Bouillon

Bouillon er en by, der ligger i provinsen Luxembourg, i den vestlige del af Belgien. En lille by og en del af Neufchateau distriktet, Bouillon har en relativt lille befolkning på lidt over 5.000 personer. Alligevel kan den lille population af byen være lidt skuffende, Bouillon er en by, der byder på masser af ting at gøre se og nyde.

Bouillon ligger meget nær den franske grænse og er omgivet af Ardennerne. Fyldt med utrolige slot strukturer, og mange historiske steder at se, byen Bouillon trækker tusindvis af turister hvert år. Byen Bouillon er også det sted, hvor Godfrey af Bouillon først til venstre for korstogene i 1095. Endvidere byen Bouillon var på én gang, under herredømme af den fransk-specifikt kong Louis XIV i 1676. Senere vil byen blive en del af Belgien i de atten århundrede.

Slotte, museer, øl bryggerier, og rekreative aktiviteter er alle let tilgængelige for gæster i Bouillon. Faktisk, hvis gæster besøger Bouillon på det rigtige tidspunkt af året kan de tage i alle de fritidsaktiviteter, der tilbydes på årsbasis i Bouillon. Byen Bouillon tilbyder en karneval hvert år i marts, en ørred Festival hvert år i april, Falconry demonstrationer mellem månederne april og august, en middelalderlig Weekend i løbet af august måned, en Craft Fair i september, og en mountainbike ekspedition i september.

Steder af interesse:

Bouillon huser en række steder af historisk interesse. Den Archeoscope er fyldt til randen med opbyggelige udstillinger: udstillinger, der vil afsløre den sande historie om Bouillon, fra den spæde start til i dag. Endvidere i Archeoscope, kan rejsende se skalamodeller af de eksisterende fæstningsværker i byen af ​​Bouillon og nabolandet Frankrig. Det Archeoscope er ofte det første sted besøgt af rejsende-den historiske undervisning, der gives placeringen klargør den rejsende til andre websted ser eventyr i byen.

Alternativt kan rejsende også ønsker at se Ducal Museum, boliger udstiller vedrørende det første korstog til nutiden. Engelsktalende, er guidede ture tilbydes på Ducal Museum, og gæsterne kan tage i den betagende sekstende og syttende århundrede arkitektur, som dette museum er berømt for. I sidste ende er de Ducal museer er en kilde til historisk udforskning som hele familien nemt kan nyde.

Selvfølgelig sjældent rejsende forlade Belgien før prøveudtagning sin verdensberømte øl eller besøger en af ​​sine bryggerier. Mens opholder sig i Bouillon, kan rejsende tour Le Marché de Nathalie, byens eneste bryggeri, et bryggeri, der brygger godt over 300 sorter af Belgien øl. De rejsende får mulighed for at prøve nogle af Belgiens fineste brygger på Le Marché de Nathalie.

Forslag til aktiviteter:

Den årlige Falconry Demonstration, der tilbydes mellem månederne april og august kaldes Ballet de Rapaces. Tilbydes tre gange dagligt, Falconry Demonstration er et frynsegode for at besøge slottet i Bouillon. De tider for Falconry Demonstration er indstillet kl 11:30, 2:00 pm og 03:30 hhv. Hvert show varer ca ½ time, kun en kort tid for rejsende at se de smukke falke og deres evner.

Alternativt mange turister oplever, at de er tiltrukket af den middelalderlige arkitektur Bouillon og sådanne rejsende kan nyde at se Chateau Fort. The Chateau Fort blev etableret i slutningen af ​​900-tallet og var tidligere ejet af Godfrey af Bouillon. De Chateau Fort huse lange, store korridorer, og mørke dank fangekældre for rejsende udforskning og den middelalderlige charme i Fort er uforglemmelig. Voksne og børn finde Chateau Fort utrolig interessant, og de guidede ture-især de natlige ture, hvor guider gå turist gennem slottet med tændte fakkel i hånden-tjene som en utrolig mindeværdig oplevelse. Chateau Fort er tilgængelig fra 10:00 til 6:00 og udgifterne til optagelse er nominel: 5,20 Euro og 3,50 Euro for børn og voksne hhv.

Mad og Drikke:

Rejsende kan nyde en fint spise oplevelse på La Vieille Ardenne på Grand Rue, en café og restaurant, der stolt tilbyder catering faciliteter til beboerne i Bouillon. La Vieille Ardenne har en udendørs veranda og rejsende kan sidde på terrassen, mens du smager en af ​​Belgiens berømte øl. Alternativt Auberge du Panaroma beliggende på Au dessus de la Ville 23 serverer et fint udvalg af franske køkken, og er åben hver dag undtagen mandag og tirsdag.

Disse rejsende på udkig efter fantastiske italienske entrees kan behage deres ganen på La Rocca, placeret på rue du Petit 19 i Bouillon. La Rocca er åben hver dag undtagen mandag og tilbyder sine gæster levende underholdning, mens de spiser. Børns menuer er tilgængelige på La Rocca og spise facilitet er handicapvenlig.

I mellemtiden vil rejsende på udkig efter en smag af belgiske køkken finde præcis, hvad de ønsker på La Baratin, som ligger på Rue des Augustins 12. Åbn hver dag i ugen, undtagen mandage og tirsdage, La Baratin tilbyder det bedste i belgisk spisning. Populære entrees blandt rejsende inkluderer frites, Flemish kål, flamsk Stew, muslinger og chips, og en dessert bestående af Belgiens berømte chokolade kan slutte ethvert måltid. Igen øl, herunder frugtagtig, aromatiseret sort fås i mange caféer og restauranter i hele Belgien.

Hoteller og indkvarteringssteder:

Logis De France Auberge D’alsace et Hotel de France
Hotel Cosy
Auberge d’Alsace Hotel de France
Hotel Panorama
Best Western Hotel La Porte de France
Hotel La Ferronniere
Hostellerie La Pommeraie
Underholdning:

Bouillon er en egnet by for de rejsende, der ønsker at deltage i udendørs genskabelser. Fra vandreture til cykling, fra kajak til mountainbike Bouillon er en førsteklasses destination for den udendørs entusiast. Rejsende kan engagere sig i motor cykling gennem Ardennerne eller rejsende kan drage fordel af kano eventyr på floden Ambleve eller på floden Ourthe, samt andre floder i Belgien. Der er en række af kajak turistguider til rådighed grundig Belgien, og de er dygtige guider klar til at hjælpe rejsende får mest ud af deres eventyr mens opholder sig i Bouillon og andre regioner i Belgien.

I mellemtiden kan de rejsende, der elsker intet mere end en god shopping udflugt virkelig nyde alle de loppemarkeder og udendørs markeder strøet overalt i Belgien landskabet. Mange tyske antikviteter kan købes på loppemarkeder og lignende, og passagererne kan blive glædeligt overrasket over de utrolige tilbud, de finder, når du shopper i Bouillon. I sidste ende udgør Bouillon appel til alle rejsende, både børn og voksne. Bouillon tilbyder underholdning og sjov for alle. Med sin rige historie, webstedet ser muligheder, fine spise valg og fritidsaktiviteter, gør Bouillon og ideelt sted at besøge eller bo i.