Cardiff

Cardiff er Hovedstaden i fyrstedømmet Wales, Cardiff voksede op som en port til forsendelse af jern og kul fra nærliggende walisiske dale. Nu er det lukkes sin dystre historie som et groft søhavn at blive en grøn og statelig by med fodgænger shopping kvadranter, statued torve og et stort og velbevaret slot.

Cardiff har også en stærk sportslig og kulturel tilstedeværelse. Sportsbegivenheder som f.eks den nationale sport i Rugby Union spilles på den nye Millenium Stadium. Den walisiske National Opera nu udfører på Wales Millennium Centre, Wales ‘palads til kunst og kultur.

Cardiff International Airport er omkring 12 miles fra byen. Det forbinder med forskellige destinationer i Storbritannien og det kontinentale Europa.

Direkte tog forbinde Cardiff med London, Manchester, Birmingham og Nottingham og andre som gør nationale bustrafik.

Byen har et effektivt bussystem og byens planhed gør det perfekt til cykling. Der er også to slags taxaer – den sorte og hvide strejfer gaderne på udkig efter billetpriser og andre farver, der skal bookes.
Cardiff
Klima i Cardiff

Typisk for det britiske selvom Cardiffs vejret er påvirket af kystnære placering tendens til at dæmpe ekstreme temperaturer. Sommertemperaturer sjældent overstiger 30 ° C og vintre sjældent falder til under frysepunktet.

Overnatning: fra billige ophold til luksus resorts

Check på internettet for rækkevidde, beliggenhed og omkostningerne ved Cardiff hoteller

Events i Cardiff: hvad der er på og hvad der er hot

* St Davids Day den 1. marts er det nationale dag i Wales. Hvis udstyret med en parade * The Big Weekend er sandsynligvis den mest aktive Cardiff festival. Afholdt den sidste weekend i juli, masser af mennesker sump rådhuset området for at nyde karneval begivenheder og sjov fair atmosfære.
* Mermaid Quay Cardiff Havnefest i slutningen af ​​august byder på familie sjov med et maritimt tema.