Rejseguide Sabah

Den malaysiske stat Sabah, der ligger i det nordøstlige hjørne af øen Borneo, er godt positioneret til at tilbyde en unik tropisk ø ferie smag med en forskel.

I virkeligheden …, med en meget stor forskel.

Der er mere til Sabah end den solrige tropiske vejr, smukke, hvide sandstrande, tropisk ø, klare krystalklare vand, og rige hav og livet i havet.

I modsætning til de caribiske øer eller de fleste tropiske ø ferie destinationer i verden, tilbyder Sabah en komplet vifte af aktiviteter fra eventyr og naturen til dyrelivet på toppen af en verdensklasse tropisk strand ferie.

Hvad gør Sabah, Malaysia Borneo et unikt tropisk ø ferie stedet?

I kraft af sin unikke geografiske fordel, hvor indenfor 76.115 kvadratkilometer (eller 29.388 kvadrat miles eller lidt mindre end den amerikanske stat South Carolina), kan du …

* Dase rundt i hvide uberørte og uspolerede tropiske strande
* Erobre det højeste bjerg i Sydøstasien
* Støder dyreliv i deres naturlige habitat
* Beundre den største blomst i verden
* Lå tilbage og nyde solen og vandet på international standard og luksuriøse tropiske resorts
* Værdsætter kultur af de farverige oprindelige folk
* Usleben det ud i kontrollerede eventyr ferie sites
* Brave river rapids på en white water rafting eventyr
* Være ét med naturen i verden af millioner år gamle regnskove
* Dykke ned i nogle af verdens bedste undersøiske wonderlands
* Udforske den undersøiske hule af verdens eneste paddehatformet verdensklasse dykke stedet

På toppen af det ovenstående, er rejser rundt Sabah også nemt og relativt billigere, og de lokale er hjælpsomme og venlige.
Sabah
De fleste af de tropiske vidundere i verden, fra havets dyb til bjerg høj, kan findes lige her i det solrige Sabah. Du behøver ikke at rejse langt og bredt til at smage de bedste tropiske attraktioner, så du sparer værdifuld tid og penge at bo sat i blot én tropisk ferie destination.

Du kan faktisk opleve Sun, Sea and Sand, Skov og Bjerg i mindre end en time – det vil sige, hvis du benytter en helikopter service.

Hvis du planlægger for din næste tropiske ø ferie, eller tænker på at udforske en ny og spændende tropiske ferie destination, kan du udforske Sabah personligt for at finde ud af, hvorfor det er et ideelt valg til din drøm tropiske ø ferie.