Japan

For sådan en lille samlet landmasse, har Japan forladt en ubestridelig præg på menneskets historie. Hvis du overvejer Japan som en destination, her er en oversigt over landet.

En oversigt over Japan for rejsende

Strækker sig langs den østlige kyst af Asien, Japan er et land, der består af en samling af øer. Fastlandet, som vi tænker på det, er øen Honshu. Der er tre andre store øer, Hokkaido, Shikoku, og Kyushu og omkring 3.000 meget mindre øer omfatter det, vi kalder Japan. Sat sammen den samlede landmasse er lidt mindre end Californien. Geografien i hele øerne er bjergrige, bedst eksemplificeret ved Mt. Fuji på 12.385 fod. Som man kunne forvente, øen landet er i sagens natur anerkendelse af en vulkansk er og Japan oplever jordskælv temmelig ofte, nogle på en stor skala.

Japan er et meget urbaniseret land med de fleste mennesker, der bor i de større byer. De to fremtrædende religioner er shintoisme og buddhisme. De trossystemer er harmoniske og ofte deler de samme templer.

Japans historie

Ifølge legenden blev Japan grundlagt af kejser Jimmu omkring 600 f.Kr.. Den nuværende kejser er en efterkommer af den første.

Den første interaktion med Vesten var i 1542, da en tabt portugisisk skib landede i Japan. I løbet af det næste århundrede, vil flere westerns kom, men de var ikke tillid til. De Japan shoguns sidst forbød alle udlændinge, og landet blev isoleret i mere end 200 år. Først 1854 fik Japan åbne sine døre for verden under konventionen af ​​Kanagawa med USA. Når dette skete, Japan hurtigt udviklet sig fra en feudal stat til en mere moderne tilgang.

Første Verdenskrig var en velsignelse for Japan. Kampen på siden af ​​de sejrende allierede, Japan gentog ny respekt som en økonomisk og militær magt efter nederlaget i den akse. Ak, kejseren af ​​Japan gik i en anden retning efter krigen, søger dominans Kina og Asien generelt.

I 1937 blev Japan en allieret af Nazi tysk. Dette førte til beslutningen om at forfølge et angreb på Pearl Harbor den 7. december 1941. Efter fire års krig, tabet på 3 millioner japanske liv og to atomare bombninger Japan overgav sig til USA den 2. september 1945. Det blev frataget de fleste af sine territoriale besiddelser og blev regeret de facto af general Douglas MacArthur, der er udpeget den øverstkommanderende.

Efter Anden Verdenskrig, vendte Japan til et demokratisk system gennem reformer. Den amerikanske og allierede vendte fuldstændig kontrol til Japan den April 28, 1952 via Fredstraktaten. Selv om dens dage som en militær magt var ovre, Japan blev igen en økonomisk kæmpe. Trods sin relativt lille landmasse, har Japan den næststørste økonomi i verden.

Moderne Japan dækker 145.902 kvadrat miles. Hovedstaden er Tokyo. Terrænet er bedst beskrives som robuste bjergrige øer med varierende temperaturer.

Befolkningen i Japan, kaldes “japansk”. Den samlede befolkning er lidt over 127.400 tusind mennesker, men befolkningen er svagt faldende i størrelse. Japansk er det primært talte sprog, og at alfabetiseringsgraden er 99 procent. Japanske mænd har en forventet levetid på 77 år, mens kvinder lever til 84 i gennemsnit.

Med sin bjergrige ø landskab, er Japan et varmt destination stedet for rejsende. Det er dyrt, men et besøg til Mount Fuji alene gør en tur værd.

Spændende destinationer i Japan: