Edinburgh

Edinburghs rige historie har udstyret Edinburgh med en sjov medley af middelalderlige, gotiske georgiske og moderne stilarter overlejret med et entydigt skotsk stemning.

dinburgh er hovestaden i Skotland siden 1437, er Edinburgh kronet med sit slot. Men for alle dens historie, det er et livligt sted med museer og gallerier, natteliv, gode restauranter og butikker, og en funklende program af arrangementer i løbet af året.

Direkte fly forbinder Edinburgh med byer i England, Wales, Irland, USA, Canada, Skandinavien og forskellige lande i Europa.

Tog forbinde Edinburgh med en række destinationer fra den spanking-new Edinburgh Train Station

Transport omkring Edinburgh kan opsummeres i de to ord busser og cykler.

Edinburgh Klima:

Edinburgh vejret har et tempereret klima trods sin nordlige beliggenhed. Edinburgh Vejret er generelt milde dog underlagt vinde gushing ind fra sydvest. Somre i Edinburgh er velsignet med lange dage, og det er ofte solrige selvom regnen kan feje i ud af det blå. Vintrene er kølige med korte mørke dage.

Overnatningi Edinburgh: fra billige ophold til luksus resorts
Edinburgh
Check på internettet for rækkevidde, beliggenhed og omkostningerne ved Edinburgh hoteller

Events: hvad der er på og hvad der er hot i Edinburgh

* Edinburgh International Festival i august er en af ​​verdens største og mest betydningsfulde kunst festivaler. Fringe Festival løber i tandem. Der er forestillinger i spillesteder rundt omkring i byen.
* Også i august er Edinburgh Military Tattoo afholdes på Esplanade af Edinburgh Castle. Sækkepiber jamren og Kilted regimenter spankulere i denne Scottish udstyrsstykke.
* Nytårsaften, kendt som Hogmanay i Skotland, fejres med gusto i Edinburgh med koncerter, gadefester en stor bål på bakken.