Benidorm

Der er mange muligheder for sightseeing i Benidorm og Costa Blanca. Denne by er en af ​​de største attraktioner i regionen. Benidorm ligger omkring 45 kilometer nord øst for Alicante. Byen er part i sommeren med en meget travl natteliv. Med 30 diskoteker og 1000 restauranter, er der masser at gøre. Der er en masse af turister fra Storbritannien og Irland her.

Attraktioner for Sightseeing i Benidorm og Costa Blanca

The Castle of Conde de Alfaz tilbyder en stor middag show, der indeholder riddere kæmper på hesteryg. Du vælger farven på ridder du ønsker at støtte under showet. Kampen byder på spyd, sværd og skjolde med riddere i rustning. Mens du ser, er en middelalderlig middag serveret. Menuen omfatter fødevarer som stegt kylling, svinekød ribben, kartofler, suppe, brød, Sangria, øl og is.

Showet er to timer lang og spiller hver fredag ​​og lørdag aften. I slutningen af ​​natten, stoppe ved diskoteket for mere natteliv. The Pit af Terrors er inkluderet i prisen. Dette indeholder en række science fiction tegn.

Benidorm Palace er et andet godt sted at tilbringe aftenen. Slottet byder en tre timers gulv show på tirsdag, torsdag, fredag ​​og lørdag aften. Dette er en fantastisk middag show. Der er en række af shows udført på slottet, herunder dans, sangere, komikere og tryllekunstnere.

I løbet af dagen er fortsat strandene blandt de største seværdigheder i Benidorm samt det meste af Costa Blanca regionen. For en mere aktiv og travl strand, besøge Playa de Poniente. Det er på en hovedvejen og får masser af trafik. For en mere afslappende sted at nyde solen, kan du besøge Playa de Levante. Denne strand er fra den slagne vej og er mere stille og rolige.

Sightseeing i Benidorm og Costa Blanca temaparker

Aqualandia Park er et populært vandland i Benidorm. Parken har vandrutschebaner og swimmingpools. Det har en langsom flod ride og dias ligesom Zig Zag og Kamikaze der er stor for ældre børn og voksne. Det Adventureland område er perfekt til små. Dette område har rutschebaner, springvand, pools og en labyrint.
Benidorm
Det Aqualandia Park er åben fra 15. maj til oktober 12 hver år. Timerne er ti i formiddag indtil fem i aften hver dag. På meget varme dage i løbet af travle rejsetider, er det bedst at få der tidligt før parken fyldes op. Børn tre og under få gratis adgang til parken.

Terra Mitica er et velkendt tema park i området. Temaet for parken er Ancient History. Parken indeholder fem Middelhavslande civilisationer og de legender og myter, der er berømt i disse civilisationer. Opskrifterne i restauranter er taget fra hver civilisation. Selv i butikkerne, vil du finde souvenirs i forbindelse med dem, herunder papyrus fra Egypten, græske statuer og parfumerede iberiske stearinlys.

Terra Mitica har over 80 shows hver dag. Parken er åben hver dag fra ti i formiddag indtil otte om aftenen. Der er så meget at se, at du ikke vil være i stand til at se det hele på én dag. Børn fire og under er optaget gratis til denne park.

Mundomar Aquatic Park er en anden populær attraktion i dette område. Det er et fantastisk sted for familier at lære om havpattedyr og deres tilpasning til vandmiljøet. Sæler og søløver udføre for folkemængderne. Parken er også hjemsted for mange delfiner, hvoraf flere er blevet født i parken. En stor koloni af mange arter af pingviner også kalder parken hjem.

Mundomar har en børns park med dias, gynger, broer, net og ramper. Der er også klatrevægge til børnene. Efter at have spillet i parken, vil børnene elske at gå inde i galleon at observere delfiner fra under vandet.