Congo

Den Demokratiske Republik Congo er fortsat et af de farligste steder at rejse i Afrika, hvor vold, vanrøgt og korruption har forladt landet tydeligt beskadiget. Bekæmpelse brød ud i gaderne i Kinshasa i marts i år, og situationen er stadig ustabil trods den umiddelbare trussel om vold beroligende ned.

Rejser udenfor Kinshasa er svært og farligt med sikkerhed, især i den nordlige og nemt, at være ustabil. Enhver rejsende modig nok til at rejse til Congo bør være yderst forsigtige, undgå den nordlige Kivu-distriktet, som er baggrunden for væbnet konflikt mellem regeringstropper og hæren oprørere, skarer undgå og holde et vågent øje med de lokale medier.

Hvordan og hvor man kan nyde Gorilla Safari i Afrika

Gorillaer er truet primatarter i verden med den resterende bor i Afrika og lande Uganda, Rwanda og Den Demokratiske Republik Congo.

Kendt for at være de største levende primater på Jorden, gorillaer er tre slags: 1) Eastern Lowland Gorillas, der bor i Den Demokratiske Republik Congo; 2) Western Lowland Gorillas, der lever kun i Vestafrika og: 3) bjerggorillaer, som kun findes i Uganda, Rwanda og Den Demokratiske Republik Congo.

Opført som en af ​​de øverste 10 truede / truede arter, der kun 655 arter tilbage. Der er ca 355 gorillaer i vulkanen og Virunga bjerge af Rwanda og Congo og en anden særskilt gruppe af 300 i Ugandas Bwindi Impenetrable Forest. Der er ingen bjerggorillaer bor uden for deres oprindelige bjerg skov hjem. Gorillaer er beskyttet af international lov. Fange eller dræbe gorillaer og andre truede arter er ulovligt.

I modsætning til chimpanser lever Gorillas i grupper / familier uden territoriale grænser, men med familiens rækkevidde 2 til 15 kvadrat miles. Hunnerne afgøre, hvem de vil tillade ind i deres familie. Hvis en gorilla ønsker at slutte sig til en anden gruppe, og hunnerne vil ikke have hende i, vil de ridse hende i ansigtet og holde hende ud. Hvis en kvinde ønsker at forlade en gruppe til at finde en mandlig hun kan lide bedre, men de andre hunner som hende meget, de vil gribe hende ved benene og ikke tillade hende at forlade.

Kvindelige gorillaer vejer omkring 350 pounds og voksne mandlige gorillaer kan veje omkring 700 pounds. Voksne gorillaer kan være syv meter høje med en arm spændvidde på 8 fod.

Gorillaer lever af 58 forskellige typer af plantearter, herunder stilke, rødder, blade, blomster, tidsler, bregner, træ og bambusskud. Gallium vinstokke, frugter og selleri er deres livretter. Gorillaer har meget større tænder i ryggen af ​​deres mund end mennesker gør, så de kan male løv, bark og bambus.

Gorillaer som menneske er nysgerrige, kan de være keder sig, fed, irriteret, har glæde, ophidset, bange, kan bekymre, vise hengivenhed, være tankevækkende og de kan være fjendtlig. Gorillaer kan lide at studere folk til at se, om de er venlige.

Gorillaer kommunikere med mave rumbling hvilket betyder at de er tilfredse, en gris grynt af barske staccato grynt anvendes, når disciplinering eller klager. Et brøl eller skrig gives, når en gorilla er truet. Et højt hoot eller brøl gives, når silverbacks interagerer. Dette gøres ved brystet slå og prygle af træer. Når gorillaer er bange for at de sende et stærkt lugt fra deres kirtler.

Efter at have udholdt årtiers borgerkrig i Central-og Østafrika, er gorillaer konfronteret med de ødelæggende konsekvenser af øget tab af levesteder, krybskytteri for bush kød handel og spredning af farlige sygdomme som Ebola. “Disse dyr er truet” derfor gøre en tur til disse lande for at få et kig på de få tilbageværende primat giganter, før de går tabt. Tilbring lidt tid med dem, de er ærefrygtindgydende.

Gorilla sporing aktiviteten.

På denne dag, du i morgen vågne op til en morgenmad og derefter overføre til parken hovedkvarter for briefing før du modregne på 9:00 igennem sporene for at søge efter de ydmyge giganter. Du er nødt til at gå med madpakke som den tid det tager at før de møder de store aber er un forudsigelig. Men den tid svinger mellem 2-9 timer afhængig af bevægelsen af ​​gigantiske primater (Gorillaer). Aktiviteten er træls, det indebærer gåture langs stejle bakkede spor dog støder disse store pårørende til mand sletter alle de fattige erindringer / strabadser du gik igennem i forsøget på at finde dem. De er awesome!

Så er der også myg og meget andet, som du for eksempel kan læse om her!