Gent

Gent, også kendt som Gent, er en utrolig populær destination i Belgien. Ordet “Gent” er faktisk den hollandske stavemåde for byen “Gent” og de to begreber bruges ofte i flæng. Gent er fyldt med spændende ting at se og gøre og rejsende vil ikke blive skuffet over de rekreative tilbud i Gent. Rejsende kan fordybe sig i den kultur og historie i Belgien ved at se de mange klostre, beguinages, kirker, slotte, historiske seværdigheder og museer strøet over hele byen Gent.

Gent var på én gang, kun overgået af Paris i form af popularitet og størrelse. I 1830’erne viste Gent de væsentlige tegn på industrialisering, som flere og flere fabrikker blev etableret i byen. Gent er en blomstrende by, en, der besidder en befolkning på godt 500.000 mennesker. Det skønnes også, at godt 30.000 mennesker rejser ind i Gent hver dag, for arbejde og sociale aktiviteter. Siden 1950 har byen gennemgået en betydelig fase af genoplivning: kanalen har bragt mange virksomheder i Gent. I øjeblikket med sit transportnetværk og mange beskæftigelsesmuligheder, fortsætter byen Gent at trives og det er hovedstaden i East Flanders, Belgien.

Steder af interesse:

Byen Gent rummer så mange ting at se i gøre. Rejsende kan få den perfekte naturskønne overblik over hele byen ved touring Belfry eller slottet Tæller i den historiske by Gent. Faktisk, fra toppen af ​​enten placering andre kendte steder er let synlige, sites, der omfatter Veerleplein, den Vleeshallen, St. Niklaas kirken, biblioteket på universitetet, Den middelalderlige havn, St. Michiels Kirke og Gent butikscenter .

I hjertet af Gent, vil rejsende også finde St. Baafs Cathedral, en historisk bygning fyldt med bibelske illustrationer. Illustrationen i St. Baafs Cathedral indeholder billeder af Adam, Eva og slangen i Edens Have, Livets Træ, den Hellige Kors, og billederne af de forskellige tællinger af Flandern vises også i Domkirken. Endvidere katedralen holder grave Flemisch Biskopper og huse fire søjler, der var en gave fra Tudors i Storbritannien. Endelig katedral besidder nogle af de mest fantastiske plet-glaskunst tænkelige.

Mens der i Gent, bør rejsende ikke gå glip af touring det femtende århundrede kanon, nu et monument, beliggende nær Vrijdagmarkt. Det Vrijdagmarkt er et torv i Gent, der tilbyder mulighed for de rejsende og indbyggere i Gent at få en smag af middelalderlig liv ved at se den eksisterende middelalderlige arkitektur.

Forslag til aktiviteter:

Mens opholder sig i Gent, er der bestemt ingen mangel på ting at gøre. Først vil rejsende ønsker at sikre, at de ser så mange af de kirker og katedraler som muligt, fordi ikke to kirker er ens, og hver kirke besidder sin egen unikke kunstværker og arkitektur, hvilket gør hver religiøs websted ser destination vanskeligere at passere op mens touring byen!

Den Sint-Baafskathedraal Katedralen blev bygget i det fjortende århundrede. Sint-Baafskathedraal i St. Bavo Plads har ingen indgangen gebyr, medmindre den rejsende er på udkig for at se “The Tilbedelse af Lammet,” en værdsat og skattet maleri af Jan van Eyck. Indgangen gebyr for at se Van Eyck arbejde er nominel, og katedralen er åben fra 8:30 til 6:00 dagligt.
Argentina
Den Gravensteen, også kendt som slottet af greverne af Flandern, ved Sint-Veerleplein 11 blev bygget af Philip af Alsace i slutningen af ​​1100-tallet. Ordet Gravensteen er faktisk hollandsk som, når ordret oversat betyder “slot af tællingerne.” Det er den allerførste sten slot bygget i Gent. Forud for Gravensteen kun trækonstruktioner eksisterede. Endelig har Gravensteen blevet restaureret til sin tidligere herlighed og en række middelalderlige skærme kan ses i slottet: tilbyder visning nydelse for hele familien.

Mad og Drikke:

Dem i humør til fisk og skaldyr kan spise på Vier tafels på Plotergracht 6. Det Vier tafels er en bar og en restaurant, der tilbyder internationale delikatesser, vin, cocktails, frisk fisk og skaldyr, salat, ris, laks, Gambas, muslinger og meget mere. Vier tafels er hædret for sin universelle køkken, så der er noget for alles smag.

‘T Keteltje på Nederkouter 1 er perfektionere spise stedet, hvis man er på udkig efter en romantisk middag mens opholder sig i Gent. Fuldt klædt tabeller og en række sæson retter gør ‘T Keteltje et af de fineste steder at spise i Belgien. Ligeledes er De Foyer Brasserie at Sint-Baafsplein 17, har til huse i det tidligere Royal Dutch Teater. The De Foyer serverer udsøgte retter som tomat crevettes, grå rejer, kylling Waterzooi, Crème brûlée, chokolade mousse, tiramisu, og tærter, blandt andre utrolige desserter.

The Chez Leotine Restaurant på Groentenmarkt # 10-11 tjener også Waterzooi, flamske oksekød gryderet, og frites. Waterzooi er en unik Belgien skål, meget gerne Cream of Chicken Soup, som har kylling, gulerødder, selleri og løg i blandingen. Efter at have dit måltid på Chez Leotine Restaurant, kan rejsende opleve, at størrelsen af ​​de portioner tilbydes der har forladt lidt at ingen plads til dessert!

Hoteller og indkvarteringssteder:

Minotel Gravensteen
Hotel Den Yzer Gent
Hotel Ibis Gent Centrum Opera
Holiday Inn Gent
Campanile Gent / Gand
Hotel Monasterium PoortAckere
Carlton
Underholdning:

Rejsende på udkig efter underholdning kan nyde nattelivet i Gent, når de stopper i Het Waterhuis aan de Bierkant. Den Het Waterhuis aan de Bierkant på Groente Markt 9 byder på et fint udvalg af øl, både gæst og sæsonbestemt. Trætte rejsende kan hvile og slappe af, da de sip på øl efter eget valg og tage i naturskønne udsigt over kanalen.

Familier kan også tage på en lille kultur, når webstedet ser på Alijnhuis, et museum placeret på Kraanlei 65, der tilbyder timers visning underholdning og nydelse. Med håndværk værelser, displays portrættere middelalderlige liv i Gent, brude artefakter og lignende beviser Alijnhuis underholdende for hele familien. Endelig er nogle spil til børn, der tilbydes på Alijnhuis.

Det Friday Market i centrum af Gent, er et udendørs marked, der giver rejsende en chance for at nyde en dag med shopping. Oliven, friske fisk, pølser, kylling, ost, frugt og grøntsager, brød, og bageri elementer tilbydes på mange af de boder på markedet. Endvidere kan rejsende købe souvenirs, tøj, møbler, træskærerarbejder, nips og en vifte af emner er solgt hver fredag. Det fredag ​​marked omgiver en af ​​de populære monumenter i Gents by pladsen: Jacob Van Artevelde, et monument til en af ​​Gent formidable politiske figurer.