Granada Mallorca Vejret

Rejseguide til Regionen Granada Spanien

Hjem til Alhambra Palace, der blev bygget af maurerne, byen Granada, hvorfra regionerne navn er afledt er en by med historisk skønhed. Alhambra dominerer byen og skal indgå som en del af ethvert besøg her. Slottet og dets haver blev bygget under reglen om Nasrid dynasti af kaliffer. De skabte deres vision om paradis på jord og dermed byggede den magiske bygning, der stadig fylder sine besøgende med ærefrygt i dag. Den melding af sten og vand, er et arkitektonisk mesterværk og giver en følelse af ro og kølighed, især i midten sommersolen.

Den gamle mauriske kvartal Albaicin, giver en fornemmelse af den mauriske indflydelse og kultur, der dominerede denne by og er et fantastisk sted at slappe af som solen går ned over Alhambra, mens du nyder et måltid eller drink i en af ​​de mange barer og restauranter.

Syd for byen, landet stiger højt op i bjergene i Sierra Nevadas, Spaniens højeste bjergkæde og hjem i vinteren til skisportssteder, da de er så tæt på Middelhavskysten og på sådan en lav breddegrad. I sommermånederne bjergene byder på mange udendørs aktiviteter og chancen for at udforske og se nogle af den natur, der lever i disse højder. Bjergene nærhed til havet, egner sig til snak, som du kan stå på ski om morgenen og svømme i Middelhavet i eftermiddag, selvom du ville være temmelig skyndte få det hele i.

[sibling-pages]

Las Alpujarras er foden til Sierra Nevadas og er hjemsted for små hvidkalkede landsbyer tendens sin produktion af kastanje og valnød træer og besætninger af geder. Skinke er en af ​​de lokale specialiteter, og dette kan købes i landsbyer markeder såsom markedet i Orgiva, den største by i regionen.
Mallorca Vejret
Længere mod syd og jorden bliver mere frugtbar, når du indtaster den Lecrin Valley, Valley of Happiness. De lander her er dækket i Lunde af citron, kan appelsiner, mandler og oliventræer og mange ferie udlejningsejendomme findes her for at nyde regioner skønhed, som har udsigt over Middelhavet.

Ankommer til kysten, Costa Tropical, er en lav stigning kystlinje, bevare meget af den skønhed, sin nabo Costa del Sol har mistet. Denne kyststrækning er ideel til mere familie orienteret ferie.