Malawi

Malawi

Der er en række selskaber i Malawi, der arrangere ture og / eller safarier for rejsende. De tilbyder tjenester fra simpel indkvartering booking til fuld længde, skræddersyede guidede ture. Deres kendskab til Malawi er fremragende, og de vil være i stand til at foreslå ruter som passer til alle ønsker, krav og budgetter. De kan ses her.

Malawi Rejseguide

Malawi Rejseguide

De fleste besøgende til Malawi ankommer i Lilongwe, der er bekvemt centralt beliggende. Herfra er det muligt at gå i gang med et kredsløb mod nord eller et kredsløb mod syd. Både nord og syd for Lilongwe ruter vil prøve de mange forskellige Landskab, Wildlife, Lake og kulturelle seværdigheder, som landet byder på, og kan dækkes i 7 dage, men 10 dage ikke vil være urimelig.

Hel-lande ruter er også let sættes sammen, enten kombinere udvalgte højdepunkter i både nord og syd (muligt i 10 dage), eller som dækker størstedelen af ​​hvad begge områder har at tilbyde (14 dage). Heldigvis afstande er aldrig så stor, og med Malawis konstant skiftende landskab, er de ture del af attraktionen. Det er også blevet meget lettere at arrangere Air Charter mellem de vigtigste steder af interesse – og til omkostninger, der er sammenlignelige med dem, for jorden overførsler.

Kurs mod nord

Kurs mod nord fra Lilongwe, Ntchisi tilbyder en øjeblikkelig flugt til rolige højtliggende skove og er undervejs til vilde natur Nkhotakota Wildlife Reserve. De skovklædte Viphya Highlands derefter danne ryggen på land. Længere nede i North Malawi, er landets tredje vigtigste by, Mzuzu, som fører via Rumphi til eventyrland i Nyika Plateau National Park og til Vwaza Wildlife Reserve. Begge er fremragende spil-visning steder og Nyika Plateau er Malawi på sit mest naturskønne. Mod øst, den berømte Livingstonia Mission og den historiske by Karonga bringe dig til Lake Malawi. Steder at bo på sin shore på tilbagevenden til Lilongwe omfatte den dejlige Sangilo halvøen, den travle Nkhata Bay og de smukke strande i Chintheche. Over søen mod øst er der den magiske ø Likoma og den fortryllende Mozambique shore. Når tilbage til Central Malawi, den historiske Nkhotakota og charmerende Senga Bay bringe dig inden for en kort køretur fra Lilongwe.

Ntchisi Forest Reserve: smukke uspolerede skovklædte bakker med overnatning nu omdannet til Ntchisi Forest Lodge.

Nkhotakota Wildlife Reserve: vilde natur Rift Valley escarpment, men også indeholder store pattedyr befolkninger. Indkvartering som ved to nye internationale standard lodges: Bua River Lodge (åbnet 2010) og Tongole Wilderness Lodge (åbning 2011).

Viphya Highlands: en naturskøn skovklædte plateau. God mid-market indkvartering på Luwawa Forest Lodge med en vægt på aktiviteter – også velegnet til en afslappet skov escape.

Nyika National Park: enestående landskabelig skønhed af rullende plateau, plus dyreliv safarier. Andre aktiviteter omfatter mountain biking, trekking og fiskeri. Høj kvalitet indkvartering tilbydes på Chelinda Camp og Chelinda Lodge.

Vwaza Marsh Wildlife Reserve: supplerende lavland naturområde. Spil visning af 4×4 og til fods. I øjeblikket kan opholdt sig i kun som en del af et mobilt safari køre ved en turné virksomhed.

Lakeshore & Islands: masser af sø-baserede aktiviteter, eller blot slappe af på en smuk strand. Et valg af bolig er tilvejebragt ved Chintheche af Chintheche Inn, Makuzi Beach Lodge eller The Beach House. Nkhata Bay har en god mid-market indkvartering: Njaya Lodge and Safari Cottage. Længere mod nord er Sangilo Sanctuary, en ægte perle. På tværs af søen på Likoma Island er luksuriøse Kaya Mawa og på Mozambique shore er Nkwichi Lodge i den uspolerede Manda Wilderness og Mbuna Bay Retreat, lidt længere sydpå. Vender tilbage syd på den vestlige bred, Ngala Beach Lodge, lige nord for Dwangwa, er for nylig blevet opgraderet under nye ejere, og Nkhotakota Safari Lodge er på stranden, men også giver adgang til Nkhotakota Wildlife Reserve. Tilbage tættere på Lilongwe, Senga Bay har valget af den traditionelle koloniale Sunbird Livingstonia Beach eller Safari Beach Lodge, der ligger i en skov reserve og med nogle unikke dyreliv visning muligheder.

Udgiftsområde Syd

Tekst syd fra Lilongwe, er højlandet snart stødt på Dedza, som har den ekstra attraktioner sin berømte keramik og nærliggende Chongoni Rock Art, en World Heritage Site. Fortsætter ind i South Malawi, Blantyre er landets største by, med historiske monumenter og en bred vifte af attraktioner tæt ved. Syd for Blantyre, Lower Shire dalen er hjemsted for ikke mindre end tre nationalparker og naturreservater, som alle nu vendt tilbage til fordums storhedstid. Øst for Blantrye, er den storslåede Mount Mulanje og de smukke Thyolo teplantager det overser. Begyndelsen tilbagevenden nord, den gamle hovedstad byen Zomba og den berømte udsigt fra Zomba Plateau er en kort køretur væk. Lidt længere fremme er Liwonde National Park, Malawi mest populære og bedst etablerede game park. Lake Malawi er nået i første omgang på en strimmel kendt som “sydlige lakeshore”, hvor du vil blive forkælet for valg af bolig. Derfra er det en kort køretur til Cape Maclear / Lake Malawi National Park og dens vifte af attraktioner. Tilbage i Central Malawi, er Senga Bay nås via interessant Mua Mission, og så er det en kort tilbagevenden til Lilongwe.

Dzalanyama Forest Reserve: Kun en kort afstand fra Lilongwe, tilbyder den perfekte start (eller afslutning) til et Malawi rejse, med omgivelser endemiske træer, fugle og sommerfugle.

Dedza Område: den berømte Dedza Keramik, er den største håndlavede keramik i det sydlige Afrika, er en stor attraktion, men sin indstilling, som base for Dedza bjerg er også en uafgjort. I nærheden ligger Chongoni Rock Art område er nu en World Heritage Site. Overnatning er tilvejebragt ved Dedza Pottery Lodge.

Omkring Blantyre: de Satemwa Tea Estates at Thyolo er smuk, med fantastisk udsigt over til Mulanje og Lower Shire Valley. Der er også den ekstra attraktion af opholder sig på en arbejdende te ejendom i charmerende koloniale lederes bungalows. Spil Haven er et imponerende private game reserve. For klatrere / vandrere, er Mount Mulanje et must, men indkvartering er grundlæggende og ture er bedst indrettet med en lokal tour selskab eller InfoMulanje.

Sænk Shire Valley: syd for Blantyre, er dette tidligere overset område nu ved at blive langt mere tilgængelige. Der er ikke mindre end tre beskyttede områder, som alle er nu ved at blive re-udviklet. Indkvartering er tilgængelig på Fishermans Rest i kanten af ​​Thyolo Escarpment, med udsigt over Lower Shire dalen lige syd for Blantyre. I Majete Wildlife Reserve, giver Thawale Camp og EF Campsite en luksus eget bush telte og campingpladser henholdsvis mens en yderst luksuriøs ny lodge, Mkulumadzi, som drives af Robin Pope Safaris, åbner i 2011. Nyala Lodge har taget imod internationale gæster til Lengwe National Park i et par år nu. Længere mod syd Chibembere Camp har en sovesal lige uden Mwabvi Wildlife Reserve, mens inde i Reserve, Migudu Campingplads giver teltpladser og den nye Njati Lodge tilbyder selvforplejning eller fuldt catered eget hytter.

Zomba Plateau: fabelagtig visninger og skov aktiviteter, herunder vandreture, trekking og mountainbiking. The Sunbird Ku Chawe sidder ret på kanten af ​​plateauet, der tilbyder upmarket indkvartering og betagende udsigt.

Liwonde National Park: Malawi bedste park for vildt, med safarier på tilbud med båd, 4×4 eller til fods. Mvuu Lodge & Camp tilbyde op-og mid-market indkvartering ved siden af ​​floden Shire.

Lakeshore: på den sydlige / Mangochi Lakeshore ligge The Makokola Retreat and Sunbird Nkopola Lodge. På Cape Maclear / Lake Malawi National Park, er der et valg af Mumbo og Domwe Island lejre, Danforth Yachting guest house & katamaran, den fransk-påvirket Cape Mac Lodge eller ferieønsker Pumulani, Robin Pope Safaris. Lidt længere mod nord ved Senga Bay er valget af den traditionelle koloniale Sunbird Livingstonia Beach eller Safari Beach Lodge, der ligger i en skov reserve og med nogle unikke dyreliv visning muligheder.

Hver af Malawis regioner, og landet som helhed, kan tilbyde ruter på modeindustrien og mid-market niveauer. De kan lempes eller fyldt med en række forskellige aktiviteter. Der er også masser af specialiserede nicheaktiviteter / ture, som kan taget hensyn til, herunder: cykling, dykning, øko-turisme, trekking, fuglekikkeri, bryllupper og bryllupsrejser, og mange flere. Det er også nu helt ligetil at kombinere dele af Malawi med sine naboer. Malawi & Zambia er en mangeårig kombination, især udnytte Lilongwe nærhed til South Luangwa. Malawi & Tanzania og Malawi & Mozambique er nu også muligt, ved hjælp luft chartre.