Namibia

Namibia er et stort set tørt land skarp tilhugne skønhed. De mest levende billeder er dem af en haunting Technicolor landskab af hvirvlende appelsin klitter, flimrende fatamorganaer og forræderiske støv djævle. Den tilsyneladende øde er vildledende og plante-og dyreliv, og selv mennesket har tilpasset til dette miljø. Landet er designet næsten specielt med den aktive og eventyrlystne i tankerne. Tidløst ørkener, tornebusk savanne, øde vind hærgede kyster, majestætiske kløfter og solbeskinnede saltpans er dusøren, der venter den rejsende.

Namibia top draw er Etosha National Park, bedømt som en af ​​Afrikas fineste spil helligdomme. Den Fugleopdræt oplevelse i landet er virkelig overlegen. Rækken af ​​aktiviteter, du kan forkæle i den uovertruffen fysiske miljø er virkelig imponerende. Ballooning over ørkenen, skydiving over land og hav, paragliding, whitewater rafting og sand skiløb langs kystklitter er gode aktiviteter for startere. Flere sjove spil at vælge fra bl.a. rapelling – det mest spektakulære af rock sport, kyst-og ferskvand lystfiskeri, ørken kamel ridning, dykning, 4×4 ørken kører, vandreture og bjergbestigning.

Namibia har fire forskellige geografiske regioner. I nord er Etosha Pan, et stort område for dyreliv og hjerte af Etosha National Park. Den slanke Caprivi Strip er indlejret mellem Zambia og Botswana og er en våd skovområde velsignet med et par floder. Langs kysten er Namib Ørkenen, der i en alder af 80 millioner år gammel, siges at være verdens ældste ørken. På kysten, møder isnende kulde Atlanterhavet den brændende afrikanske ørken, hvilket resulterer i tætte tåge. Den godt vandes central plateau løber nord til syd, og bærer forrevne bjerge, storslåede kløfter, klippeskær og ekspansiv sletter.

Namibia, halvanden gange på størrelse med Frankrig, er meget tyndt befolket og bærer kun 1,8 millioner sjæle. Folk er så enestående som den jord, de bor på. Det mest spændende er San, ellers kendt som buskmænd. Disse mest hårdføre af mennesker har en meget avanceret viden om deres miljø. Det er en fantastisk ting, hvor godt de er tilpasset til deres vanskelige habitat. Bare pause og mener, at disse er de eneste mennesker i verden, der bor sammen med nogen permanent adgang til vand. I Kalahari-ørkenen, en af ​​deres bopæl, er overfladevand ikke at blive fundet. Knolde, meloner og andre vandførende anlæg samt underjordiske tår brønde levere deres vandbehov.

Safari rejser til Namibia i afrika

I Namibia i dag, Bushmen antal omkring 50.000. Historikere anslår, at de har levet, for det meste som jægere og samlere, for mindst 25.000 år i disse dele af verden. Bushmen taler i en besynderlig klik sprog og er meget begavet i kunst for historiefortælling, mimik og dans. Namibia er andre mennesker, som er naturligt hjemmehørende til kontinentet, er for det meste af bantu oprindelse. De menes at være ankommet fra Vestafrika fra omkring 2.400 år siden. De afrikanske grupper indbefatter Owambo, Kavango, Caprivians, Herero, Himba, Damara, Nama og tswana.

Afrikanerne til side, andre grupper udgør omkring 15% af befolkningen, og har spillet en vigtig rolle i fremkomsten af ​​den moderne nation. White Namibians beløb til ca 120,00 og er hovedsagelig af tysk og afrikaaner arv. Tyskerne ankom i et betydeligt antal efter 1884, da Bismarck erklærede landet en tysk protektorat. Afrikaanerne, hvide farmere af hollandsk oprindelse, flyttede nordpå fra deres Cape bosættelser, især efter den hollandske Kapkolonien blev afstået til englænderne i 1806. Dette stærkt uafhængige folk, hvis forfædre havde boet i Cape fra 1652 harmedes britisk kontrol.

To andre forskellige grupper fuldender spektrum af Namibias mennesker – Basters og Kulørt. Farvet i Namibia og det sydlige Afrika refererer til folk af blandet race arv, sort-hvid for eksempel. De har en særskilt identitet og kultur. Dette giver mening i betragtning af, at Namibia blev kørt af Sydafrika efter Første Verdenskrig. Selv i pre-apartheid Sydafrika, var raceopdelingerne en kunst. De Afrikaans-talende Basters, nedstammede fra Hottentot kvinder og hollandske bosættere i Kap. Fremmedgjort fra både hvide og sorte samfund, de vandrede nordpå endelig grundlagde deres egen by Rehoboth, i 1871. Baster er faktisk stammer fra “svin”, men det er ikke nedsættende, og Basters er faktisk stolt af det.

Namibia er golde og unwelcoming kyster tjente som en naturlig hindring for ambitioner europæiske opdagelsesrejsende. Det var indtil 1884, da den tyske købmand Adolf Luderitz etableret en permanent løsning mellem Namib Desert og Atlanterhavskysten, der bagefter tog hans navn. Bismarck senere erklæret det område, som Namibia en tysk koloni og kaldte det Südwestafrika eller South West Africa. Da tyske bosættere flyttede ind i det indre, konflikt var uundgåelig med arvinger i landet.

Namibia piger

Den tyske besættelse var en særlig ulykkelig oplevelse for Herero. Den Herero harmedes tyskernes barske og racistiske styre og effekten af ​​indgreb i den pågældendes lander på deres levebrød og levevis. På den første dag i året 1904, førte Herero af Chief Samuel Maharero, steg pludselig og uventet i våben mod deres koloniale overherrer. Den Nama tilsluttet sig oprøret og myndighederne har ikke genvinde kontrol, selv efter seks måneder med at forsøge. Over 100 tyske bosættere og soldater døde i opstanden. Historikere nu overveje begivenheder, der fulgte at udgøre det første folkedrab i det tyvende århundrede.

Generalløjtnant Lothar von Trotha var møbleret med et kontingent på 14.000 soldater og har til opgave at sætte ned oprør. Guvernøren almindelige af området blev derefter Rudolph Göring-fader Herman Göring, Hitlers højre hånd mand. Lothar von Trotha var en generation forud for sin tid og sin slags tænkning var at blive regeringens politik under Det Tredje Rige. Han mente, at Herero skal tilintetgøres som et folk, og han gjorde ikke krympe ved drab på kvinder eller børn. I slutningen af ​​det hele, var 100.000 Nama og Herero dræbt. De overlevende blev gennet i koncentrationslejre, hvor uudsigelige ting skete. Den Herero klaret sig meget dårligt og 80% af hendes folk omkom. Befolkningen på Nama faldet med 35-50%.

Windhoek, hovedstaden på 165.000 mennesker er den eneste sande by i landet. For dem, der rejser til mere fjerntliggende regioner, er det her, du afvikle praktiske spørgsmål. De positive aspekter af den tyske periode kan ses i den charmerende stil af ældre bygninger i byen. Steder af interesse i byen omfatter State Museum, Statens Arkiver og Namibia Crafts Centre. Dan Viljoen Game Park ligger 24 km vest for Windhoek på de bløde bakker i Khoma Hochland. I denne udvej du finde strudse, bavianer, zebraer og over 200 arter af fugle. Den Waterburg Plateau Park, der ligger 230 km fra Windhoek er populær blandt weekenders. Denne omfattende bjerg vildmark er hjemsted for gepard, leopard, kudu, giraf, og hvide næsehorn.

Etosha National Park er, hvad bringer dyreliv elskere til Namibia. Parken er sammenlignelig i størrelse og mangfoldighed af arter med de bedste i Afrika. Den usædvanlige terræn i Etosha holder savanna græsarealer, tæt børste og skov. Men det er Etosha Pan, en depression, der til tider holder vand og dækker 5.000 kvadratkilometer, der er hjertet af parken. De flerårige fjedre omkring pan, tiltrækker mange fugle og landdyr i de tørre vintermåneder. Virkningen af ​​denne baggrund er magiske og nogle af de bedste dyreliv fotografierne er taget her.

Der er 144 pattedyr i parken og elefanter er særligt rigelige. Nogle andre interessante dyreliv her inkluderer giraf, leopard, gepard, sjakal, blå gnuer, gemsbok og sorte næsehorn. Fugleopdræt er stor på Etosha og over 300 fuglearter er blevet registreret. Du vil få mest værdi ved at tilbringe mindst tre dage her. Der er fremragende indkvartering faciliteter på de tre øvrige lejre Namutoni, Halali og Okaukuejo. Det bedste tidspunkt at se dyr er mellem maj og september, når vandet trækker dem i stort antal til kanten af ​​gryden. Etosha er 400 km nord for Windhoek ad landevej.

Fish River Canyon er uovertruffen i Afrika og kun på Grand Canyon i USA i større. The Canyon løber i 160 km og når en bredde på 27 km og dybde på 550 meter. Men størrelse alene ikke forklare appel af canyon. Du oplever en utrolig udsigt på forskellige punkter langs kanten. Adventure elskere ikke blot kommer til visningerne. Vandreture gennem canyon er den ultimative udholdenhed eventyr for vandrere. Der er en etableret 90 km vandrerute, der vil tage dig 4-5 dage at dække.

Sporet ender ved Ai-Ais Hot Spring Resort, hvor du kan slappe af. Du har lov til at vandre mellem begyndelsen af ​​maj og slutningen af ​​september. Turen er ganske anstrengende og unødvendigt at sige, skal du være fysisk fit. Myndighederne tvivle kapaciteten for de fleste mennesker til at foretage hike og rent faktisk vil insistere på at se en lægeerklæring af fitness før de tillader dig at starte. Fish River Canyon er 580 km syd for Windhoek.

The Skeleton Coast har været kirkegård af søfarende og hvaler og fortjener at morbid navn. Problemet er de tætte tåge. Og ve til skibet vraget efterladte, der forventer pusterum onshore! Forude er Namib ørkenen, et af de tørreste og mest triste steder. Adventure rejsende elsker trekking langs kysten, da de nyder den barske skønhed i området. Mod syd ved Cape Cross, finder du en sælkoloni bærer titusindvis af sæler. The Skeleton Coast Park dækker 16.400 kvadratkilometer og begynder ved 355 km nordvest for Windhoek.

Den portugisiske opdagelsesrejsende Diego Cao nået frem til denne del af verden i år 1486. Han er formentlig en af ​​de mennesker, hvis erfaringer modet europæere fra venturing i land indtil ankomsten af ​​tyskerne 400 år senere. Længere mod syd er Namib-Naukluft National Park, en stor vildmark dækker 50.000 kvadratkilometer. Landskabet er meget varieret og omfatter bjerg outcrops, majestætiske sandklitter, og dybe snit kløfter. For virkelig spektakulære klitter, er det Sossusvlei området uovertruffen. Her har du klitter stigende til 300 m! De orange farvetone giganter strækker sig så langt som horisonten, og området har en uvirkelig, uforglemmelig atmosfære.

Til den nordøstlige del af landet, tilbyder godt vandes Kavango og Caprivi Strip region en uspoleret vildmark egnet til barske spil visning og camping. Området lover også en fest for fugleelskere. Vildtreservater i området omfatter: Kaudom, Caprivi, Mahango, Mudumu og Mamili. Poachers gjorde stor skade på dyrelivet i årene fra borgerkrigen i nabolandet Angola. Antallet af dyr er imidlertid at opbygge hurtigt. Nogle af de vilde dyr i regionen omfatter leopard, elefant, bøffel, gepard, løve og forskellige antilopearter. Den Caprivi Reserve falder i et område med sumpe og flodsletter. Her har du mulighed for at deltage fiskeri, vandreture, vildt visning safaris og flod ture i traditionelle mokoro både.

I Namibia kan du nyde op til 300 solskinsdage. Kysten er tempereret og termometre kører mellem 5C-25C. Inde i landet kan dagtimerne temperaturer spænder fra 20C-34C, men stige til 40C i den nordlige og sydlige del af landet. Vinter nætter kan være ganske koldt og frost sker over store dele af landet. Regnen indre falder i sommer (november-april) og er tungeste i Caprivi området. Rains ikke meget indflydelse på rejser, men pas på pludselige oversvømmelser i nærheden af ​​flodlejer. Det bedste tidspunkt at rejse er forbi de tørre månederne marts til oktober, hvor det er lettere at se dyr på vandhuller. Det er bedst at undgå Namib ørkenen og Etosha mellem december og marts, hvor det kan få ulideligt varmt. Før du rejser til dette land, skal du sørge gennemgå vores Namibia safari og udflugter tilbud.

Du kan få ved at bære lys bomuld og linned i sommer. Over vinternætter og morgenen, skal du tungere bomuld, varmere wraps og trøjer. Komfortable walking sko er af afgørende betydning, da jorden bliver meget varm. Nogle nyttige ting at pakke indeholder: kamera, kikkert, solbriller, sol hatte, solcreme og myg frastødende. Vær klar til støvede forhold og bære dit tøj, udstyr og forsyninger i støvtæt poser. Må ikke blive fristet til at købe varer fremstillet af elfenben. Du må ikke få lov til at bære dem gennem tolden derhjemme. Og det også godt, at du ikke tilskynde til handel med elfenben produkter, der holder krybskytter travlt.