Ibiza

[sibling-pages]

Ibiza Rejseguide

Ibiza har længe været en af ​​verdens førende sommer-sun feriemål, men i de seneste år har mange besøgende (herunder mig selv) er blevet afskrækket af den snuskede ‘Ibiza afdækket’ stil omtale, at øen har modtaget. Heldigvis er det White Island nu bevæger sig væk fra denne tarvelige lads-on-ferie image, og endnu en gang påkalder en mere up-market form for turisme.

Dette er næppe overraskende, hvis du tager et øjeblik at overveje, hvad Ibiza kan tilbyde den kræsne besøgende, med fantastiske hvide strande tilbedt af de rige og berømte i årtier, uspolerede fyrreskove, hvidkalkede landsbyer, en hel række af restauranter, der tilbyder de bedste af verdens køkken, verdensberømte natteliv og nogle af de hyggeligste lokale du nogensinde vil mødes.

Ibiza er igen ved at blive ‘den’ sted at blive set, så for dem efter et stykke af rampelyset, spankulere dine ting gennem den gamle Ibiza institution Pacha, eller har en lang frokost på stranden på Jockey Club, og du er garanteret gnide skuldre med de rige og berømte.

Hvis du er på udkig efter en afslappende uge væk fra det hele, tage mit råd og gå i begyndelsen af ​​maj, vejret er perfekt, og øen er alle, men øde i forhold til vanvid af august. Du vil få smukke strande alle til jer selv, og stor tjeneste på alle restauranter.

Charterreser til trendy Ibiza

Charterreser til trendy Ibiza

Det serviceniveau er blevet væsentligt forbedret så godt, med aktiviteter såsom vandsport, ballonflyvning, mountain-biking, bådudlejning og yoga nemt at finde og well-priced. For hele rock-stjernet service, vil jeg anbefale leje en villa komplet med kok, maid og chauffør, og nogle ferievilla agenter selv tilbyder en concierge-service, hvor du kan bestille tabeller på eksklusive restauranter, få VIP-billetter til de bedste klubber eller arrangere andre tjenester såsom massører i din villa.

Hvis du planlægger din sommerferie, mener to gange før afviser ideen om Ibiza som din valgte destination … Jeg tror, ​​du vil finde jer selv som behageligt overrasket som jeg var.