Cadiz

Cadiz, syd for Huelva-provinsen i Spanien deler samme kyststrækning, Costa de la Luz (Coast of Light), en Atlanterhavskysten, med lange strækninger med uncrowded uberørt sand. Windsurfere og para-surfere vil have hørt om Tarifa, det sydligste punkt i Cadiz regionen, der som du ville forvente, er kendt for sin konstante brise.

Inde i landet er området oversået med smukke hvide billede postkort landsbyer, som i løbet af de køligere måneder ligger i behageligt grønne bakker forfrisket af den fugtige luft bragt ind fra Atlanterhavet, i forhold til den tørrere Malaga-regionen.

Et af de mest interessante af de byer er Jerez de la Frontera, hovedstaden i sherry-regionen, og mange af de bodegaer tilbyde de besøgende en rundvisning af, hvordan sherry. Gonzalez Byass og Pedro Domecq bør være navne er kendt for dem, der sætter pris på en drink. De berømte hvide heste i Andalusien, er uddannet på den berømte rideskole, Real Escuela Andaluza de Arte Ecuestre.

Cadiz by emmer af historie, legende siger, at byen blev grundlagt af Herkules, men mere sandsynligt er det blev oprindeligt oprettet af fønikerne i 1100BC. Gennem århundreder har byen været beboet af Karthago, romerne og maurerne. Ligger på en halvø, næsten helt omgivet af hav, har Cadiz ofte været mål for angreb, primært fra den britiske med det første angreb, der kommer fra Sir Francis Drake i 1587.
Cadiz
Cadiz er et vidunderligt sted at udforske, med mange smalle gader og gyder åbning i torve og pladser fulde af liv.

Indkvartering er normalt en meget høj standard, og om du bor i et landdistrikt self catering leje i Jimena de la Frontera at prøve sherry eller en hyggelig guest house, bed and breakfast i Cadiz, har du en ferie at huske.