Rejseguide Malaysia

Den pragtfulde land Malaysia gemmer en rig bestand af varieret arv, traditioner og kultur. Den levende net af forskellige religiøse og racemæssige baggrunde, der er udstyret med den arv Asien i malajer, kinesisk og indere og de kulturelle mærker venstre ved den thailandske, portugisisk, hollandsk og engelsk gør Malaysia et af de smukkeste lande, der fejrer diversitet og mangfoldighed .

Trods forskellene, er befolkningen i Malaysia den mest skånsomme og mest tolerante i verden. Hver malaysiske fremmer en følelse af harmoni og fred, som udspringer ikke kun indefra. I hvert sted, turister rejser i dette land, finder de fred overalt.

Beach Resorts

Når du rejser til Malaysia, bør du ikke gå glip af de bedste badebyer det har at tilbyde. The Emerald Bay for eksempel er angivet som top ti af verdens strande og helt sikkert en af ​​de bedste i Malaysia. Bugten er halvmåne i form og har identiteten af ​​de fleste Malaysia strande, der har smaragdgrønne vand. Denne strand er meget eksklusiv, men rejsebureauerne kan sørge for, at alt vil være i orden, når du går der.

Den Catai stranden i Langkawi Island er en anden top strand. Mens de fleste af de bugter er privatejet, er det stadig ikke stoppe for turister at gå ind i denne strand scene. The Datai Stranden er en af ​​de bedste halvmåne strande i Malaysia med fremragende dykkersteder at rivaliserende de bedste strande i Asien.

Regnbue over Malaysia

Tioman Island er en strand, der har stadig sin konservative skønhed. Det er en meget ivrig turist stedet især for golfspillere, naturelskere, og huden dykkere leder efter de bedste dykkersteder. Dens gyldne strand foran og en dyb skov bakkes op af en tropisk jungle er et paradis for turisten. Rejsebureauerne i Malaysia vil fortælle dig, at det er bedst at gå der i løbet af marts til september.