Zambia

Zambia (tidligere Nordrhodesia) er et land i Afrika. Mod nord grænser Zambia op til Demokratiske Republik Congo og Tanzania, mod øst til Malawi og Mozambique, mod syd til Zimbabwe, Botswana og Namibia og mod vest til Angola. Administrativt er Zambia opdelt i ni provinser (Luapula, Nordlige, Østlige, Lusaka, Sydlige, Vestlige, Nordvestlige, Kobberbæltet og Centrale), der igen er opdelt i tilsammen 61 distrikter. Zambia har sit navn fra floden Zambezi, der afgrænser landet mod syd.

Rejseguide til oplev Zambia Wilderness Safari

For så vidt angår afrikansk safari go, Zambia er den, der holder sin hemmelighed i mange år og stadig holder nogle selvom det allerede er begyndt at tage sin krone for afrikanske safari bedste destinationer.

Zambia vildmark safari er absolut et ukendt rige sammenlignet med mere traditionelle nationalparker, dyreliv helligdomme og vildtreservater. Men det stadig ikke modbevise det faktum, at på et eller andet sats, ørkenen safaris at Zambia besidder kan være klassificeret som top kaliber og kan endda være lig de kvaliteter af andre mere besøgte hot afrikansk safari picks.

For at spare dig fra vaskning i magasiner, bøger og online, har vi allerede indsamlet information om nogle af de præmierettigheder vildmark safaris, jagtreservater og nationalparker i landet. Læs venligst videre …

Mosi-oa-Tunya National Park

På trods af sin vanskelige at udtale navn, Mosi-oa-Tunya stadig har noget usædvanlige at skrige for, den mægtige Victoria Falls. Denne syn er sandsynligvis grunden til, at parken er navngivet som sådan, som, hvis bogstaveligt oversat vi kan nå frem til betydningen af ​​”den røg, der tordner”.

Og navnet virkelig siger sandheden. Det tordner groft at lyden langs er nok til at gøre dig stå awestruck og hvis du får nærmere, kan du føle den voldelige rushing vand.

Parken huser også nogle af de resterende næsehorn, der heldigvis undsluppet udryddelse. Og hvis vildmark bliver gunstige for dig, kan du også fange nogle glimt af bavian, impala, giraf, eland og sables.

Lochinvar National Park

Fugleparadiset Zambia. Æren af ​​at være en fugl paradis gives til Lochinvar da omkring 400 plus fuglearter lever i her. De store spil dog er knappe som kun er begrænset til visse flokke af bøfler, flodheste, plettede hyæne, leopard, zebraer og gnuer.

Kafue National Park

Den største af alle vildmarksparker i Zambia, Kafue sygeplejersker den tætteste bestand af vilde dyr i alle Zambia. Tusindvis af rød lechwe, endeløs hamstre af antiloper, sable, waterbuck, Puka, roan, oribi, hartebeest, og utal af rovdyr at nævne nogle få. Faktisk er det eneste dyr, der kan du ikke se på hende zebraer.

Syd-og North Luangwa National Park

Hvordan ville man beskrive Luangwa Park? Det er simpelthen den største vildtreservat i verden, da det huser en biodiversitet, som er second to none med et strejf af isolation og uforfalsket vildmark, hvilket gør det næsten uden sammenligning. Bliver uspoleret af rejsende undtagen kun for lokalbefolkningen og nogle heldige udenlandske rejsende, denne park er virkelig et syn for skabelse i sin vorden.

Særlige destinationer: