Sri Lanka Guide

Sri Lanka kan beskrives som en af de smukkeste øer i verden.

Sri Lanka ligger lige ud for den sydlige indiske frynser på omkring 600 miles nord for ækvator i Det Indiske Ocean. Der er stærke beviser for, at den menneskelige civilisation har eksisteret i denne lille ø-nation i over 2000 år nu. Øens myldrende naturlige skønheder, en stor arv af sine historiske begivenheder, og et godt beundret evne til at være vært for omverdenen har altid været klappet af andre rejsende. Dem, der elsker at undersøge gamle verdener, sindsro af naturen og går gennem spændingen ved livet vil altid ønsker at være en del af Sri Lanka helligdage. Rejser virksomheder, der sælger special tilbud, herunder til Sri Lanka på vegne af sidste minut ferie, kunne findes handel fra alle de store lande over hele kloden.

Sri Lanka rejseguide

Indtil vinder sin uafhængighed i 1948, havde Sri Lanka forblev en del af det britiske imperium for groft omkring 150 år. Øens kontrol blev vundet af den britiske East India Company i slutningen af det 18. århundrede, og det var fuldt bestilt som en britisk koloni i år 1802. Det fik aldrig integreret med de omkringliggende Britisk Indien dog, og blev endelig erklæret uafhængigt hurtigt efter slutningen af Anden Verdenskrig. Native srilankanere allerede var blevet udsat for påvirkninger fra moderne uddannelse og vestlige livsstil, før den ydes fuld uafhængighed. Man kunne stadig vidner til aftryk af det britiske æra, mens de rejser på tværs af Sri Lankas terræn i de moderne dage. Det gør de srilankanske Holidays endnu mere attraktiv derfor, især for dem signalsystemet fra Storbritannien.

Den britiske hierarki i Sri Lanka var begyndt voksende te, kaffe, sukker, gummi og kanel fra begyndelsen af deres ophold og bragt mange tamilske arbejdere fra Indien til at fremskynde hele øvelsen. De havde ikke blot konstruere moderne skoler, gymnasier og veje, men var også den chefarkitekt af et forenet Sri Lanka. Der var tre separate riger eksisterende på tværs af denne ø før briterne endelig ankom. Højdepunktet i en gammel Sri Lanka bortset fra dets britiske arv omfatter det 5. århundrede sten fæstning på Sigiriya, de fascinerende ruiner af de gamle hovedstæder Anuradhapura og Polonnaruwa, den kongelige arv Kandy, hulen templer ved Dambulla og mange flere lignende turisme destinationer .

Det tager kun omkring ni og halv timer at flyve ned til Colombo fra London. Flere typer af Sri Lanka ferie er der at vælge imellem, hvis man ønskede at tilbringe deres sidste minut ferie i dette fascinerende land. Regionen bærer en af de bedste havet strande og resorts findes overalt i verden, og dens gæstfrihed er godt beundret af rejsende fra hele verden. Der er en rig variation af flora og fauna, vandfald og eventyr aktiviteter til rådighed for dem, der måtte ønske at have nogle spændende øjeblikke. Selvfølgelig er at købe op sidste minut ferie til Sri Lanka den bedste måde til at få afviklet fra ens hektiske daglige tidsplaner. Og det tager kun et par klik med musen for at bestille dem.

Sri Lanka

Sri Lanka også kendt som Ceylon, Pearl Of Orient er et buddhistisk land og har nogle af de smukkeste buddhistiske steder. Strandene er glimrende, da det er en ø-nation, men bakkerne er meget smuk. Nyd te-plantagerne, der er baseret i den sydlige og østlige del af landet. Den Ceylon te, som er populært kendt er nydes af kendere over hele verden.

Steder at besøge omfatte Colombo, som er den største by og en meget farverig by. De moskeer og templer er meget smuk og absolut værd at se. Kandy er en af de mest hellige byer. Den ottekantede Dalada Maligawa tempel huser den hellige tand af Buddha. Besøgende kan se den daglige hyldest procession af munke klædt i hvidt bærer lotus blomster. Byen er gammel buddhistisk hovedstad og er gennemsyret af historie.

Sri Lanka har en stor klima året rundt. Besøgende vil finde de lokale som elskværdig værter og fødevarer er også billigt. Den lokale fødevarer indeholder en masse af skaldyr og er meget lækker. Der er mange restauranter, der serverer andre køkkener og er meget let at finde. Glem ikke at prøve den lokale “kasippu” (sprut af arbejderklassen). Det kan være ganske potent så vær forsigtig