San Sebastian

San Sebastian i Spanien også kendt som Donostia, ligger langs en hvid sandstrand bugten mellem Urgull og Igeldo bakker. Fiskerhuse, en smart forstad og moderne bydele gør den til en af ​​de mest attraktive byer på Cantabriske kyst. The Museum of San Telmo, det Peine de los Vientos (Kam of the Winds) og Kursaal er eksempler på, hvordan byen samler moderne og traditionelle funktioner. I mellemtiden provinsen Guipuzcoa, hvoraf San Sebastián er hovedstaden, blander havet og bjergene, der tilbyder den rejsende landskab, sport og køkken, samt interessante monumenter. Baskiske køkken har en anerkendt international prestige.

Byens centrum gaderne i San Sebastian udfolde udsigt over La Concha-bugten. Monte Igeldo markerer den ene ende af det – en vidunderlig udsigtspunkt for at nyde udsigten over byen. På sine fødder er Torrepea Point, hvor “Peine de los Vientos” (“Comb of the Winds”), en skulptur af den berømte baskiske kunstner Eduardo Chillida, er installeret. Her Ondarreta strand begynder, indrammet af et haven område og af Pico del Loro. Dette var stedet valgt af dronning Maria Cristina (18. C) at bygge Miramar Palace, hendes sommerresidens. En dejlig promenade med elegante rækværk og gadelygter løber langs La Concha Beach, på hvis sand er Perla del Océano badeområde, en tidligere kongelig badehus. Stadig ser på havet, du ankommer til den gamle Casino, i dag rådhuset. På dette område, mellem havet og floden Urumea er den gamle bydel og vejen til Monte Urgull, lystbådehavnen og fiskernes distrikt. Topmødet i Urgull er domineret af La Mota Slot og en repræsentation af Sacred Heart. En sti fører dig opad, mens en anden skørter bakken og tager dig langs molen.

I den ældste del af San Sebastián, afvente kirkerne San Vicente og Santa María del Coro dig, gotisk og sidstnævnte renæssance-barok. En gammel Dominikanske kloster er i dag San Telmo Museum, hvis arkæologiske og etnografiske samlinger sammen med sine malerier, er værd et afslappet besøg. Disse travle gader fører dig til porticoed Plaza de la Constitución. Blandt sine mange altaner – nummereret og malet hvide, forråde sin oprindelse som en tyrefægterarena – står den gamle neoklassiske rådhus, omdannes til det kommunale bibliotek.
San Sebastian
La Alameda del Boulevard fører ind den romantiske by, der opstod efter de gamle mure blev revet ned. En bredden af ​​Urumea du kan skimte Victoria Eugenia Teater og María Cristina Hotel, bygget i Neoplateresque stil. Spred gennem denne rationalistiske gade mønster, kan du også besøge Plaza de Guipúzcoa, med dens haver, delstatsregeringen bygning, Koldo Mitxeleria Cultural Centre og Post og Telegrafvæsenet. Også, San Sebastian Domkirke, el Buen Pastor, bygget i neogothic stil. Igen på banken er der aristokratiske huse fra begyndelsen af ​​det 20. århundrede, der fører til María Cristina broen, den mest monumentale af dem krydser floden. Fire lamper af billedhuggeren Mariano Benlliure lys vejen til jernbanestationen, designet af Eiffel. På denne side af floden er de moderne distrikter Eguía og Gros. På Gros Beach er den moderne Kursaal struktur, designet af arkitekten Rafael Moneo.

San Sebastián er en kosmopolitisk by med en stærk baskisk karakter, som er klar i sin kulturelle begivenheder. Den “tamborrada” eller “Semana Grande”, med sin fiskerbåd regatta, fortæller os noget af den tradition, mens dens prestigefyldte film og jazz festivaler siger en hel del om sin internationale vocationAll disse er situationer, hvor det er værd at nyde byen, selvom du bliver nødt til at booke overnatning på forhånd.

En af de bedste måder at turnere sine distrikter og nærmer dets kultur er gennem køkken. Basque madlavning har internationale prestige takket være sine råvarer og dygtighed af sine kokke, som har både traditionelle og fantasifulde repertoirer. Det skal siges, at nogle af de mest berømte restauranter i Spanien er i San Sebastián. Opskrifter lavet med grøntsager, fisk og skaldyr skal altid være ledsaget af chacolí fra Guetaria / Guetariako Txakolina, med sin egen oprindelsesbetegnelse.

Provinsen Guipúzcoa opfylder de smager af enhver rejsende, der tilbyder en lang kystlinje fremragende strande og fiskerlandsbyer, mens de indre er der naturområder, hvor du kan finde vigtige historiske byer. Går langs kysten fra Frankrig til Vizcaya vil du have mulighed for at besøge det historiske centrum af Hondarribia / Fuenterrabia, erklærede en historisk-kunstnerisk monument, og at bo i sin Parador de TurismoOther byer, der kombinerer interessante monumenter med omfattende strande er Zarautz, Getaria , Deba og Mutriku.

Floder og dale fører dig ind i landet. Efter forløbet af Oria, bevare de historiske byer i Tolosa, Ordizia og Lazkao vigtige arv af monumenter. Den Urola dalen har den gamle bydel og spa på Cestona / Zestoa, de middelalderlige gader Azpeitia og helligdommen i San Ignacio de Loyola, en barok websted, der er centrum for baskiske religiøse liv. Bergara, en af ​​de mest smarteste byer i Guipúzcoa, og de dejlige huse i Elgeta udfolde langs Deba dalen.

Ud over denne rigdom af monumenter, har denne baskiske provins en naturarv, som er perfekt til at øve mange lav miljøbelastning sport. The Aitzkorri, Aralar, Aiako-Harria og Pagoeta naturparker også vise os kvaliteten af ​​deres økosystemer.