Costa Del Sol

Costa del Sol er en af Spaniens mest populære steder langs kysten og strækker sig langs Malaga provinsen.

Malaga er hovedstaden i dette område i Spaniens andalusisk region og unik for Malaga, er dens høje koncentration af historie i et lille område. Uanset retning du rejser i byen, vil du finde ruiner, kunst og historie går hundreder af år tilbage. Jeres kultur erfaring behøver ikke at ende, når solen går ned, selv om. Takket være denne Middelhavet byens pulserende natteliv, kan du få en smagsprøve på den moderne kultur også.

Karneval  i Malaga

Et vigtigt monument for at se, mens i Malaga er El Alcazaba, som var palads kongerne i det ellevte århundrede omgivet af smukke haver og springvand, der fører til en romersk amfiteater. I dag er det Provincial arkæologiske museum. Her vil du finde mange spændende udstillingsgenstande fremvisning stykker fra andre Middelhavslande kulturer og Palæolitisk gange.

Katedralen i Malaga er en vigtig milepæl i området. Det blev grundlagt af den katolske konger og tog 1528 til 1782 at bygge, selvom dets østlige tårn forbliver uafsluttet. Det er undertiden benævnt La Maquita, eller One-Armed Lady. Det er smukt, ikke desto mindre, med sin udsøgte facade og detaljerede arkitektoniske design. Den vigtigste alter er kun oplyst af det naturlige lys filtrering i gennem retro kor og kor-området siddepladser. Du vil også bemærke de smukke malerier og træskærerarbejde strukturer i hele domkirken.
Costa Del Sol
Ud over Malagas museer og kirker, er Pablo Picassos hjem i Plaza de la Merced andet must på enhver rundtur i byen. Denne berømte kunstner og billedhugger blev født i Malaga i 1881. Du kan se hans fødested hjem samt et nyt museum åbnede ikke så længe siden, hvor du kan se nogle af hans malerier.

Svarende til alle andalusiske byer, Malaga er en meget venlig by, som kommer til udtryk i deres hverdag både om dagen og om natten, især når det er tæt på en ferie. Ferie er festlige tider ofte herunder en fest ligesom Epiphany, når der er en parade, påske, når der er ceremonier i gaden, eller Flamenco Fair i løbet af sommeren. Du behøver dog ikke at vente, indtil en ferie fest for at opleve ånden i Andalusien. Langs strandpromenaden i de gamle fiskernes nabolag, vil du finde en endeløs udvalg af gode restauranter, pubber og barer samt locals synger deres flamenco sange. Den gode nyhed er, at du kan opleve alt dette i Malaga.