Liverpool

Billige flybilletter til Liverpool

Fodboldrejser til Liverpool

Liverpool City guide, herunder Liverpool Hoteller

Liverpool er naturligvis mest kendt for at være byen, der opfostrede The Beatles. Men der er meget mere til denne fascinerende by fortid end blot Fab Four. De seneste år er der sket en omfattende re-udvikling i byen og Liverpool er igen på op swing i form af popularitet. Dokker er blevet forynget, er der en blomstrende kulturliv og byen er i dag kendt over hele Storbritannien for sit natteliv. Igen på op, er Liverpool et besøg værd for enhver besøgende.

Steder af interesse i Liverpool:

World Museum Liverpool fortsætter med at være en favorit med lokalbefolkningen og besøgende både. Fra utryg Bug Hus og splinternye Aquarium til The Natural History Center og Treasure House Theatre, vil familierne finde nok til at holde dem at komme tilbage i år.

Walker Art Gallery er kendt som National Gallery of the North. Det huser en internationalt betydningsfuld samling af kunst fra det 14. til det 20. århundrede. Samlingen er især rig på de europæiske gamle mestre, victorianske og Prærafaelitiske billeder og moderne britiske værker.

Museum of Liverpool LIFE Fejr den unikke karakter af denne pulserende by og dens bidrag til nationens liv i tre spændende gallerier – By liv, The River Room, og By soldater. Andre gallerier nævnes Mersey Kultur – fra Brookside til Grand National – Realiseringen af et levende og krævende en lyd.

Tate Liverpool har til huse i en smuk ombygget pakhus, Tate Liverpool er en af de største gallerier af moderne og nutidig kunst uden for London. Hjem til den nationale samling af moderne kunst i nord med udstillinger fra 1900 til i dag, holder Tate regelmæssige indledende ture, udstilling talks og foredrag samt gratis familiebegivenheder hver søndag.

Merseyside Maritime Museum Dette prisbelønnede attraktion fortæller historien om Liverpools søfarende arv og handelsflåden, fra sin rolle i den transatlantiske slavehandel at opnå en af de fineste samlinger af forsendelsesposteringer i Storbritannien

The Beatles Story er, hvor du kan opleve den største pop historie, verden nogensinde har kendt, og i den by, hvor det hele begyndte. Denne prisbelønnede tiltrækning fortæller de personlige historier om Liverpools foretrukne sønner, herunder en fuld størrelse kopi af Cavern Club, Abbey Road Studios, en walk-through den Yellow Submarine og The White Room. Nye afsnit omfatter »Paul McCartney: SOLO Years ‘og’ Living History ‘Audio Tour byder stemmerne fra Fab Four mest indflydelsesrige figurer.

Forslag til aktiviteter i Liverpool:

Guidede ture er en fantastisk måde at se byen. Tager dig til steder og besøge attraktioner, som du ellers kunne gå glip af. Fra Beatles til katedraler, Sport ture og mord mysterier, er Liverpool vrimler med fremragende ture hver garanteret til at gøre dit besøg uforglemmeligt. Hvis du ønsker at få familien ud og om, og få en dosis af historie og dyreliv på samme tid, tage en tur langs Leeds and Liverpool Canal. Du kan rejse langs kanalen med båd eller cykle eller gå kanalen sti. Croxteth Hall Country Park er et glimrende valg for forældre, der ønsker at give børnene en løbetur rundt væk fra byens centrum. Eller besøge Chester Zoo og se løver, tigre og giraffer.

Croxteth Hall & Country Park er et af de vigtigste arv centre i North West. Besøg The Historic Hall, Croxteth Home Farm (stor for børn) og den Victorian Walled Garden. Indgangen til parken er gratis.

Chester Zoo byder på en sjov og stimulerende dag ud for alle, uanset hvilken alder eller evne. Samt 500 forskellige arter af dyr og prisbelønnede haver, det giver førsteklasses faciliteter, der sikrer dine dage ud virkelig er så behageligt som muligt.

Cavern Byture kan organisere dagsture og weekendpakker der passer til enhver Beatle fan. Du kan endda tage en tur på den virkelige Magical Mystery Tour. De har også præsentere International Beatle Week Festival i august.

Aintree Racecourse er den elskede hjem af Grand National. Aintree Racecourse er vært for en række professionelle og amatør begivenheder i løbet af året.

Mad og Drikke i Liverpool:

Liverpools restaurant scene har blomstret i det seneste årti med nye spisesteder tilsyneladende dukker op natten over. Byens etniske mangfoldighed har ført til en bred vifte af spisning valg når det kommer til stil. Bliver hjem til den ældste kinesiske samfund i Europa har betydet et væld af kinesiske restauranter, en betydelig del, som ligger i byens Chinatown. Men en af de mest imponerende faktisk ser ud over floden Mersey fra en fantastisk udsigtspunkt på Columbus Quay.

Blundell Street Restaurant (nær Kings Dock) tilbyder en moderne fortolkning af den klassiske Sinatra-æra kabaret lounges. Internationalt køkken blander sig med de bedste croonere i byen for at fuldføre en meget livlig aften i byen, så hvis du husker glansperiode i Rat Pack eller blot ønsker dit måltid at gå med en swing derefter dette er stedet at gå.

Sapporo Teppanyaki Restaurant er, hvor tilberedning af fødevarer er ren underholdning. Ekspert kokke flagre deres fremragende evner og kreativ sans for at sikre, at hvert måltid er unikt.
Liverpool
60 Hope Street er blevet kåret som Best Merseyside Restaurant of the Year fire gange. Denne fristed for europæisk køkken tilbyder moderne spisning på en meget rimelig pris, selvom du rådes til at reservere tidligt.

Colins Bridewell restaurant ligger i en Old Police Station, Colins ovenpå spisestue er lyse og luftige, mens nedenunder, og fem oprindelige celler tilbyde det ideelle sted for en privat part.

Liverpool Hoteller & Overnatning:

Liverpools omfattende udvalg af hoteller, bed and breakfast, pensionater og indkvartering med egen forplejning tilbyder en bred vifte af stil og pris. Overnatning spænder fra luksushoteller til mellemstore priser hoteller, familiedrevet bed & breakfast og lejligheder med egen forplejning i byens centrum.

Park Lodge
The Suites Hotel
Aachen Hotel
Campanile Hotel Liverpool
The Feathers Hotel
Regent Maritime Hotel
Liverpool
Dage Serviced Apartments Liverpool
The Dolby Hotel
Liverpool City Centre Premier Travel Inn
Radisson SAS Liverpool
Hope Street Hotel
Hanover Hotel
The Sir Thomas Hotel
ThrostlesNest Hotel

Underholdning i Liverpool

I en by med sådan et væld af musikalsk præstation, ville du forvente en blændende, mangfoldigt og pulserende natteliv. Og det er præcis, hvad Liverpool tilbyder. Scenekunst i Liverpool har en berømt ry og berømte by teatre har været vært for forestillinger af forfattere, instruktører, skuespillere og skuespillerinder, der har gået på at blive verdensberømte navne i verden af teater, film og tv.

FACT (et center for Film, kunst og Creative Technology) er beliggende i centrum af en af byens voksende natteliv scene. Den specielt og slående designet bygning huser biografer, studios og andre steder, der giver Liverpool en anden state-of-the-art scenekunst mødested og kreativt center.

Albert Dock WATERFRONT kompleks indeholder barer, restauranter og klubber spillesteder, herunder en prisvindende komedie klub og andre steder populære med fodbold stjerner, lokale tv-personligheder og andre berømtheder.
LIVERPOOLEMPIRE THEATRE er den største todelt teater i Storbritannien og stadig fører an, med en sell-out præstation efter den anden.

Liverpool Philharmonic Hall er hjemsted for Royal Liverpool Philharmonic Orchestra og et bredt spektrum af rock, jazz, verdensmusik, ny musik og comedy. Se klassiske film på sin unikke Walturdaw stigende biograflærred.

Liverpool er fuld af tradition. Musik, Kyster og Sporting historie dominerer denne by. Tilføj dette til den kulturelle historie på showet og regenerering, der har gjort det til europæisk kulturby i 2008 dette er en by, der ikke kan gå glip af.