford, og Bond gader. The British Airways London Eye er verdens højeste observation hjul. Londons officielle turisme hjemmeside, besøg London, præsenterer sin liste over top 10 London must-see attraktioner. Besøgende kan få billetter online til tour British Airways London Eye og Tower of London.

Se udsigten over London oppe fra i The Shard

Se udsigten over London oppe fra i The Shard

Stay tuned for mere!

Berømt for sin kultur og pubber, elskere af intellektuelle af slagsen eller lowbrow underholdning er lige hjemme i London. Det er et site for turister øjne og en grundpille for Hvad er det næste i kulturelle, mode og underholdning cirkler. Der er masser af muligheder for logi, fine restauranter, aktiviteter, begivenheder og steder. Vidste du, at London er blandt de førende centre for den globale finansverden?

Her er nogle forslag til, hvor man kan bo, hvor du kan spise, og hvor man kan spille på fortovene i London. Uanset om du er en del af den stive overlæbe eller den smidig hofte cirkel, Londons kaldelse og alle er velkommen her!

Sofitel St James London er et femstjernet hotel i Piccadilly, der har et prisbelønnet fransk restaurant, Brasserie Roux, og er en fem minutters gang fra Trafalgar Square. The St. James Bar og Rose Lounge er skal ser. Edwardian dekadence på sit fineste er fundet nær West End mellem Sloane Square og Knightsbridge på. Suites opkaldt efter berømte gæster omfatter Oscar Wilde, Edward VII, og Lillie Langtry. Gucci, Tiffany, Harrods og Harvey Nichols er i nabolaget. Nogle af de victorianske perioder mest diskrete øjeblikke fandt sted på Cadogan. Den Stein Group Hotellet er medlem af de førende Small Hotels of the World.

Gastro pubs er den nyeste spisested bølge cirkulerer byen. Med ye ole pubber forsvinde ind i London tåge, der pubber purveying ole engelsk charme også tjener op epikuræiske niveau køkkener. The Duke of Cambridge hævder at være verdens første certificeret økologisk gastro pub. Fødevarer er sæsonbestemt, vine er økologiske, og de ales er brygget lokalt. Restauranter ejet af Gordon Ramsey er blandt Storbritanniens & apos fineste restauranter. Prisvindende kok Gordon Ramseys virksomheder er så populært, at bordbestilling skal foretages to måneder i forvejen. Men der er otte restauranter i Storbritannien ejet af Mr. Ramsey er en eksklusiv fint spise erfaring, der overskrider selve måltidet. Chef og ejer Anton Mosimann er en institution blandt gourmands. Restauranten er en restauratøren til Prinsen af Wales. Ud over de vigtigste rum, er der seks private spisesale sponsoreret af prominente selskaber, såsom Davidoff og Bentley Motors, og dekoreret tematisk.

London har utallige muligheder for at indgive op en besøgendes rejseplan.

Elskere af levende musik måske ønsker at tjekke ud Chelseas. Det er kendt for top notch jazz, blues, og soul handlinger. Der er også tidspunkter, hvor improviseret optræden af musikere i huset viser sig en koncert værdig til en cd-udgivelse. Bar Rumba er en fantastisk musik klub i det centrale London nær Piccadilly Circus. Musik featured løber fra jazz fusion til funk til R & B til reggae til hip hop. Det er en kælder bar med en kapacitet på 450 plus kapacitet. Dens intime, svedig, og højt. Nye musikmiljøer er featured natten. Milk & Honey er en bar åben for offentligheden indtil 11 pm Det er kun for medlemmer derefter natlige. Minutiøse detaljer sættes i hver drink, som friske frugter og andre ingredienser og hånd pressede i løbet af dagen. Baren har regler, der fremmer ultra høflighed og smarte raffinement på alle tidspunkter. Ambiance og sømmelighed er de vigtigste attraktioner her. Det er arten af det sted, som enten helt elskede eller hadede, da der ikke er midtpunktet her.
Deltag i et show på den verdensberømte Royal Albert Hall. Daytime udflugter og udstillinger tilbydes samt aften underholdning, der spænder fra musikalske koncerter til ballet til teater til film debuterer. Beliggende i den fornemme Kensington Gore område, er det et stort område for almindelig sightseeing også. Hallen fik en større makeover i 2000.
London
Mange museer har nu dagen og aftenen timer med udstillinger, foredrag og særlige begivenheder. The Victoria & Albert Museum har 27.000 vises værker. Der er samlinger centreret om arkitektur, smykker, kunst af Asien, Mellemøsten og Storbritannien for blot at nævne et par stykker. Science Museum i South Kensington er en del af NMSI familie af museer. Der er fire forskellige museer.

Hvis shopping på de fineste butikker er en del af din ønskede London erfaring, kan mange fornemme butikker, butikker og skræddersyede Clothiers findes på Regent, Piccadilly, Oxford, og Bond gader. The British Airways London Eye er verdens højeste observation hjul. Londons officielle turisme hjemmeside, besøg London, præsenterer sin liste over top 10 London skal se attraktioner. Besøgende kan få billetter online til tour British Airways London Eye og Tower of London.

Ti ting at gøre i London

Hvis du planlægger en ferie til London, skal du sørge for at drage fordel af denne vidunderlige by med så meget at byde på. London er fyldt med en bred vifte af spændende ting at gøre og ting at se for alle aldre og smag. Som en af de kultur hovedstæder i verden, holder London øjekast ser og turist eventyr, som du ikke kan opleve andre steder. Få mest ud af din London ferie og lad det løs ved at besøge disse ti skal se ting at gøre i London!

1. The British Museum.

Sir Hans Sloane havde bidraget sit masse samling af over 71.000 interessante poster, når British Museum blev grundlagt i 1753. I det nittende århundrede begyndte museet at blomstre, øge sin beholdning af interessante emner til syv millioner, og mange af disse elementer er over 10.000 år gamle. The British Museum charter havde insisteret på, at museet forbliver åbne gratis til alle de nysgerrige og flittige personer, der ønsker at komme ind. Tilbring og forbløffende eftermiddag vandrer de evige korridorer og oplev nogle af menneskehedens største kulturelle præstationer og udforske de store minder fra de græske og egyptiske imperier.

2. British Airways London Eye.

Indbydende næsten fire millioner gæster hvert år, har London Eye blevet en af de mest populære attraktioner i London. Denne observation hjul står 135 meter over byen London og er i øjeblikket den højeste observation hjulet i verden. Denne udnyttelse af moderne teknik gør det muligt for besøgende at se London med et nyt perspektiv, afslører dele af byen, der er heller ikke synlig fra jorden. Beskrevet som en inspirerende og fortryllende oplevelse, har London Eye blevet et vigtigt for besøgende at fuldføre London oplevelse.

3. Saint Paul-katedralen.

En fascinerende depot af britisk historie og en inspirerende kernen i genopbygningen efter den store London brand i 1666, Sir Christopher Wren katedral stadig et åndeligt fokus i Storbritannien. Berømt for hosting kongelige bryllupper, fødselsdage, fester og endda begravelser i Storbritannien ledere under den store kuppel af Saint Pauls Cathedral og et smukt stykke historie.

4. The National Gallery.

Beliggende i hjertet af Trafalgar Square huser nogle af verdens fineste kunst går tilbage til det 13. århundrede. Byggeriet af National Gallery begyndte i 1832, og siden da havde indsamlet de skønne kunster af da Vinci, Monet, Renoir, Van Gogh og mange flere. En besøgende kan tilbringe dage inde i National Gallery forsøger at se alle dens indhold.

5. London Zoo.

Regents Park rummer en af verdens mest berømte zoo, der er hjemsted for over 12.000 dyr. Animalske shows afholdes dagligt at lade zoo besøgende at lære mere om en art gennem dyrenes handler. The London Zoo betragtes som en skal se blandt besøgende og beboere og foreslås der skal besøges mindst to gange for at fuldføre London Zoo oplevelse.

6. Tate Modern.

Set som Londons mest innovative galleri, det indeholder en række af udstillinger og store samlinger af moderne kunst. Appellerer til børn og voksne, amatører og eksperter, med samlinger af kunstnere som Andy Warhol, Matisse og Bacon. Tate Modern betragtes som en af de top skal se gallerier London.

7. Tower of London.

Bygget med importeret hvide sten fra Frankrig, har Tower of London været kendt for at beskytte, fængsle og henrette de folk i London. The Tower of London blev døbt “bloody tårn” hvor Richard III angiveligt havde myrdet hans nevøer.

8. The Natural History Museum.

En attraktiv gotisk bygning, der huser en af verdens største samlinger af dinosaurer med udstillinger dominerer de store haller og knejsende over ærefrygt ramte besøgende.

9. Den Madame Tussauds Experience.

Madame Tussauds er  et museum af afskyelige voksfigurer og animatronics skærme viser de mørkeste dele af britisk historie med halshugning, tortur, mord og pest afsluttet med uhyggelige lydeffekter. Personalet vil ofte klæde sig i kostume og springe ud på intetanende besøgende at tilføje spænding til mix.

10. Westminster Abbey.

En middelalderlig mesterværk og gravpladsen for konger, forskere, statsmænd, digtere og musikere siden 1066. Besøgende kan nyde den spændende litteraturhistorie, den kunstneriske talent, der gik ind i malerier, grave og vægmalerier og blive overrasket over den gotiske arkitektur. Den Westminster Abbey er blevet en af Londons mest imponerende kirker.