Munchen

München er en afslappet by med fantastisk kunst og kultur, og store øl! Gå til Den Bayerske Statsopera for en præstation, besøge museer, slappe af i parken, og nyde den lokale mad og drikke specialiteter i en bar, café eller restaurant! München er hovedstad i Bayern.

Hvad man skal gøre og se i og omkring München:

Marienplatz
Marienplatz er hjertet af München, den gotiske rådhus er Glockenspiel (mekanisk ur) iscenesætter en omfattende præstation 3 gange om dagen med næsten liv størrelse tal dyst og dans! Klatre til toppen af ​​rådhuset for udsigt over byen.

Deutsches Museum
Deutsches Museum er en af ​​de største museer af sin art og omfatter Natural Science and Technology. Museet ligger på en ø i Isar-floden og omfatter udstillinger om transport, astrologi, landbrug, glaspusteri, minedrift, trykning og mange flere!

Frauenkirche (Vor Frue Kirke)
De gotiske tårne ​​Frauenkirche er et af Münchens vartegn. Kirken kan dateres tilbage til det 15. århundrede, men blev næsten ødelagt under Anden Verdenskrig – og genopbygget efter 1945. Inde i kirken, se bag alteret ud for Jan Polack maleri af Jomfru – “The Beskyttelse Kappen” – går tilbage til 1510.

Alte Pinakothek
Alte Pinakothek er en af ​​Vesteuropas bedste kunstmuseer. Det omfatter europæiske værker fra middelalderen til slutningen af ​​den rokoko periode, herunder arbejde med Rembrandt, Rubens, Dürer, Brueghel, Giotto og Cranach. Over 800 værker er udstillet på ethvert tidspunkt, og museet er også vært for en række midlertidige udstillinger hele året.

Pinakothek der Moderne
Pinakothek der Moderne dækker kunst fra det 19. og 20. århundrede – herunder malerier, tegninger, smykker, skulptur, fotografi og arkitektdesigns. Kunstnere repræsenteret i samlingen omfatter Andy Warhol, Picasso, Leonardo da Vinci og Kandinsky.

Hofbräuhaus Beer Hall
Hofbräuhaus Beer Hall er Münchens mest berømte værtshus – drik øl her i traditionel bayersk stil. Øl serveres i liter briller, kunderne sidder på lange træbænke, lytte til den traditionelle bayerske brass band, og spise pretzels!

Olympic Stadium
I 1972 München var vært for OL. Det olympiske stadion dominerer München skyline med dens 960 meter tårn, og telt-lignende tag. The Stadium står i en 740 hektar stor park – og er næsten en by i sin egen ret. Tag elevatoren til toppen af ​​tårnet for udsigt over parken.

Nymphenburg Palace
Nymphenburg Palace var sommerresidens for de bayerske konger, og ligger i en smuk park med søer, kanaler, og charmerende badesteder pavilloner. Du kan besøge rokoko Riddersalen, og Marstallmuseum indeholder de kongelige kareter, og der er også en Porcelain Museum.
München
Hellabrunn Zoo
Hellabrunn Zoo er en enorm park området syd for München med over 5000 dyr. Den zoologiske have har specialiseret sig i avl sjældne dyr. Dyr vandre rundt i deres naturlige habitat. Den zoologiske have kan nås med bus fra byens centrum.

Neuschwanstein Castle
Neuschwanstein ligger i landskabet udenfor München – men er et besøg værd. Eventyret stil slot blev bygget af kong Ludwig i det 19. århundrede, og gav inspiration til Disneys Askepots Palace. Du kan tage en kort rundvisning på slottet – besøger 15 af værelserne – se ud for træ-udskæringer i kongens soveværelse, der fandt 4 1/2 år at fuldføre!