England

[child-pages]

England eller Storbritannien er det land, der engang herskede næsten hele verden. Den herlighed kan være gået tabt, men folk er stadig stolte af deres land og arv samt rejse-og tourisim industrier er blandt de bedste i verden. Det Forenede Kongerige er medlem af EU og har en fantastisk økonomisk klima. Landet består af England, Skotland, Wales og Nordirland. Landet er fuld af naturskønne lokaliteter og energiske byer. Hovedstaden i England er London.

En by uden sammenligning, UK repræsenterer sig selv som et ikon for mangfoldighed med mennesker fra alle samfundslag blandet i sin kultur. Det er også hjemsted for mange arkitektoniske vidundere, såsom Buckingham Palace, London Bridge og mere moderne billetpris såsom Canary Wharf. Mens områder som York og Durham fange svunden æra af livet på landet, Liverpool og Newcastle er moderne industrielle vidundere. Glem ikke den naturskønne Lake District og Edinburg stadig tiltrækker folk fra hele verden.

Befolkning & Sprog

Befolkningen er omkring 61 millioner og det officielle sprog er engelsk. Andre regionale talte sprog er walisisk, skotsk gælisk, og irsk.

Elektricitet

Spændingen er 230-240 V og frekvensen er 50 Hz. Den type stik, der anvendes er rektangulært blad.

Geografiske placering

Det er beliggende i Vesteuropa og består af øer, herunder den nordlige en sjettedel af Irland. Det er 22 miles fra den franske grænse, og er forbundet af Chunnel eller kanal tunnel. Du vil elske rullende lavland og lave bjergrige terræn.

Klima

Det har et moderat klima, men masser af regn med omkring halvdelen af året er overskyet. De laveste temperaturer aldrig gå under -15 ° C (5 ° F) og i sommeren er den gennemsnitlige maksimum er 34 ° C (93,2 ° F). Det får også sne om vinteren og det tidlige forår.
England
Lokale Told

Den håndtryk er sædvane, når du er møde nogen for første gang. Når du besøger nogens hus en lille gave som blomster eller chokolade er sædvane. Venter indtil alle er serveret, før de spiser, er også en vigtig social etikette. Drikkepenge er normalt 10-15% på hoteller, restauranter og taxaer. Rygning og røgfrie områder er klart udpeget, men som de fleste industrialiserede lande er der et skift under opsejling for at begrænse rygning på offentlige områder.

Steder at se

London – Buckingham Palace, Hampton Court Palace, Kensington Palace, Whitehall Palace og Tower of London

Skotland – Det Bannockburn Heritage Centre og Ben Lawers Mountains

Wales – Aberdulais Falls, kong Arthurs Labyrinth, Dolaucothi Gold Mines, Great Orme Mines, Portmeirion Village, Rhossili Visitor Centre, Taff Valley Activity Centre og TechinQuest

Rejser
Med fly – Den indenlandske flyselskaber er British Airways, som også forbinder næsten alle store verden destinationer. Næsten alle flyselskaber forbinde UK gennem London, som er knudepunkt for alle internationale flyvninger mellem øst til vest og vest til øst. Heathrow og Gatwick er internationale lufthavne i London.

Af Sea – Da Storbritannien er omgivet af vand fra næsten alle sider har mange havne. Der er mange færgefart mellem resten af Europa og Storbritannien.

Med Tog – Tog forbinde Ferries i Dover, Folkestone, Newhaven, Portsmouth og Weymouth, sejlads for Belgien, Frankrig, Tyskland og Spanien (du skal ombord på Victoria Station i London), og i Harwich, for Tyskland sejlads, Holland og Skandinavien (du skal ombord på Liverpool Street). Eurostar tog forbinder London med Bruxelles og Paris via Kanaltunnelen.

By Road – Køretøjer kan komme ind i Storbritannien gennem Kanaltunnelen. Biler og motorcykler, busser, minibusser, campingvogne, autocampers og andre køretøjer end 1,85 m (6.07ft) kan også bruge kanal tunnel.

Shopping-Duty Free Poster

1. Op til 3200 cigaretter
2. 400 cigarillos eller 200 cigarer
3. 1 liter spiritus over 22% eller 2 liter vin, 32 liter øl
4. Parfumer
5. Gaver op til 145 £

Forbudte varer

Narkotika, skydevåben, ammunition, våben, de fleste kød og mejeriprodukter, æg, planter, truede arter, fyrværkeri og alkoholholdige drikkevarer, der indeholder mere end tres procent alkohol.

Konklusion

Der er ikke mange steder i verden, som rivaler England, det skal være en skal se, hvis du planlægger en tur til Europa.