Rejseguide Sipadan Island

Mount Kinabalu er det højeste bjerg i Sydøstasien og en National Park i Malaysia.
Stående 4101 meter over havets overflade, bjerget er i Sabah, øst malaysiske stat på øen Borneo. Det ligger omkring 2-3 timer væk fra Kota Kinabalu, Sabah hovedstad.

Top 3 ting Om Mount Kinabalu:

1. Scenic Walk: Tag i den friske luft, som du gå op og læg mærke til dine omgivelser ændring fra de store tropiske træer til scrubs til rock. Hele bjergområde er en national park – mange flora ikke fundet ved havoverfladen er blevet observeret her. Den store venus flue-fælde er én at holde øje med, mens du går. Du kan fange den ulige dyreliv også.

2. Fritid Climb: På 4101metres, er Mt Kinabalu overkommelig for den gennemsnitlige turist – ikke klatrer eller moutaineer – turist – damer klatre også! Der er trin skære hele vejen op til toppen af ​​bjerget, gode vand springvand forsyninger (vand er nok din tungeste post) og resthouses. Du skal være ledsaget af en vejledning, når man klatrer, og disse folk er villige til at bære op til 10 kg på dine ting hele vejen op ad bjerget for dig for, hvad det meget lidt. Der kan ikke være mange sådan bjerg klatrer med alle disse funktioner til rådighed.

3. Sunrise: Du har absolut fik at se solopgang fra deroppe. For mange kan det være højdepunktet af gåtur op! Fra Laban Rata hvor du overnatter, er der en buzz som du vandre op for at komme til toppen ved solopgang. Som du er til fods op, solen bare bryder gennem skyerne, luften er kølig og kulisser 360 grader hele vejen rundt er bare belønne i 2 dage ‘klatre.

Top ting at være på vagt om:

1. Regn: Dens troperne, du går og .. det hælder! Regnfrakker er afgørende for at sikre, at du ikke er gennemblødt, især når du er højt oppe i bjergene langt fra lejren!
Sipadan Island
2. Bjergsyge: Den gode nyhed – på 4101metres, hvis du får højdesyge kan det være bare en mild hovedpine, svimmelhed, åndenød og i værste fald, kvalme. Den dårlige nyhed – * ugh * – det stadig stinker. For at forhindre dette, gå langsomt, især da du går højere. Du kan også træffe foranstaltninger som at spise masser af kulhydrater, drikker en masse vand, og opholder sig væk fra alchohol under dit overnatning op i på Laban Rata.

3. Hvorfor ikke asiater besøge det? Mount Kinabalu er det højeste bjerg i Sydøstasien. Dets en af ​​højdepunkterne i Malaysia og er virkelig helt af syne. Du har fået briterne, tyskerne, australierne, japserne .. hvor er alle de sydøstlige asiater?!