Østafrika

[child-pages]

Rejseguide til Øst Afrika; Kenya & Tanzania

Tur til Kenya er en del af Eurasian Tours and Safaris, en rejsearrangør tilbyder safari tur booking og hotel booking i Kenya. Højre-Travel tilbyder ture til de byer, dyreliv destinationer, eventyr destinationer, Tanzania Tours, strand destinationer i Kenya. Du kan bestille dyreliv feriesteder, badebyer, luksushoteller og hoteller i kenyanske byer på turné til Kenya. Rejs til nationalparker og naturskønne områder i Kenya i Østafrika og få en uforglemmelig ferie med tour til Kenya. Rejser i Kenya på dette tidspunkt er generelt ikke et problem som vejene er gode og byger af regn er korte.

Entusiastisk at bringe dig alle de oplysninger du har brug for, når de planlægger eller ser frem til din ferie eller ferie i Tanzania, Kenya Tanzania tur. Kenya Tours, Kenya Travel, Kenya Holiday, Kenya Ferie, Safari Tours i Kenya, Game Safari tour, Afrika tour, familie tur, adventure tour, Kenya & Tanzania Tour, Rejse til Kenya, Trip til Kenya, Ferie til Kenya

Tur til Kenya tilbyder Tanzania Wildlife Safari, Online Booking for Tours til Kenya Afrika, Kenya Safari Tour, Hoteller i Kenya, Tour til Kenya Afrika,

Discount feriepakker for dem, hvis næste ferie destination er Kenya. Kenya Safari pakkerejser til discountpriser. Hvis du er på udkig efter en stor ferie pakke. Kenya Safariferie, herunder Kenya campingsafaris, Kenya lodgesafaris til Maasai Mara, safaris fra Mombasa og Tanzania Rejsetips.

Ønsker du at nyde din ferie i Kenya? Kom på safari med os i østafrikanske lande, Kenya, Tanzania. Vi specialiserer os i brugerdefinerede Wildlife Safaris og ture i Kenya og Tanzania. Vi specialiserer os i brugerdefinerede dyreliv Tours and Safaris, billeje, hotel bookinger og meget mere.
Kenyas Safarier er blandt de mest spændende eventyr i hele verden. Langt dyreliv, de mange solbeskinnede strande, smukke ø Mombasa, Malindi, Lamu og Zanzibar. Vi tilbyder forskellige pakker på kysten, i luksushoteller, Game Safari tour, Afrika tour, familie tur, adventure tour. Kenya Safaris har vist sig at være en meget populær synonym i turistsektoren. Følgende er nogle af højdepunkterne i rejser til Kenya.

Guidet Safari Kenya
9 Day Classic Kenya Tour
Nairobi, Amboseli, Lake Nakuru, Maasai Mara
10 dages Kenya Jumbo Tour
Nairobi, Aberdare, Samburu, Lake Naivasha, Masai Mara
11 Day Kenya Finest Tour
Nairobi, Amboseli, Samburu, Masai Mara
Guidet Safari Kenya & Tanzania
14 Dag Kenya & Tanzania Panorama Tour
Nairobi, Masai Mara, Lake Nakuru, Amboseli, Ngorongoro, Serengeti, Lake Manyara
Guidet Safari Tanzania
9 Day Best of Tanzania Tour
Nairobi, Ngorongoro, Serengeti, Lake Manyara
10 dages Tanzania Classic Tour
Nairobi, Ngorongoro-krateret, Serengeti, Lake Manyara, Tarangire
Mens der i Kenya Travel Upcountry til de forskellige øjekast ser eventyr, hvor du vil få en chance for at turnere adskillige nationalparker og visning Kenyas store dyreliv og rige kulturelle levevis. Lær om de forskellige befolkningsgrupper, deres kultur og traditioner. Blandt de vilde dyr du vil se i et sådant land tour drev omfatter løver, elefanter, geparder, gnuer, tigre, bøfler, zebraer, giraffer – listen er uendelig!