Mozambique

Mozambique ferie på Azura på Benguerra Island vil om kort tid blevet et velkendt destination og Hotel, selvom Azura er i virkeligheden mere en luksus eco boutique lodge end et hotel. Det åbnede sine døre i den sidste del af 2007, og til en vis grad er det stadig arbejde i gang, men den har straks fangede mennesker på udkig efter en romantisk strand flugt eller en beach front ferie på et Mozambique Island i Det Indiske Ocean .

Klima i Mozambique

Det dominerende klima i Mozambique er savanneklimaet hvor vejret i Mozambique er med en fugtig og tør årstid. I regntiden falder der fra november til april 80% af den årlige nedbør. Der falder 700 og 1.500 mm regn årligt. Mens temperaturen i regntiden er hed, er tørtiden betydeligt køligere om natten. Hele året ligger dagstemperaturen i Mozambique imellem 25 og 30 °C.

Azura

Azura i Mozambique er en helt ny tilføjelse til hvad er et stigende antal hytter og hoteller i den fantastisk smukke Bazaruto Archipelago i det sydlige Mozambique.

Det består af 3 luksusvillaer, 11 uendelighed villaer og en Presidential Villa med privat springet eller infinity pool. De er ekstremt rummelige og designet med en kombination af traditionel Mozambique møbler og ultra moderne chic, og effekten er opsigtsvækkende. Speechless er et ord, der allerede bruges til at beskrive den bolig, hver med sin egen butler, der er der udelukkende for at lefle for din hver indfald.

Hver villa har en beach front cabana stil roundel til læ fra varmen fra solen, og er velforsynet med comfy trinde puder. De enorme senge er meget komfortabel og udenfor brusere en stor påmindelse om, hvor fantastisk liv i troperne kan være, især når venner hjemme i Europa er enten gennemblødt og kulde eller under flere meter sne, mens du står under stjernerne i den åbne luft nyder et brusebad.

Azura luksus lodge er en reel beliggenhed ved stranden, og udsigt over Det Indiske Ocean fra de offentlige områder på Lodge vil tage din åndedrag væk, med den brændende blå i Det Indiske Ocean i kontrast til den dejlige strand.

Hvad dette siger i virkeligheden er, at der bare helt idyllisk absolut uforstyrret udsigt overalt, man ser med hvid sandstrand, som bare synes at strække for miles i begge retninger, og er altid tom. Vandet er varmt og helt klar, men når tidevandet går ud, er du nødt til at gå meget langt, hvis du ønsker at svømme, men det gør for stor opdagelse.

Som man kunne forvente i et langt væk isoleret stedet ligesom Benguerra meget af hotellet er åben for de kølige briser, og denne form for design med de seje moderne bomuldsstoffer, der anvendes i møbler oser kvalitet allieret til afslapning.

Fødevarer på Azura er også af meget høj kvalitet, især når du huske det hele skal bringes fra fastlandet, selv om der naturligvis den fremragende fisk kom fra det nærliggende ocean. Der er en masse af fisk på menuen, og du vil være i stand til at spise på stranden, og gå ikke glip af seafood buffet tilberedes over åben ild. Der er en kød mulighed, og i virkeligheden, vil du få temmelig godt, hvad du har lyst til med en god vinkort samt.

Den Azura er stærkt involveret i et udviklingsprogram, hvor de skal bidrage til at forbedre livet for den lokale befolkning. De er uddannelse locals i en række forskellige måder, og dette princip for at hjælpe det lokale samfund, selv som en gæst, fordi du giver folk mulighed for at deltage i programmet, gør det hele ser så meget mere værd.

Du kan få adgang Benguerra Island via den internationale lufthavn i Vilanculos, og det er derefter ti minutter med fly og 30 minutter med båd.

De normale aktiviteter, som du ville forvente er til rådighed, og som du kan forestille dig snorkling, dykning og fiskeri er populære favoritter, men mange gæster er tilfredse med at sidde, læse, gå på øde hvide sandstrand, og måske svømme med delfiner, der besøger på lejligheder.

Du kan bare foretrækker at ligge rundt på dine dæk, har din butler tjene te, eller køle af i din egen springet pool. Bare nyde den fred og total afslapning, der gør Mozambique ferie på Benguarra Island på Azura unik.

Populære destinationer i Mozambique er: