Maldiverne

Facts om Maldiverne:
Tidszone:                           GMT +5timer
Hovedøen (hovedstad):    Male
Antal øer:                          1,190
Beboede øer:                    200
Øer for turister:                105
Befolkning:                        Omkring 350,000
Primær beskæftigelse:     Turisme og Fiskeri
Valuta:                               Rufiyaa

Hvor ligger Maldiverne?

Maldiverne er en gruppe af over 1000 koraløer, der ligger i Det Indiske Ocean, ud fra den sydvestlige kyst af Indien. De små øer spredt ud i en streng mod syd, og de giver en fantastisk omend dyrt tilflugtssted for rejsende, der søger det perfekte sted til nydelse og afslapning.

Kulturen på Maldiverne

Maldiverne ligger i Det Indiske Ocean. Øerne er placeret så hele vejen tilbage gennem historien har sejlende stødt på øerne. Historisk har Maldiverne haft en vigtig position i forhold til de store handelsruter i det indiske ocean. Denne position har præget kulturen på øerne, at der både er kommet mange bosættere udefra, men også de mange besøg fra mennesker fra hele verden. Dette har haft en naturlig effekt på musik, kunst, tro, holdninger, sproget og kort og godt kulturen. Ikke nok med det er der stor kulturel forskel fra den ene atol til den anden.   dhoni maldiverneTraditionel Maldivisk musik er inspireret af afrikansk trommespil, og på Maldiverne har man en speciel tromme, som hedder Bodu-Beru. En anden speciel maldivisk ting er deres specielle både, som de kalder Dhoni. Disse både bærer præg af arabisk skibsbyggeri, men har alligevel deres helt eget unikke præg. Der findes mange smukke moskeer og kvinder med specielt broderede kjoler. Men Maldivernes kultur er ikke bare tradition, øerne er præget af kulturel forandring og udvikling, som øerne altid har været, og modernitetens indtræden præger udviklingen på de små atoller i dag. Tidligere kunne man for eksempel nærmest kun komme fra den ene ø til den anden med det traditionelle fartøj Dhoni. I dag kan man både flyve eller tage en speedbåd. Maldiverne er en dejlig blanding af moderne og traditionel kultur.

Aktiviteter på Maldiverne

Maldiverne er et fantastisk ferieparadis. Men hvad skal man egentlig lave dernede, når man ikke sover, spiser, slikker sol eller bliver vartet op af din egen butler?

Dykning på Maldiverne

dykning_med_manta_rayDet varme hav der omgiver Maldiverne har klart nok vand til at se fisk, der passerer så langt som halvtreds meter væk og det er faktisk hele året rundt. Til det skal tilføjes den vidunderlige formation af over 3000 koralrev og tidevandet fra monsunregnen, hvilket resulterer i de perfekte betingelser for dykning og har skabt et af ​​verdens rigeste koralrev områder.

Der findes over tusind arter af fisk og andre undersøiske væsener, som findes i farvandene omkring Maldiverne. Der findes alt fra små rejer og faverige småfisk til store Manta Rays og hajer, som vil kunne imponere selv den mest erfarne dykker.

Men du behøver ikke være en professionel dykker for at dykke i Maldiverne. Langt de fleste feriesteder tilbyder dykke træning på mange niveauer. Dykning i Maldiverne er en beskæftigelse du bør prøve.

Maldiverne klima

Maldivernes vejr er tropisk, med masser af solskin og temperaturer på omkring 30 ° C hele året. Nedbør på Maldivere stiger betydeligt i den april-oktober sydvestlige monsun, især fra juni til august.

Hvad kan jeg se på Maldiverne?

De øer, der udgør Maldiverne er alle små, og du kan “ø-hoppe” mellem flere af dem. Mange mennesker kommer for dykning og snorkling, men det kan også være en god ide at tage en tur til Male, hovedstaden, hvor markederne, moskeer og små butikker kan bringe dig tilbage igennem Maldivernes historie.

Ellers kan du bare nyde kysternes skønhed og følelsen af det uendelige hav fra dit hotel og mens du nyder solens stråler.

. Hvordan kommer jeg rundt på Maldiverne? Maldiverne

Se kortet over  Maldiverne Maldiverne kan være eksklusiv, men hvis du har tid og du, Aore parat til at forkæle dig selv, så er der ingen bedre steder at tage hen. [pagelist_ext show_first_image=”1″] maldiverne tilbud maldiverne billeder ferie maldiverne maldiverne hotel